reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny a wiecie czy piec pociągnie na zwykłym Dieslu:confused: P nigdzie nie znalazł tego oleju o którym pisała anineczka:-:)-:)-(
no moj mowi ze
pociagnie!!!!! a chatka jest w Athenry jak sie wprowadzimy to zrobie fotki i pochwale sie wam......cena tez nie jest zła to sa nowe mieszkania my bedziemy dopiero drugimi najemcami...:tak:;-)KAROLINKA SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA!!!!!!!Justin tez mi kaszle chyba ta pogoda do dupy raz tak raz siak..........i nie wiem co jest ale zesikał mi sie juz drugi raz do łozka nie wiecie dziewczyny gdzie moge kupic takie cos na łóżko zeby nie sikał na nie?????

Ostatnia edycja:
reklama
Paulina, nie kupuj zwyklego diesla, no cos ty, kolega mi napisał, ze na stacji na Tuam Rd maja jedynie olej grzewczy, ale nie wiem dokładnie o jaka stacje chodzi, kojarzysz?

no moj mowi ze
pociagnie!!!!! a chatka jest w Athenry jak sie wprowadzimy to zrobie fotki i pochwale sie wam......cena tez nie jest zła to sa nowe mieszkania my bedziemy dopiero drugimi najemcami...:tak:;-)KAROLINKA SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA!!!!!!!
Dzięki Julia :tak::tak: ale jak coś z piecem się stanie to będzie na Ciebie:-D:-D:-D

Paulina, nie kupuj zwyklego diesla, no cos ty, kolega mi napisał, ze na stacji na Tuam Rd maja jedynie olej grzewczy, ale nie wiem dokładnie o jaka stacje chodzi, kojarzysz?
Ona tylko do 18 :-:)-(a tu piździ

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a wiecie czy piec pociągnie na zwykłym Dieslu:confused: P nigdzie nie znalazł tego oleju o którym pisała anineczka:-:)-:)-(
Moj m mowi ze od takiego zwyklego dieselu piec sie moze popsuc.....

Zapytaj na stacji o zielony diesel...to jest rolniczy....heheh pracowalam na stacji to troche sie znam:-D:-D:-D:cool2:

Julia chatka super!

A na zwyklym dieselu pewnie ze pociagnie ale jak juz wyzej napisalam piec moze pasc!.

Ostatnia edycja:
Moj m mowi ze od takiego zwyklego dieselu piec sie moze popsuc.....

Zapytaj na stacji o zielony diesel...to jest rolniczy....heheh pracowalam na stacji to troche sie znam:-D:-D:-D:cool2:

Julia chatka super!

A na zwyklym dieselu pewnie ze pociagnie ale jak juz wyzej napisalam piec moze pasc!.
no o ten disel rolniczy mi chodziło.............hhehhehhehehhe:-):-):-)dziewczyny gdzie moge kupic to przescieradło foliowe na łozko????

Teraz to już po ptokach:sorry2: trzeba było się wcześniej precyzować że to o green diesel chodziło:zawstydzona/y: ale mój P twierdzi że co najwyżej piec się może przydusić ale później zwykły olej go przepcha :sorry2: także teraz czekać na rozwój wypadków :cool2: póki co piec chodzi i grzeje no a o to chodziło hehhe;-)

reklama
Witam laski
Ja tylko na chwile, zaraz ide spac padam na ryj.
Pauletta nie zazdroszcze przejsc z piecem.
Julia ja kupilam przescieradlo dla Oliviera w baby world na tuam rd.
didi to wracamy w ten sam dzien:) skad lecisz?
buziaki

Do góry