reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ale nadziargałyście tych postów,jak mnie nie było:szok:
Witam,co powinnam na początku uczynić:-)
Zaprowadziłam dziś młodego do przedszkola i skoczyłam na zakupy,pierwsze samodzielne od niepamiętnych czasów:tak:I co?I oczywiście najwięcej Radkowi nakupowałam:-DNajbardziej to jestem zadowolona z grubaśnego swetra(prawie kurtki)z kapturem,na zamek,przecenionego z 13 na 3Euro:szok::tak:
Jutro śpimy dłużej bo Radek cherla okropnie,nie mam mowy o przedszkolu:no:....Właśnie obhaftał całą łazienkę,siebie i mnie:wściekła/y:Pranie musiałam wstawić:sorry2:Flegma mu się urywa i poooszło śniadanie....:baffled:Obiadu nie chce.
Sofik,Filip śmiga jak przecinak:-DSuper to wygląda:tak:Jeszcze moment i pójdzie sam:tak:
Misia,Al jest przesłodki,oczy jak węgielki:tak:i wcale nie ma takiej głowy jak pupa kraba:-D,a do Mana to on wcale nie podobny,zbyt ładny jest:tak:Ale za to jak Ciebie uslyszałam to normalnie zbaraniałam,masz taką samą barwę głosu jak moja koleżanka,normalnie,jakbym jej słuchała:-)Ale Ciebie i Twoje komentarze to i tak nikt nie przebije:-D
Kasia Irlandka,wiedziałam,ze chodzi o megusek z BB,ale myślałam,że to Twoja rodzona siostra:sorry2:
MartaF,ale masz łakomczucha:szok:i do tego śpiocha:-)Jak na prawdziwego faceta przystało:-D
Nie działało.Zrobiłam tak miesiąc temu (tylko nie wyrzucałam smoka a ucięłam połowę) to młody z chęcią tą połowę ciumkał
:szok::-D:-D,a jakbyś cały obcięła?To może ciumkałby sam plastik:confused::baffled::-D
A ja dostałam@ i czuję się fatalnie:-(.Nie dlatego,że mnie coś boli,ale dlatego,że w ogóle dostałam:sad::frown:Dość już mam tego czekania na coś czego może nigdy już nie dostanę:no2:
Idę kopytka robić....Ale mi się chce:eek:

Cześć dziewczyny.
Dość dawno mnie tutaj nie było mój J załatwił mi bezprzewodowego neta więc nadrabiam wszystkie zaległości. Dziękuje Wam bardzo że się omnie pytacie naprawde miło mi na serduszku. Co do mojego stanu zdrowia to nic nie mogą znaleźć lekarze tzn. dowiedzieć sie dlaczego produkuje tak malo bialych cialek krwi czekam jeszcze na badanie molekularne ktore dosc dlugo trwa ; moze to cos wyjasni. Wszystkie skany usg przeszlam prawidlowo ale cos jest na rzeczy:-:)-(. Temp. ciagle mam wraca mi na szczescie co 7 h poprzednim razem mialam co 3h non stop jade na kroplowka zjechalam z wagi ale co Wam bede pisac o tym szpital to nie bajka. Najbardziej tesknie za moja Agatka czuje jak mi serce rozdziera na pol jak widze reklamy w tv z dziecmi placze jak bobr albo przelanczam program nie sadzilam ze tak mocna moze byc wiez matki z dzieckiem uwierzcie mi czuje sie jak w piekle. Nie wiem jaka bylaby mi dana opieka w Polsce ale z tej irlandzkiej jestem troche zawiedziona. No nic zdrzemne sie bo noce mam paskudne. pozdrawiam Was

Cześć bidulko! Fajnie ze J załatwil Ci dostęp do neta,przynajmniej będziesz miała zajęcie.
Odzywaj się;)
Lece,bo mi mały marudzi cały dzień i nie mam na nic wogóle czasu.Mam nadzieje,ze go nic nie bierze,bo i ja coś czuje się niewyrażnie.
Sciskam mocno;)

Ale nadziargałyście tych postów,jak mnie nie było:szok:
Witam,co powinnam na początku uczynić:-)
Zaprowadziłam dziś młodego do przedszkola i skoczyłam na zakupy,pierwsze samodzielne od niepamiętnych czasów:tak:I co?I oczywiście najwięcej Radkowi nakupowałam:-DNajbardziej to jestem zadowolona z grubaśnego swetra(prawie kurtki)z kapturem,na zamek,przecenionego z 13 na 3Euro:szok::tak:
Jutro śpimy dłużej bo Radek cherla okropnie,nie mam mowy o przedszkolu:no:....Właśnie obhaftał całą łazienkę,siebie i mnie:wściekła/y:Pranie musiałam wstawić:sorry2:Flegma mu się urywa i poooszło śniadanie....:baffled:Obiadu nie chce.
Sofik,Filip śmiga jak przecinak:-DSuper to wygląda:tak:Jeszcze moment i pójdzie sam:tak:
Misia,Al jest przesłodki,oczy jak węgielki:tak:i wcale nie ma takiej głowy jak pupa kraba:-D,a do Mana to on wcale nie podobny,zbyt ładny jest:tak:Ale za to jak Ciebie uslyszałam to normalnie zbaraniałam,masz taką samą barwę głosu jak moja koleżanka,normalnie,jakbym jej słuchała:-)Ale Ciebie i Twoje komentarze to i tak nikt nie przebije:-D
Kasia Irlandka,wiedziałam,ze chodzi o megusek z BB,ale myślałam,że to Twoja rodzona siostra:sorry2:
MartaF,ale masz łakomczucha:szok:i do tego śpiocha:-)Jak na prawdziwego faceta przystało:-D

:szok::-D:-D,a jakbyś cały obcięła?To może ciumkałby sam plastik:confused::baffled::-D
A ja dostałam@ i czuję się fatalnie:-(.Nie dlatego,że mnie coś boli,ale dlatego,że w ogóle dostałam:sad::frown:Dość już mam tego czekania na coś czego może nigdy już nie dostanę:no2:
Idę kopytka robić....Ale mi się chce:eek:
Tichonek a byla jakas szansa ze nie dostaniesz?Nabroilas cos ?:-D:-D:-D
Cześć dziewczyny.
Dość dawno mnie tutaj nie było mój J załatwił mi bezprzewodowego neta więc nadrabiam wszystkie zaległości. Dziękuje Wam bardzo że się omnie pytacie naprawde miło mi na serduszku. Co do mojego stanu zdrowia to nic nie mogą znaleźć lekarze tzn. dowiedzieć sie dlaczego produkuje tak malo bialych cialek krwi czekam jeszcze na badanie molekularne ktore dosc dlugo trwa ; moze to cos wyjasni. Wszystkie skany usg przeszlam prawidlowo ale cos jest na rzeczy:-:)-(. Temp. ciagle mam wraca mi na szczescie co 7 h poprzednim razem mialam co 3h non stop jade na kroplowka zjechalam z wagi ale co Wam bede pisac o tym szpital to nie bajka. Najbardziej tesknie za moja Agatka czuje jak mi serce rozdziera na pol jak widze reklamy w tv z dziecmi placze jak bobr albo przelanczam program nie sadzilam ze tak mocna moze byc wiez matki z dzieckiem uwierzcie mi czuje sie jak w piekle. Nie wiem jaka bylaby mi dana opieka w Polsce ale z tej irlandzkiej jestem troche zawiedziona. No nic zdrzemne sie bo noce mam paskudne. pozdrawiam Was

Karolina strasznie ci wspolczuje.Niewiedzy,rozlaki z dzieckiem.Nie jestem w stanie wyobrazic sobie co ty czujesz.Trzymaj sie cieplo i miej nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i zobaczysz niedlugo swoja gwiazdeczke.

Witam!
Ja tak szybko, Eryk byl w przedszkolu, temp w normie, ma kaszel i katar no ale kto nie ma :confused:
Karolinanicola5 trzymaj sie, jeszcze zdazysz sie nacieszyc corcia, az bedziesz miala jej doscy, zycze szyyybkiego powrotu do domku!! a powiedz jak sie czujesz w ogolel fizycznie? cos cie boli? nie ma mowy na razie o wyjsciu do domu i przychodzeniu na badania?

Sofik Misia synusiow macie przeslodkich
Tichonek, ty sie nie smuc tylko nestepnym razem wez meza dluzej w sypialnii przytrzymaj :-) i podrzuc troche tych kopytek, bo mialam dzis robic, ale na checi sie skonczylo

a o tych lotach, to mialam na mysli ze dla niemowlakow ktorym sie nie placi za bilet bo sie placi ta stala oplate 20e, na kazdego niemowlaczka jedna osoba dorosla musi byc, takze Didi spokojnei mozesz leciec,

A ja właśnie od dentystki wracam-robiła mi górne jedynki i mam wary-obciągary(że się tak dosdnie wyrażę;-):-))
Karolinka-życzę jaknajszybszego wyklarowania się sprawy...I powrotu w pełni zdrowia do domku
Martuś-dzęx:tak::-)
Tichonek-oj zle się do sprawy najwyrazniej zabierasz:dry:
Monidan-ja też chcę kopytka...hmmm-ale teraz jak wysępiłam na kilka dni maszynkę od Marty to może zrobię:cool2::tak::-D
Ewelcia-już wkótce,kiedy to Marta zamieszka w mojej okolicy(ba-kilka domów obok-za zakętaskiem)to wszystko potrwa jeszcze szybciej:-D
uciekam-miłego popołudnia:tak::-)

reklama
luiczanka nie ma za co;-)

karolinanicola az mi łezka sie zakręciła,mam nadzieje ze szybko sie wszystko wyjaśni i niedługo zobaczysz córcie:-(

a Szymon wstał godzine temu i drze sie strasznie:szok::-(robi bąbelki ze śliny:-(mozliwe ze mu zęby idą??:szok::baffled:

Do góry