reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam mamunie,melduje sie.
Niemam sily do pisania.Moje mdlosci wrocily.Zazwyczaj kolo 16 dostaje po lbie i niema mnie do rana.Koszmar..wiec uciekam coszrobic bo do 16 mam jeszcze troche czasu..
Pytanie do mam z Galway.Gdzie zrobic usg (normalne nie 3d)znaczy u kogo i ile kosztuje samo usg?
Gastone
Przede wszystkim ogromne gratulacje :-)
Dopiero teraz zauważyłam twoj suwaczek.. :blink:
USG mozna zrobić zarówno w Polmedzie jak i w przychodni przy Menlo Hotel ale tam kiepskie jakościowo to usg - mały monitorek, zamazany obraz itd...
mary mary nie licze ale nie zdziwiabym sie gdyby było więcej:confused2:
NO CO TY?!? SZOK! :shocked2: No to powinnam docenic stan jaki mam - z regły 6posiłkow w ciągu DOBY! :tak: A ilościowo to plus minus ok 900ml łącznie:tak:

mary mary właśnie ja mam małego głodomorka w domku,chociaż przespał ładnie noc i teraz śpi od 10 bez jedzonka:dry:moje dziecko nie przestaje mnie zadziwiac:-D

Witam mamunie:)
Zglaszam sie po dlugiej nieobecnosci na forum.I tak jak pisze Frog to "wina"Tobiego,ale w pozytywnym znaczeniu tego slowa.Maly co dzien zaskakuje mnie czyms nowym i wymaga duzo wiecej mojej uwagi-do tego mojego meza nie ma wogole prawie w domu,wiec nie narzekam na nadmiar wolnego czasu.
Od jakis 2 tyg Tobi je juz cos wiecej niz tylko cycus mamusi,choc jak narazie i tak nie zrezygnowal z zadnej pory karmienia w ktorej pojawia sie cycus.Najbardziej lubi konkretne sloiczkowe dania,nie bardzo za to lubi owoce.
Doczytalam,ze u Frog i Andzuliny szykuje sie nalot tesciowej.My tez mamy gosci-rodzicow naszych wspollokatorow.Jak tylko odjada(wlasciwie nie wiem jeszcze kiedy)to bardzo zapraszam do siebie na spotkanko-i to nie tylko dziewczynki z rozslawionej tu Knocknacary:-DPozdrowionka

reklama
Do góry