pauletta82
Sexy Big Mamma
gratulacje dla Filipka zuch chłopak :-):-):-)Dzis FILIP postawil samodzilnie 3 kroczki :-):-)
t
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje dla Filipka zuch chłopak :-):-):-)Dzis FILIP postawil samodzilnie 3 kroczki :-):-)
t
sofik gratki dla Filipkatylko patrzeć jak podrepta:-)ahhh sie stęskniłam za nim
![]()
i sie ciesz!!! bo ja mam juz doscSofik gratulacje dla Fi dzielny chlopczyk, moj jak narazie stoi i sie trzymanie wie jeszcze po co sa nogi
![]()
ostani Filmik wymiata i komentarz do niegoJa tez mam pare filmow z Alem na mojej picassie. Jak sie komus bedzie nudzilo to zapraszam.
Picasa Web Albums - misia83_83
Tylko z gory mowie, ze lepiej wylaczcie glos bo ja takie glupoty tam gadam...takie komentarze trzaskam ze az...![]()
Ja odkąd latam z małym zawsze za niego płaciłam przed 2 rokiem to było 20euro niezależnie od ceny jaką my płaciliśmy za bilety a często się zdarzało że więcej zapłaciliśmy za niego jak za naspauletta ja latałam z córą poniżej 2 roku i nigdy za bilet niepłaciłam![]()