reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Ja juz spakowana ogl M jak miłość i ide spac bo o 3 trzeba wstac.
Mam nadzieje że lot bedzie ok jak dojade do domu i dorwe kompa to sie odezwe:)
Buziaki

Ej kobiety powiedzce mi czy to możliwe aby mojemu Wiktorkowi jeszcze wychodziły jakies zęby:szok::szok::szok: od jakiegoś czasu znowu wszystko do buzi pcha na potegę ślini się dzisiaj to już przeszedł samogo siebie nawet mnie chciał gryźć jak nie miał nic pod ręką a żeby mu do buźki zaglądnąć i policzyć zęby graniczy z niemożliwością:baffled::sorry2: P nie chce tego zrobić bo jak twierdzi potrzebuje wszystkich palców do pracy i nie chce ryzykować:sorry2::dry: a ja mam niezły orzech do zgryzienia:blink:

Hejka mamusie:-)

Andziulina no no niezle Ci sie trafilo:tak:nastepnym razem ide z Toba:-D
Sofik gratulacje dla Fi dzielny chlopczyk, moj jak narazie stoi i sie trzyma:baffled::-Dnie wie jeszcze po co sa nogi:-D
Pauletta na zebach to ja sie nie znam wiec nie pomoge:baffled::sorry2:

Tabasia hop hop co u Ciebie i Alexa????
Misia jak sobie dzis chlopcy radza? mam nadzieje ze obylo sie bez instruktazu i super jak wczoraj

A mi sie cos chce i sama nie wiem co:baffled:zjadlabym cos dobrego ale coby nie tuczylo zabardzo bo powracam do silowni i malej dietki:tak::cool2:no i basen kilka razy w tygodniu - mam nadzieje ze mi sie to uda;-)

Aaaaa byla mowa cos ostatnio z tydzien temu o listach z child benefit, no to ja sie pochwale ze dostalam dzis:tak:z data.....25.12.09:baffled::szok::wściekła/y::no:

Ostatnia edycja:
moje dziecię dopiero zasnęło,calutki dzień zero spania:szok::baffled:

sofik gratki dla Filipka:tak:tylko patrzeć jak podrepta:-)ahhh sie stęskniłam za nim:sorry2:

pauletta ja latałam z córą poniżej 2 roku i nigdy za bilet niepłaciłam:no:

didi ja ja leciałam pierwszy raz do Irlandii to właśnie z dwójką maluchów,Oliwka smacznie zasnęła a Damian latał po całym samolocie:sorry2:

ewelcia powtórki powinny być tak samo jak brzyduli o 7 rano irlandzkiego czasu:tak:

sofik gratki dla Filipka:tak:tylko patrzeć jak podrepta:-)ahhh sie stęskniłam za nim:sorry2:

:tak:

jak bedziesz juz na swoim to daj znac , przyjade :-) do Was!!!

Sofik gratulacje dla Fi dzielny chlopczyk, moj jak narazie stoi i sie trzyma:baffled::-Dnie wie jeszcze po co sa nogi:-D
i sie ciesz!!! bo ja mam juz dosc:-p

Pokaze Wam jak Filip biega jeszcze nie sama ale jakie ma tempo

[video=youtube;xxEn4wjoGwc]http://www.youtube.com/watch?v=xxEn4wjoGwc&feature=player_embedded[/video]

dziekuje kochane!!!! mam nadzieje ze teraz juz tylko z gorki :-)

Ciao dziewczynki!

Agusiek- dzis ja kladlam Ala spac bo A idzie na noc do pracy wiec go nie meczylam.

Bylismy dzis pol dnia w miescie. Najpierw pojechalismy po gajerek i ....:szok: szok! Wyobrazcie sobie, ze w ofercie kupilismy 2 garnitury oraz 3 koszule i 3 krawaty za 199e! Super cena prawda!!? A bedzie mial gajerow do konca zycia:-D Moze sobie zmieniac koszula, krawaty...jak mu sie bedzie podobalo:-D

Potem pojechalismy do centrum. Kupowalam materialy do szkoly bo slecze nad przygotowaniem zajec na sobote. Caly stol zawalony konspektami. Staram sie wymyslec fajne, ciekawe zajecia, zeby sie dzieciakom podobalo!!:tak::-) Zaczyna to juz nabierac ksztaltu wiec mysle, ze bedzie fajnie:-)

No i to chyba tyle....Wiecej nic ciekawego sie nie dzialo...:baffled:

Jakies wiesci od Karoliny???

Sofik- Fifi jest tak przeslodki!!! I jak daje gazu przy tej kanapie!! A jak piszczy!!:-D Kochany jest. Uwielbiam go!

Ja tez mam pare filmow z Alem na mojej picassie. Jak sie komus bedzie nudzilo to zapraszam.

Picasa Web Albums - misia83_83

Tylko z gory mowie, ze lepiej wylaczcie glos bo ja takie glupoty tam gadam...takie komentarze trzaskam ze az...:zawstydzona/y::-D

Ja tez mam pare filmow z Alem na mojej picassie. Jak sie komus bedzie nudzilo to zapraszam.

Picasa Web Albums - misia83_83

Tylko z gory mowie, ze lepiej wylaczcie glos bo ja takie glupoty tam gadam...takie komentarze trzaskam ze az...:zawstydzona/y::-D
ostani Filmik wymiata i komentarz do niego :)

super filmiki a bez glowou nie da sie ogladac.:-D do dzicka trzeba gadac:-)

reklama
Do góry