reklama
Rozwiązanie
Witam czy są tutaj mamusie które miały cc w szpitalu NMH w Dublinie ?
reklama
Cześć Asiu i jak wrocilaś do pracy? Mnie dziś też postawiono pod ścianą, skończyło sie ludzkie podejście, a rozpoczela sie biurokracja mam wrócić do pracy albo przynieść cert od lekarza z konkretnym powodem, czemu nie moge pracować. Moj Gp stwierdził, że mi nie wypisze IB bo ciaza to nie choroba i co z tego ze szaleje Nie ma to znaczenia dopoki jestem zdrowa...Chyba jednak pójdę w pon ... To i tak potrwa kilka mcy wiec co mi dadzą te 2 tyg ...
patka90.02
Fanka BB :)
Jejku dziewczyny gdzie Wy pracujecie? Ja już siedzę w domu 3 tydzień, chociaż tęsknię za pracą teraz bym nie poszła.
Klaudia co to za Gp mój by mi dał zwolnienie bez zahąknięcia, a Twój to chyba jest jakiś nieludzki.
Klaudia co to za Gp mój by mi dał zwolnienie bez zahąknięcia, a Twój to chyba jest jakiś nieludzki.
Hej dziewczyny, juz po wszystkim Nie było tak strasznie, zrozumiałam 99% z wszystkich rozmów uff. Maleństwo bardzo bryka, pani na scanie śmiała się że jest bardzo busy i pokazywała mi jak sie dotyka po twarzy. Wszystko wyglada ok, badania zrobione, wizyta
patka90.02
Kaludyna super a jak się czujesz?
Fizycznie dobrze, przyznam że się stresowałam jak to teraz bedzie wszystko przebiegało i czy dam radę jezykowo, ale mnie wszyscy chwalili za znajomość słownictwa i komunikatywność Kolejek nie było, dosłownie kilka minut czekania, bo oprócz mnie byly dwie inne dziewczyny, każda zajeła miejsce w innej części poczekalni, wiec pogaduszek nie było. Jest strach bo to oczywiste, ale zależy od dnia, myślę ze teraz kazdy sie martwi co to będzie
AsiaIN
. Hej hej cieszę się ze z Dzidzia wszystko ok . No tacy tu są lekarze Ja wracam od tego pon . Teraz wzięłam jeszcze tydzień . Co tu mówić . Moja gp powiedziała ze jestem młoda , zdrowa a to tylko tyczy osób 70 , 80 + no tak a młodzi jakoś tez chorują i umierają .....szokCześć Asiu i jak wrocilaś do pracy? Mnie dziś też postawiono pod ścianą, skończyło sie ludzkie podejście, a rozpoczela sie biurokracja mam wrócić do pracy albo przynieść cert od lekarza z konkretnym powodem, czemu nie moge pracować. Moj Gp stwierdził, że mi nie wypisze IB bo ciaza to nie choroba i co z tego ze szaleje Nie ma to znaczenia dopoki jestem zdrowa...
Dziękuję Asiu pochwaliłabym sie fotkami, ale jakość jest tak słaba ze szok Na monitorze było widać rysy małej buźki, bo się ładnie patrzyło w nasza stronę. Byle przetrwać ten szczyt zachorowań i będzie juz lepiej, trzymajcie sie zdrowo Wszyscy
reklama