reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

asia, dyskusja kończy się wtedy, kiedy temat zostaje uznany za wyczerpany, a tak nie jest w tym przypadku. Jednakże, jak to mówią, głupszym się ustępuje, więc koniec dyskusji, Twoje na wierzchu, przyjdzie pies i obsika.

Beti,
też mi dzisiaj któraś z dziewczyn na Styczniówkach poleciła tą stronę :D Muszę później obejrzeć :D

Ostatnia edycja:
reklama
Nulini, to w jaki sposob sie wypowiadasz jest na prawde przykre...tylko na wulgaryzmy cie stac. Nie chce mi sie juz z toba dyskutowac. Zyj sobie w swiecie forum i zajmuj sie nie istniejacymi problemami, skoro nie masz ciekawszego do roboty w realnym zyciu.

Ostatnia edycja:
Uuu, przecież chciałaś zakończyć dyskusję? Czyżby jednak Twoje życie toczyło się wokół forum? Nie mogłaś się powstrzymać, żeby nie zajrzeć i nie odpisać? Przykre, że nie masz nic ciekawszego do roboty w realnym życiu...

Temat Sam sobie szefem nigdy nie powinien trafić na nasze forum, ale Nulini jako moderator nie dałaś nam dobrego przykładu. Myślę, że Asia zgłosi to gdzie trzeba.
Jest nas garstka i szkoda byłoby, żeby przez Wasze zupełnie niepotrzebne potyczki słowne, wszystko się rozpadło. Jak chcecie się dalej sprzeczać, która jest inteligentniejsza i bardziej elokwentna, to piszcie sobie na priv, bo widzę, że trafiła kosa na kamień.
Wszystkie mamy prawo zaglądać tu kiedy chcemy i nie powinnyśmy się z tego czasu rozliczać, jak również z naszego prywatnego. Chciałabym, abyśmy mogły się jeszcze wszystkie spotkać w miłej atmosferze.

Bet, gratuluję pracy i życzę Ci, aby Twoje plany się udały. Jak Nulini uważam, że prawko obowiązkowe.

Ostatnia edycja:
Nulini, Asia Nie pozostaje nic innego jak zorganizować Wam walkę w kisielu!!!

Patrycja, wiem że prawko obowiązkowe. Jak tylko zorientuję się w sytuacji w pracy i utrzymam się tam- to od razu lecę się zapisać na kursik :) Już raz zaczęłam i bardzo mi to pasowało, ale niestety Pola w brzuchu zbyt bardzo dokazywała...

BETI dzis pierwszy dzien w pracy? napisz jak bylo i co dokladnie tam robisz,3 mam kciuki, a kto z Pola zostanie?

Ja zaraz wychodze do pracy wroce po 22 bo dzis jestem 12 h w pracy i ma glowna szefowa przyjechac,mam nadzieje ze jakos to przezyjehihih,milego dnia

Dorotka, ja dziś po południu i jutro rano mam szkolenie. Nie wiem kiedy zacznę pracę i czy w ogóle :rolleyes:
Młoda zostanie z mamą lub siostrą lub Mój wcześniej wróci z pracy.

BETI i jak tam na szkoleniu? i co zaczynasz ta prace? od kiedy? czy jeszcze nic nie wiesz?

Ja wczoraj do godz 16 bylam w pracy a o 17 jechalismy do dziadkow i tym sposobem jestesmy od wczoraj wieczora w rybniku.Ja mam 4 dni wolnego :tak:.wracamy we wtorek :tak:.Mnie jakos gardlo zaczelo bolec i katar jakis wiekszy mam,hmmm czyzby mnie cos bralo?:baffled:,mam nadzieje ze nie.

MILEGO DNIA

reklama
Do góry