reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
kaczucha, to jest posada asystentki w centrum usł finansowych na kiedrzyńskiej. Po miesiącu lub trzech, tj po okr próbnym, wybieram sobie specjalizację i pracuję samodzielnie. Zobaczymy jak to będzie....

BETI gratuluje pracy a Kiedrzynska to tu kolo mnie :tak:.A co dzieckiem tez sie bedziesz opiekowac?

Ja dzis po pracy,bylo ok :tak:.Jutro WOLNE w czwartek 12 :tak:.

Jutro idziemy calarodzina do psychologa z oliwka,mamy taka terapie rodzinna,tzn z oliwka mamy tego psychologa :tak:.

asia, nie mam zamiaru się wyluzowywać, bo Ty masz ochotę na łatwy kontakt z nowymi znajomymi. To jest forum o tematyce dziecięcej, do tego podforum o tematyce lokalnej i Twój temat nijak ma się do tych wytycznych. Ściągnęłaś tylko masę obcych ludzi, którzy teraz mają wgląd w to, co piszemy i publikujemy. Nie wiem, jak reszcie, ale mnie się to nie podoba. Dziękuję, dobranoc.

Nulini, po pierwsze nie jesteś administratorką forum.

Po drugie, nie ściągnęłam tu masy ludzi! To finał programu i jest w nim tylko garstka ludzi (najlepszych) Jak nie masz pojęcia o tym programie i o ilości uczestników to po prostu nie wypowiadaj się na ten temat.

Po trzecie, uczestnicy tego programu to poważni ludzi, którzy mają na głowie prawdziwe życie, walkę o przetrwanie, zakładanie firmy... a nie czytanie pogaduszek o obcych dzieciach! Weź Ty się zastanów... Nikt nie ma czasu by podglądać Twoje posty i zdjęcia! Brzmi to wszystko bardzo śmiesznie. Na prawdę nie jesteś pępkiem świata.

Po czwarte, tamten temat został już przeniesiony, był tu tylko na chwilę.

Ostatnia edycja:
asia, po pierwsze, nie jestem administratorką, tylko moderatorką, ale obawiam się, że gdybym zwróciła się do adminki po pomoc - poparłaby mnie.

Po drugie, gó*wno mnie obchodzi cały ten program i to, ile w nim jest ludzi, jak dla mnie może ich być nawet 200 - zwisa mi to.

Po trzecie, to Ty się zastanów. Widocznie baaaardzo mało wiesz o dzisiejszym świecie. Widzę, że tak się zaprzyjaźniłaś z nimi wszystkimi i tyle o nich wiesz, że ręczysz głową za ich zainteresowania i podejście do niektórych spraw.
Pępkiem świata nie jestem, bynajmniej, aczkolwiek Ty również nim nie jesteś i nie rozumiem, czemu stwarzasz potencjalne zagrożenie BO TY TAK CHCESZ! Tup nóżką, Asia chce i Asia ma. A wystarczyło ruszyć głową i założyć temat w dziale "pracujące mamy", ale po co się wysilać i szukać, nie?
Poza tym, skoro jesteś tą jedną z najlepszych, tą wyróżnioną i kopniętą zaszczytem, to powinnaś "mieć na głowie prawdziwe życie, walkę o przetrwanie, zakładanie firmy" a mimo to czytasz i piszesz - WOW, znajdujesz na to czas??? W takim razie ci ludzie, którzy się tu porejestrowali muszą być zupełnie inni, skoro według Ciebie tego czasu nie mają. Ciekawe...

A po trzecim jest czwarte, nie piąte, więc po czwarte NA SZCZĘŚCIE już jest przeniesiony i obyło się bez mieszania w aferę osób trzecich.

Dziewczyny prosze mi sie tu nie sprzeczac,:tak::tak::-D

Ja powiem swoje zdanie ze jak Asia zalozyla ten nowy watek to szczerze nie wiedzialam o co chodzi i jak sekunde poczytalam co i jak to musze przyznac ze nie bardzo mi sie to podobalo,tak dziwnie bylo czytac ze tylu innych obcych ludzi jest na naszym forum,ale nie odzywalam sie bo nie wiedzialam o co chodzi hihihihi.

Watek juz przeniesiony wiec mysle ze nie ma juz o co sie sprzeczac :-).

A PEPKIEM SWIATA TO ZADNA Z NAS NIE JEST no chyba ze nasze dzieci sa PEPKAMI :-D.

Ja mam dzis wolne i o 16 jedziemy z oliwka cala rodzina do psychologa a tak to dzien w domu na zabawie,sprzataniu itp.

MILEGO DNIA

ASIA jak tam Kubus? zdrowy? jak w przedszkolu? odnalazl sie ???

Nulini, wrzuć na luz, bo żałosne to wszystko się robi tzn. to całe Twoje zaangażowanie w to forum, wygląda jakby gadanie o pierdołach było dla Ciebie całym życiem. Możesz sobie być moderatorką albo kimkolwiek tylko chcesz...
Po drugie, już kiedyś wspominałaś że pokłóciłaś się z jakąś laską z forum która przez Ciebie odeszła z forum! Więc zastanów się lepiej nad sobą i swoim postępowaniem! Nie stwarzaj głupich problemów, których nie ma. Czasem wystarczy powiedzieć coś komuś grzecznie i miło a nie w taki sposób w jaki Ty to robisz.

Tamten temat miał być tam tylko na chwilę, bo miałam 2 minuty na stworzenie jakiegoś tematu i nie miałam czasu na coś więcej.

Koniec dyskusji!

Dorotko, Kubuś już lepiej, od wczoraj widzę poprawę ale bierze antybiotyki :(

Ostatnia edycja:
reklama
Asia, zapewne były to osoby poważne, ale lepiej obcych nam trzymać na dystans. Dobrze że przeniosłaś temat.
Każda z nas ma prawdziwe życie, nie tylko Twoi nowi znajomi. Forum stanowi tylko substytut kontaktów i jest miłą odskocznią do dzielenia się własnymi problemami i sukcesami naszych dzieci.

Dorota, no niby Kiedrzyńska, ale ja jestem na drugim jej końcu.. :)

Dzisiaj idziemy z Nulini na zumbę więc jutro będe PADAKA. Poza tym uskuteczniam od dzisiaj coś co mi polecono...Skalpel Ewa Chodakowska - YouTube

Do góry