reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Zdrowka dla chorych dzieciaczkow :tak:,oby jak najszybciej wrocili do zdrowia :tak:.

ALEKSANDRA grunt ze masz prace,ze wyjdziesz do ludzi no i najwazniejsze ze dobrze placa:tak:.

Ja dzis @ dostalam i wogole dzis mialam zly dzien,tzn zle sie czuje,w pracy bylam 7,5 godz w realu na kasie i dali mnie na kosmetyki i wynudzilam sie strasznie,myslalam ze tam z nudow umre ale nie umarlam i chyba bede zyc dalej
biggrin.gif
,Od jutra i caly weekend ksantos wiec nudzic sie nie bede hihihih.

Co tu takie pustki? witam sobotnio,ja zaraz dylam do pracy,

U mnie zmiany,zrezygnowalam z reala bo godzinowo wchodze do ksantosa na caly etat :-),ja sie z tego ciesze ,w ksantosie pracuje mi sie lepiej niz w realu i jak to obliczylam to lepiej zarobie w samym ksantosie niz tu i tu :-).

A z nowosci to to ze wczoraj moj pojechal sam do rybnika do dziadkow z dziecmi,ja mialam jechac za tydzien ale musze godziny podgonic wiec nici z wolnego wiec on zabral dzieci do dziadkow bo widzieli sie ostatnio na swieta,wracaja jutro lub w poniedzialek .

Ja spac nie umialam,martwilam sie o alanka jak on da rade w nocy bez cyca,ponoc budzil sie co chwila i mamowal,chcial do mamy,poplakiwal pol nocy ale wiekszej histeri na szczescie nie bylo wiec mozna powiedziec ze jest ok.Dzieci zadowolone u dziedkow a to najwazniejsze,ja juz za nimi tesknie i nie umiem sie przyzwyczaic do takiej ciszy ale i tak caly weekend pracuje wiec szybko mi zleci i wroca :-)

Ostatnia edycja:
reklama
O losie!!! Co tu tak pusto????????
My w środę wyjechaliśmy na Kujawy i dopiero dzisiaj w nocy wróciliśmy..Rano pojechaliśmy na te warsztaty Bajki rozrabiajki, i się okazało że przełożone na 3 lutego bo grypa ich zaatakowała...ale nic straconego bo wreszcie pojechaliśmy do galerii :)
Ostatniej nocy moje dziecko spało z bratem mojego Małżona...tak go lubi że nawet nie chciała go na noc zostawić :/ Rano do mnie przyszła i sie jak zwykle spytała czy "wyspałam"...

BETI ojej ja zapisalam moje na te warsztaty ale przez to ze ich nie ma w domu to zapomnialam zupelnie o tym,ale to dobrze ze przelozone,przynajmniej moje dzieci tam beda :tak:.

Dzis moje dzieci wracaja do domu,nie widzialam sie z nimi od piatku od godz 13 :szok::tak:,ale odpoczelam troche od nich,moje cyce obolale ale pomalu dochodza do siebie,obym tylko wytrzymala presje jak alan bedzie chcial cyca i mu nie dala bo chce zakonczyc karmienie definitywnie:tak:.

Dzis zanim przyjada to sobie posprzatam i moze do kolezanki z prcy ta ktora zwolnili sie wybiore :tak:.A pozniej moje dzieci przyjada wiec bedziemy sie cieszyc soba :tak:.

MILEGO DNIA

Dorota, no niezła rozłąka...nie wiem czy dałabym radę tyle wytrzymać bez Poli..ale skoro i tak byłaś w pracy to w sumie nie miałaś kiedy tęsknić

Nie pochwaliłam się- w sobotę stuknęło mi i mojemu 8 lat jak jesteśmy razem! :) Niestety ten romantyczny wieczór spędziliśmy w samochodzie wracajac z Kujaw...

Dziewczyny, postanowiłam zacząć wypełniać noworoczne postanowienia! :
1-aktywność fizyczna- właśnie wygrałyśmy z Nulini tygodniowe karnety do Salsa fever- to będzie łatwo zacząć
2-nauka do jakiegoś przydatnego zawodu- jutro zapisuję się do "dobre szkoły" na 2letni kierunek technik masażysta
3- choćby nie wiem co znaleźć pracę- jutro mam rozmowę- akurat zadzwonili :D no i dodatkowo jutro podpisuję umowę z Nulini na ulotki :)
4- zrobić prawko!!! - póki co poczeka...ale nie zginie!

I pomyśleć że te wszystkie rewelacje od samego poniedziałku!

Ostatnia edycja:
Dobra, dobra, po kolei! najpierw ogarnę 3 pierwsze punkty i jak znajdę czas to nr 4 idzie w ruch!!!!

Ten technik masażysta to chyba jednak nie dla mnie...ludzie są różni..wiadomo..co jak przyjdzie mi masować jakiegoś śmierdziela?

Ostatnia edycja:
Z samego rana dowiedziałam się z maila, że wygrałam główną nagrodę w konkursie na stronie Rossmanna (konkurs na zdjęcie dziecka z tatą) i dzisiaj pędzę po moje nowe 3 albumy na zdjęcia, 3 ramki na zdjęcia i zestaw produktów Liliputz!!! Ależ się cieszę :-D Już od miesiąca truję Robertowi dupę, że musimy kupić album na zdjęcia, a tu będą aż 3!!!
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
Dobry początek dnia :-D:-D:-D

NULINI ty szczesciaro :tak::-D,fajne nagrody :tak:.

BETI ja tez sie balam ze nie wytrzymam bez dzieci ale ja wracalam tylko na noc do domu bo i tak caly weekend w pracy bylam,jedynie w poniedzialek mialam wolne to rano sobie posprzatalam na spokojnie ,pozniej sama do kolezanki pojechalam na kawe i od niej jechalam po nich na pkp i juz reszte dnia minelo na zabawie z dziecmi :tak:.

Dziewczyny u nas juz definitywnie koniec z karmieniem,wczoraj byla troche walka z alankiem ale wysmarowalam sobie cyce kakaem i jak on zobaczyl jak one wygladaja to nie chcial.Czasem sie jeszcze o nie upomni ale tlumacze jak cos to smaruje :tak:i jakos przechodzii bez wiekszego lamentu :tak:.

W rybniku bezemnie i cyca nocki mial okropne a dzis w domu jak spal przy mnie to po 23 sie obudzil i chcial cyca ale nie dalam mu,chwile poplakal i zasnal i spal do 6 jak nigdy i wogole cyca w nocy nie dostal .

Ide go zaraz uspac i o 13 jade do pracy :tak:.

Nulini, jak tam albumy??? jeszcze raz gratuluję!!!
Dorota, gratulacje odcycowania!!!!
Asia, ten Twój temat jest chyba w niewłaściwym miejscu bo nie dotyczy dzieci....
Wygląda na to że dostałam pracę..:szok: w czwartek i piątek mam szkolenie i mam przynieść dowód i nr konta :) Gość powiedział że zwykle gada z pacjentem 15 minut, ze mną gadał 1h i 15 min...
Oczywiście zgodnie z zasadą skomasowania wydarzeń, dostałam ofertę opieki nad dzieckiem tu z okolicy za 6zł/h

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry