reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Beti, taaak, przepijanie wypłaty w Donie mi się podoba :D

asia, powiedz mi, co Ty dajesz Kubusiowi? My jedziemy na Mucosolvanie i syropie z cebuli, ale mało to daje :(

reklama
Nulini jesli moge Ci napisac co ostatnio jak moja mala brala jak byla chora, coprawda tylko kaszel, to dawalam jej dexa pico (tylko ze to na ten suchy kaszel), dobry jest tez sinecod dac dziecku na noc zeby sie w nocy nie meczylo. do tego wypila cala flache bioaronu c(oczywiscie nie naraz:-)) i na noc tylko clemastinum coby sie jej lepiej spalo:-) i

No no mamy tu WYRODNA mame i PATOLOGIE hihihih:-D:-D:-D,dziewczyny z wami jest wszystko dobrze hihihihi,wariatki kochane :tak:.

ALEKSANDRA super ze idziesz do pracy,powodzenia.

Wiec ja dzis do 14.30 w domu bylam i przemylam 2 okna w sypialni okno i w kuchni bo juz patrzec sie na nie nie dalo bo takie czarne:cool:,razem z dziecmi zrobilam obiad:tak:.One pomagaly mi obierac ziemniaki a mielone to praktycznie same zrobily:tak:,pranie pomogli mi powiesc i i posciel przebrac:tak:,moje dzieci ostatnio lubia pomagac, a i ja lubie ich angazowac bo i wtedy czas z nimi spedzam :tak:.Jeszcze cos tam ogarnelam i do pracy na godz 15 poszlam,dzis w realu bylo ok ,siedzialam na kasie i dobrze sobie poradzilam:tak:.

Jutro do reala na 13 do 21 :tak:.
Bylam wczoraj 2 raz u psychiatry tam gdzie Beti mnie zapisala:tak:i przepisala mi inne tabletki i bardzo dobrze bo zaplacilam za nie 6 zl:tak:,mam nadzieje ze mi pomoga :tak:.

Dobranoc

Kaczucha, polecasz ten Dexa Pico?

Dzisiaj Młoda pięknie spała w nocy, ale ledwo oczy otworzyła, to zaczęła cherlać, tylko że teraz ten kaszel jest jakby bardziej suchy... Dzisiaj ją jeszcze pomęczę Mucosolvanem, a jutro już coś na suchy kaszel, żeby jej tak nie męczyło :(

Nulini, Kubuś ma zapalenie oskrzeli. Bierze Bacrim, antybiotyk na "A" (zapomnialam nazwę), syrop Flavamed, krople do ucha i nosa, osłonowo Lakcidi inne,, Całą ogromną listę leków pochłania :(

asia, kurcze, niefajnie :( U nas niby w poniedziałek było osłuchowo czysto i w ogóle wszystko ok, ale jak się ten kaszel utrzyma, to znowu pójdziemy do lekarza :(

reklama
Dziewczyny dużo zdrówka dla dzieciaków az przykro jak takie choroby panują!
Młody całydzień z tata dos dobrze podobno :)
Ja troche zmeczona ogólnie siedze i sprawdzam uszczelki do samochodow taka nudna praca ale co mi tam dobrze placa to jest ok :>

Do góry