reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Dorota, w takim razie niech moc będzie z Tobą!!!

Ja rozprawiłam się dzisiaj z choinką, bo już zaczęła się sypać i mnie denerwować. Także u nas już po świętach :)
Byłyście może w galerii, jak tam wyprzedaże?? Muszę jechać kupić trochę chemii i kosmetyków. No i jakąś fajną bluzę z kapturem dla siostrzeńca na urodziny

reklama
Beti, u nas choinka poleciała w niedzielę, bo się potwornie sypała :( A w galerii jeszcze nie ma rewelacji :( Jedynie co, to KappAhla likwidowali (nie wiem, czy juz zamknęli, czy jeszcze) i było WSZYSTKO za pół ceny, Młodej kupiłam rewelacyjny kombinezon za 40zł :)

BETI dzieki :tak:.

No i przezylam dzis zas dzien z dwoma pracami,na szczescie teraz 3 dni tylko ksantos
biggrin.gif
.

Milam isc jutro na ostatni dzien szkolenia w realu ale uparlam sie i zdalam test juz dzis i ZDALAM wiec oficjalnie zaczynam prace w realu od poniedzialku
biggrin.gif
.

Jutro do ksantosa ide na 14 wiec do godz 13 bede w domu z dziecmi- w koncu bo zdazylam sie juz stesknic za nimi
biggrin.gif
,cos jutro tylko ogarne,jakis obiad na szybko, i zabawa z dziecmi i do pracy
biggrin.gif
.

Milej nocy .

Dorota, gratuluję nowej pracy!!!
Ja wczoraj się dowiedziałam że w sobotę przyjedzie do nas na kilka dni siostra Małżona z mężem i dwiema dziewczynkami- i to na kilka dni. Bardzo sie cieszę bo ich lubię, ale profilaktycznie kupie sobie 2 opakowania paracetamolu 500mg...
Dzisiaj śmigam do Galerii bo dziewczynki od miesiąca wiedzą, że jak przyjadą to u nas prezenty na nie czekają...yeah....

Na dicho to za wielkie słowo- jeśli o mnie chodzi. Wracam nocnym 1.10 bo w sobotę muszę być 100% przytomna.
A i idziemy do Don Kichota bo babeczki piją driny na free od 21 do 23!!!!!!!!!!

Miałam jechać do Galerii, ale mi się nie chciało...w końcu od czego jest allegro! Znalazłam sklep z zabawkami, kupiłam, Małżon wyrwał sie na chwilę z pracy po odbiór i już po sprawie!!!!! kocham sklepy internetowe!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Nulini, kura domowa to ja, Ty masz dwie prace!!
Nawet mnie dzisiaj głowa nie boli, niesamowite!!! Tyle wypiłam i tylko lekko mnie ćmi, mała czarna powinna pomóc. Ale za to mnie nogi bolą, dawno tak nie wywijałam :)

Asia, kupowałam przez allegro od gościa z Częstochowy. Ma sklep prawdziwy i internetowy przypięty pod allegro. Chodziło mi ogólnie o uwielbienie sklepów internetowych bo nie trzeba ruszać siedzenia z domu :)

reklama
Do góry