reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
BEATA dzieki :tak:.

ASIU od ktorej do ktorej masz te szkolenia?ciesz sie ze odpoczywasz od dziecka hihi,ja tez na nic czasu nie mam ale odkad pracuje bardziej doceniam czas spedzony z dziecmi i wiecej sie z nimi bawie.Jakby nie bylo to odkad pracuje spedzam czas z dziecmi lepiej,tzn lepiej jest ten czas zagospodarowany :tak:.

Ja jutro ide do reala tu kolo mnie na szkolenia na kasy,chce zobaczyc czy pociagne 2 prace na pol czy na 3/4 etatu,ide obadam,jak nie dam rady to zawsze moge zrezygnowac a jak dam rade w 2 pracach to super,dodatkowa kasa sie przyda zwlaszcza ze ja w swojej pracy mam duzo wolnego :tak:.

Oliwka dzis u dentysty byla bardzo dzielna:tak:,Kolo 17 pojechalismy wszyscy do mojej kolezanki z pracy,dzieci sie super bawily a i nam sie spotkanie bardzo fajnie udalo:tak:.

U nas w rodzinie grypa m. lezy z grypą jego bracie grypa, szwagierka jej dzieci grypa , tescie grypa tylko ja i młody jakoś się trzymamy . :)
Ide dalej ogrniac mieszkanie teraz 2 dzieci na głowie masakra

ALEKSANDRA to prawdziwa epidemia grypy u was,obyscie Ty i maly sie nadal zdrowo trzymali :tak:.

BEATKO i jak na sanki poszlyscie?jak bylo?

Ja dzis wzielam moje na sanki i doszlam z nimi do przchodni na bilans i szczepienie alanka bo on do tylu ze szczepieniami,jest zdrowy wiec mi go zaszczepili.Na bilansie tez wszystko ok.

OLIWKA 95 cm i 14 kg
ALANEK 93 cm i 15 kg

Teraz pojedlismy zupe ,i ja przed 14 wychodze do pracy do reala,dzis pierwszy raz az sama jestem ciekawa jak to wyjdzie :tak:.

W realu bylo fajnie,2 godzinki sobie posiedzialam i pokasowalam,idzie mi to mysle sprawnie
biggrin.gif
. Jeszcze 2 lub 3 dni szkolenia,pozniej test i jak cos to mozna zaczynac prace
biggrin.gif
.
Od jutra przez kilka dni bede miala niezly maraton ale z biegiem dni powinno i sie to uspokoic
biggrin.gif
.

Jutro jak wyjde z domu po 8 rano to wroce po 20 bo od 9 do 16 jestem w ksantosie a od 17 do 20 w realu na szkoleniu
wink2.gif
.
Bedzie dobrze,teraz przez to szkolenie bede miala takie napiete i w ksantoie mam bardziej napiety grafik bo szefowa na urlopie
biggrin.gif
.

Ostatnia edycja:
Dorotko, wpadłaś w wir pracy na maxa:) Życzę dużo siły.

Oskar od świąt lekko przeziębiony, coś nie chcę mu przejść na dobre. Przed Nowym Rokiem sam się odstawił od piersi, w końcu przesypia dzięki temu noce. Ja jeszcze chyba z przyzwyczajenia się budzę:-)
Mojemu do pracy przybłąkała się kotka i zabrał ją do domu:szok: Porozwieszałam ogłoszenia, ale nikt się nie zgłosił. Pierwsze dwa dni było ok, ale teraz Oskar jej strasznie dokucza, jak się nie uspokoi będę musiała ją zawieźć do schroniska:-( Cały czas za nimi chodzę i pilnuję, żeby się nic złego nie wydarzyło.

Asiu, moja mama też brała udział w tych szkoleniach, ponad dwa miesiące, wytrwałości. Kubuś już lepiej w przedszkolu?

Nulini, tort wygląda smakowicie.

Życzę wszystkim dużo zdrowia.

reklama
BETI dzieki ale ogolnie nie bedzie zle ,teraz mam tylko kilka dni bardziej w pracy ale pozniej bedzie juz lzej :tak:.

PATRYCJA mam nadzieje ze Oskar nie bedzie dokuczal kotu :tak:.

ALEKSANDRA duzo zdrowka .

No i przezylam dzien pracowy :-D,najpierw do godziny 16 w ksantosie :tak:bylo ok,pozniej 3 godziny w realu i tez bylo ok :tak:.Do domu wrocilam po12 godzinach,bylo cos kolo godz 20,15 jak dotarlam do domu,pobawilam sie a raczej powyglupialam z dziecmi,uspalam alanka,pomylam podlogi,pranie mi sie pierze,zupa sie gotuje na jutro:tak:,ja jem kolacje,poczekam na to pranie,powiesze,dokoncze zupe i nyny bo jutro rano zas do pracy i zas wroce po godz 20 :tak:,jak narazie jest ok,ja sie czuje jak ryba w wodzie,czuje sie dobrze :tak:.

Milej nocy

Do góry