reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
czesc dziewczyny sorka ze tak wpadam jak intruz ale mam wiadomosc do niunki

niunka- niunka moja droga mam nadzieje ze tu dzis zajrzysz poniewaz ja jutro mam wywołanie porodu na 17 i na watku mamy z uk zostawiłam ci wiadomosc z kilkoma pytaniami jak bedziez miała czas to odpisz z góry dziekuje:-)

hej dziewczyny co tu taka cisza ?
Wszystkie rodza czy co????????
U nas fatalny dzionek od samego rana , maz w drodze do pracy walnol w samochod i strasznie zniszony nasze auto . Dobrze ze mezus caly i zdrowy , a w dupie z autem . Mowie wam jak sie wali to na calego :wściekła/y::-(.Teraz bez auta jak bez reki , pozatym za chwile tzreba jechac do Londynu po paszport.
koncze bo kongo w domupa

Czesc Kobitki :) u nas coraz lepiej z mleczkiem ale za to zasypiac juz tak chetnie Michas nie chce :) rozglada sie, patrzy sobie, marudzi a spac nie chce heh
Niunka jak tylko wrocisz z Londynu to opisz mi tu wszytsko dokladnie, ja mialam spotkanie na 6 wrzesnia ale uznalam ze to za wczesnie i przesuneli mi ale opiero na 7 listopada ;/ trudno sie mowi i tak musze wykombinowac jakis transport bo auta u nas brak no i trzeba zrobic te zdjecia - co pewnie nie bedzie sprawa latwa ;-) poczekam na rady od Ciebie gdzie co i jak :))) heh
wczoraj dzwonilismy na child tax credit i oni chca od nas jakis numer child benefit bozee juz sie gubie rejestracje mamy dopiero w srode, ja nawet nie wiem gdzie to sie idzie rejestrowac. prosze pomozcie i napiszcie o co w tym wszytskim chodzi skad ten nr co oni chca na child tax credit gdzie isc itd. Boze co chwile o cos sie pytam ;/
Ogladalm zdjecia Blaneczki i Szymka - poprostu superowe
Kasia j - ten twoj Kubus to niezle ziolko chyba hehe starsznie sie nasmialam jak czytalam o tej niby kupe co zrobil i o ssaniu z cycka :)
Cfcgirl zazdroszcze wakacji - naprawde- ale ja za rok odbije :)) zaczne od polskiego morza bo starsznie za nim tesknie - jakbym nie miala czasu to jzu zycze udanych wakacji - wygrzej cialko, naladuj baterie i przywiez duuuzo slonca :)
dobra lece sie kapac, jeszze jest mama to jakos to organizuje bo ona go przypilnuje ale jak pojedzie to nie wiem jak dam rade ;/ bede chodzic w pidzamie i nie umyta cale dnie :))
pozdrawiam was

Czesc dziewczyny,

Z nerwow az mi niedobrze, mam myszy w domu!!! Od paru dni mialam nadzarty chleb i myslalam ze poprostu taki kupilam przez nieuwage, a tu mnie rano maz pocieszyl, ze jak zszedl do kuchni to widzial "potwora". Czekam wlasnie na wlasciciela, ma sie tym zajac.

Jesli chodzi o zdjecie dla malucha do paszportu, to my zrobilismy sobie sami. Polozylismy mlodego na bialej pieluszce i pstrykalismy fotki. W koncu sie udalo, pozniej sie zmniejszylo do wlasciwych rozmiarow i w bootsie mozna wywolac.

A tutaj niestety kretyni jezdza. Tez wlasnie bedziemy remontowac male wgniecenie w autku, naszczesce nie z naszej winy i to nie my placimy. A pare dni temu jak wracalam wieczorem z zakupow jakis kretyn pedzil po moim pasie na czolowke. Dobrze ze w koncu sie ktos zlitowal i go wpuscil bo ja zaczelam juz panikowac za kierownica. Nie mialam gdzie nawet uciekac. Takie mlode "pakistany" za kierownica sa najgorsze i taksiarze.

Wlasciciel przyszedl zobaczymy co wymysli na te "potwory".

hej
kasiek najpierw musisz isc z maluszkiem go zarejestrowac , do registret office. ale najpierw musisz sie umowic na spotkanie , Dostalas ze szpitala takie kartki i tam jest nr tel, pod ktory musisz zadzwonic i sie umowic na spotkanie.pa koncze musze

U mnie w zasadzie nic sie nie dzieje...oczekiwanie...i kazdy dzien podobny. Spakowalam juz prawie torbe do szpitala...bo moj partner sie niecierpliwi,ze on w razie W to mnie nie spakuje w takiej panice bedzie ...wiec coz...trza bylo pakowac:-D.
Miewam czasem skurczyki i maly niezle mi napiera na pecherz, troche ciezko...ale da sie przezyc. Biore sie tez od pojutrza za sprzatanko domku z moim takie bardziej generalne.Kupilismy juz wozio i w zasadzie wszystko Szymek juz ma gotowe..teraz tylko czekac....moze miesiac...moze krocej...oby.
Buziaki ide sie polozyc....szybko cos mnie teraz na sen bierze.Dobranoc

Witam Dziewczyny ja doslownie na momencik !!
Wpadlam Was poinformowac ze PINKA NAPISALA MI SMS W NOCY ; '' O 22-35 URODZILAM CORECZKE SZCZEGOLY PODAM RANO BO JESTEM PADNIETA''

JAK COS BEDE WIEDZIALA NAPISZE WAM..

:happy2:gratuluje!!!:happy2:

reklama
Czesc kobietki!
Ostatnio malo co piszemy i jakos tak pusto....:-( U mnie po malusku,dzien za dniem leci,robie sie coraz wieksza :-)hihihi . Przemyslalam sprawe z imieniem dla mojego serduszka i chyba sie poddam. Niech bedzie Maksymilian,brzmi tak pieknie,chociaz Maks... Juz niedlugo lece do mamuski i jestem szczesliwa,tak za nia tesknie:-):-):-). ale najpierw kolejne usg:-),juz sie nie moge doczekac. Napiszcie cos dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry