reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

2f72ec2c54.png

reklama
4 DNI PO TERMINIE I NIC...
polazilam po miescie troche moze maly sie zmeczyl i zechce wyjsc, brzuch mi niby opadl troche ale nie wiem :/
NIUNKA wiem ze jestes zajeta ale ja na srode mam wizyte w szpitalu wez mi tak szybko napisz co oni mi tam robic beda bo sie stresuje troche!!
lece jesc i odpoczac bo plecy mnie bola od lazenia, buziaki

buziaczek wielkie dzieki , bede probowala jak synek zasnie;-)

Kasiek
Jak ja bylam w szpitalu to babka zbadala wszystko tak samo jak midwife , potem pytala czy chce masaz szyjki i na koncu zapisala ostateczny termin porodu . Powiedziala tez ze ma nadzieje ze bedzie cos szybciej , ale naszemu stnkowi widocznie bylo w brzusiu za dobrze.Pozatym nic nowego , zbadala wsio i jak jest ok to odsylaja do domu i karza wrocic na wyznaczony termin. to na tyle .

Ide kapkac malenstwo.papa

Witam Was wszystkie serdecznie, całkiem przypadkiem natchnełam sie tu na Was kiedy poszukiwałam porad na temat ciązy w Anglii.
Dołączam do Was, własnie 2 dni temu zrobiłam test (az 4-z niedowierzania):tak:BĘDE MAMUSIA ZA OKOŁO 8 MIESIĘCY:-)
Mieszkam z mężem w Bradford dokładnie na Bd8 Lower Manningham, bardzo chętnie zaprzyjaźnię się z ciężaróweczka z moich okolic.

Zupełnie nie wiem co robic, nie mam tu swojego GP, bo dopiero sie przeprowadziłam z Bd7, nie wiem w której najlepiej przychodni sie zarejestrować na Bd8, nie wiem kiedy tam iść (jestem 5 dni po spodziewanej @) nie wiem jakie prawa mi przysługuja w pracy i to jest najgorsze!!!

jestem na kontrakcie bezterminowym od 19 lutego, pod koniec kwietnia bede rodzić, czyli po przepracowanym roku, czy to znaczy ze bede dostawała normalne świadczenia-jakies ludzkie czy 20 funtów z benefitów??

teraz nie biore żadnych benefitów, mam za duże zarobki z mężem (chyba), zresztą, powiem tak, jestem w panice, pomocy dziewczyny!!!!
Czekam na odpis, nawet na e-maila

bulinka81@o2.pl
urszula-81@hotmail.com

a moze znacie jakiegos Polskiego lekarza tutaj???

ja się tak martwie bo kilka lat temu straciłam ciąże w 7 tygodniu bez przyczyn mi wiadomych, boje sie że jesli tu taka opieka ze nawet lekarz nie bada to to dziecko tez mogę stracić!!!

lekarz w Polsce zawsze mi mówił że będe miala ciąże z ryzykiem, często bowiem miałam zapalenia jajnikow, torbiele, problemy z prolaktyna!!!
mam ze soba wypis ze szpitala po poronieniu mam nadzieje ze ci znawcy którzy wszystkich lecza paracetamolem znają tu łacinę!!!!!!

przepraszam za wylewność, ale spadłyście mi tu jak z nieba!!!!

pozdrawiam
Ula

reklama
hejka drogie mamy.Wlasnie uporalam sie z imiennym problemem.:-)Jeszcze do zerowych urodzinek mam 4 miesiaczki,jestem mama grudniowa,ale juz mialam dosyc kombinowania,wymyslania,pytania sie o opinie innych:angry: i tak podjelam decyzje ze bedzie Nathan lub Natan.tutaj tatus moze sie wykazac, on podejmie decyzje co do pisowni:tak:.Uff w koncu moj brzuchol nie jest no name...hihi pozdrawiam

Do góry