reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

:-)kasiek - tak mam ten wozek , dokladnie ten sam model:-), jak tam samopoczucie?
pewnie juz ciezko z takim wielkim brzucholem, co?
Jeszcze troszkie i bedziesz miala malenstwo przy sobie.:tak:;-).

A moze cos juz sie dziac zaczelo ?

dziewczyny musze sie wam pochwalic , bo wlasnie opanowalismy cala sytuacje , Szymek bardzo ladnie ssie , spi duzo i ogolnie jest grzecznuitki:-):tak:.
Wysypiamy sie coraz bardziej i musze przyznac ze nic wiecej nie potrzeba nam do szczescia.:tak::-)

Kasiek trzymam kciuki za was - mam nadzieje ze lada moment tez bedziemy ogladac twoje malenstwo.
duza buzka.

Cfcgirl prosze skarbie napisz mi jak mam wstawic fotkie. Acha no i jak tam wasze starania o dzidzie??

reklama
Szymek bardzo ladnie ssie , spi duzo i ogolnie jest grzecznuitki:-):tak:.
Wysypiamy sie coraz bardziej i musze przyznac ze nic wiecej nie potrzeba nam do szczescia.:tak::-)

prosze skarbie napisz mi jak mam wstawic fotkie.
Niunka ciesz sie taka chwila poki Szymek maly :-p Moja Blania tez taka byla ale przez 1 miesiac tylko dopuki nie zaczol ja interesowac swiat ja otaczajacy:tak::-) i juz nie jest tak dobrze teraz dniami wogule nie spi w nocy budzi sie na karmienie i czasem nie ma ochoty zasnac to wisze nad lozeczkiem godzine nim usnie:tak:z dnia na dzien sie zmienila oczka coraz szerzej otwarte przygladaja sie wszystkiemu:tak::-)i nawet juz czasem swiadomie sie usmiechnie ale to rzadko jeszcze :-Dglosno piszczy heh i placze:tak::happy:

a zdjecie chcesz umiescic pod nickiem??tkz.avatar?? tam gdzie ja mam Blanie???:confused::confused::tak:

2 DZIEN PO TERMINIE I NIC :confused:
poki co jestem cierpliwa, ale czuje ze niedlugo ;-)brzuchol duzy, maly od dwuch dni jakby czul ze czas na niego i sie wierci czasem jak szalony :)
musze przesunac termin spotkania w konsulacie bo Michas bedzie za maly zeby jechac taki kawal a spotkanie juz na 6 wrzesnia- sami mi dali taki termin ;/ ale w listopadzie chce byc w domyu wiec musze to jakos rozwiazac.
Niunka to bedzie znak rozpoznawczy - nasze identyczne wozki, jak zobacze taki na miescie to odrazu podejde i powiem czesc heh :):-D ciesze sie ze sytuacja opanowana - naprawde lepiej sie czuje jak wiem ze Ty, Buziaczek i reszta mamusiek dajecie rade i ze jest ok;-)
dobra lece do mamuski a wy jak znajdziecie czas napiszcie mi co sie wam przydalo w szpitalu najbardziej no i co z rzeczami dla maluszka w szpitalu. nie ma to jak rady doswiadczonych mamusiek, a ja to tylko dokladam do tej mojej torby :)pozdrawiam

ejj kobitki co z wami? nie piszecie nic - nie wiem moze mi sie cos popsulo i nie widze waszych postow :-D ja nadal w calosci, nie chce wam tu marudzic,ale dzis mam dzien jakis nie taki, martwie sie, mecze, czekam, nie wiem co mam robic ehh
dobra tak tylko chcialam dac znac ze jestem 2w1 POZDRAWIAM

Czesc!:-) Ja jestem,melduje sie! mialam pracujacy weekend a od jutra 3 dni wolnego:-). U mnie nudy,siedze sama w domu. Moj w pracy do 23 i wlasciwie niemiem co ze soba zrobic:-(. Lece 27 wrzesnia do Polski na tydzien, odpoczne troche:tak:. Teraz mam troche smutne dni,zbliza sie pierwsza rocznica smierci mojego tatulka. Tak mi czasami z tym ciezko ze odszedl za wczesnie. A tak by sie cieszyl z wnuka:-(. Ale coz takie jest zycie:-:)-(. A co tam dziewczyny u Was. Rzeczywiscie cisza jak niewiem co...... Kasiek no co ten Twoj Michas sie nie spieszy do Ciebie;-).Chyba mu za dobrze u Ciebie w brzuszku;-);-). Pozdrawiam goraco:-):-):-):-):-):-)

hej
kasiek choroba jasna , co jest grane z tymi terminami:wściekła/y:, ty jestes kolejna i niewiadomo czemu , smieje sie ze to angielskie powietrze:-D tak wszystko opoznia.
no trudno kazda z nas musi swoje wyczekac.Pamietasz jak ja marudzilam , takze kobietko jak ma ci ulzyc to marudz ile sie da;-)

kama - oj kochanienka wyrazy wspolczucia , tak to juz jest jedni odchodza drudzy sie rodza.Ciezko ci bo odszedl za wczesnie , wspolczuje z calego serca.:-(

jedziesz do polski , uwazaj na siebie i odpoczywaj.

naprawde nie wiem co sie dzieje z pozostalymi.
ewka to juz chyba nas opuscila na dobre.
mania chyba od przyplywu gotowki zwriowala.
yowka - pewnie sie niedlugo odezwie.

no i pozostale kobity

dziewczyny wlasnie wczoraj dowiedzielismy sie z mezem ze mialam porodzik kleszczowy.tzn. ja parlam ,a doktor ciagnol malego za glowke, dobrze ze wszystko bylo od calkowitym znieczuleniem.A tak to pozostal juz tylko bol fizyczny ciezko jest chodzic i siedziec , okropny bol.

Nasz maly szkrab coraz bardziej cwaniaczy, mowie wam niezle ziolko z niego wszystko proboje zalatwaic piskiem:-), smiesznie piszczy jak cos chce jak jakis piejacy kogucik:-D
Pozatym czasmi uleje po jedzonku , no i bylo juz pierwszy prysznic tzn przy przewijaniu synek posil fontanne pod takim cisnieniemze polecialo na mausie.:-D
Jaja jak berety:-D No i wiecie wszyscy mozia ze Szymek to kawal silnego chlopa, podnosi juz glowke i potrafi ja utrzymac w gorze dlugi czas. Midwife za kazdym razem jest zaskoczona ze mial 4800. , zreszta ja sama jeszcze do konca w to nie wierze:-D. Midwife ze kazdym razem jest inna , bo moja ma akutrk wakacje. Ale spoko wsi ok i my sobie opieke w Angli chwalimy.
Koncze bo synek glodny
papa;-)

Karolina :-)

Wlasnie siedze przy kompie i ogladam wasze fotki z Polski , no no no ale sie odwalilas fryzurka i ladny kolorek wlosow, pewne odzylas tam na ojczyznie co?

A Gabrys - kawal chlopa z niego sie zrobilo to pewnie po polskim jedzonku tak urosl
:-D;-).No i widze ze rozrywany przez wszystkich.

No a jak tam u was , zalatwilas to co chcialas? Czy dalej problemy?

reklama
Do góry