reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

jstysiak dzieki za porade,poki co jest dobrze,moja mama kupila ziolo-koper wloski i w razie czego powiedziala ze mozna zaparzyc i wpuscic niuni kilka kropelek a infacol rowniez jest od urodzenia sprawdzilismy zanim kupilismy :tak:
kasia.j tak tez nam to powiedziala ze ma byc suchy ale raz dziennie zeby przemyc ciepla woda i osuszyc ja to sie troche boje dotykac mimo ze podobno dziecko to nie boli :eek: fajnie jest tak spedzic wieczor we dwoje szczegolnie jak ma sie dwojke malych urwisow w domu,my pewnie nie szybko gdzies sie teraz wyrwiemy :sorry:

reklama
hej
A mnie dzisiaj lekki kacyk meczyl po imprezce , przyjelam tabletke i juz bylam gotowa na przyjecie tesciowej:tak:
Kasia8118- nie wiem o co chodzi ale zaplacilismy 10f za taksowke:szok: Kasia ja tez mialam ten birth plan i chyba 30 punktow tam zawarlam- m in zeby mnie nie ciac:tak:
mojadzidzia- zapraszam jak chcesz polezec na sofce;-) Szymon tez mial kolki i suszylam mu brzuszek suszarka- przykrywalam pieluszka i podgrzewalam z daleka jak plakal- bardzo pomagalo:tak:
kasiaj- ale mi ochote narobilas na wyjscie. Mialam wziac tesciowa od przyszlej soboty ale chyba juz w piatek ja wypozycze i tez gdzies wyjde:tak:
Sylwiam- jak tam zakupy? Udaly sie?

A u mnie po drugiej stronie ulicy pasa sie krowy i jak wygladam w kuchni przez okno to patrze prosto w krowia du............ę:szok:

Czesc:-)
KASIA8118-a kupiliscie ta sofe co chcialas???

SYLWIA -no to fajnie ze juz pepek sie zagoil,szybko bardzo:tak:
Oj musze wpasc do Ciebie,bo dawno nie widzialam Olivii ,jak tam szybko przybiera to jej nie poznam:-D:-D

MOJADZIDZIA-ja dawalam infacol i Dawidkowi pomagalo,wiec nic innego Ci nie doradze:no:

A mi polozna nie robila zadnego birth plan i nawet na ten temat sie mnie nie pytala:baffled:

MAMATROJECZKI-i jak pogodziliscie opiekowanie nad malym??

sylwia.m nam pepuszek sie jeszcze trzyma,no wlasnie czym przemywasz? mi polozna zalecila przygotowana wode??? Nadia tez w ciagu 2dni przybrala dokladnie 170g :-D:-D rosna nam male pulchniaczki :-D:-D my wczoraj walczylismy z bolem brzuszka u malej i wszyscy troje plakalismy :no: dzisiaj na szczescie juz lepiej,kupilismy infacol ale Nadia zwymiotowala po nim :szok: czy masz moze cos sprawdzonego?

Biedna Nadusia:-:)-( Ja przy Marcelu stosowałam infacol i nigdy nie było wymiotów więc nie pomogę:-(
A pępuszka nie przemywałam niczym:no: Tak jak położna radziła, obserwowałam tylko czy się nie babrze, czy nie jest zaczerwieniony dookoła, czy się nic nie sączy i czy nie śmierdzi:tak:
Ps. w asdzie jest promocja na pampersy "new baby". 2 kartony po 96szt każdy za 18Ł:tak:

Sylwiam- jak tam zakupy? Udaly sie?

Najpierw napadłam na primarka:-D:-D:-D Zaopatrzyłam się w koszulki:tak: a potem na foster kupiłam sobie spodnie, spódnicę, staniki, dla Marcelka kapcie i czapeczki dla Olivkii bo te co miałam to wszystkie za wielkie na jej malutki łepek:-D

A mi polozna nie robila zadnego birth plan i nawet na ten temat sie mnie nie pytala:baffled:

A mnie się pytała:tak:
Może jak jutro będzie pogoda to przyjedziecie na ogród do nas?

hey!

ja juz po imprezce urodzinowej, i juz mam dosc , dom doprowadzic do ladu:szok::szok::szok:, P. mói nigdy wiecejw domu:-D:-D:-D:-D

Mojadzidiza- mi w PL kazali przemywac patyczkiem namoczonym w spirytusie i odpadł po 4 dniach!!!

Kasia8118- co TY dałas AMpar ze tak ją smaliło?:-D:-D:-D

Wstawać spiochy!!!!
Ja zakonczyłam dzionek na BB i zaczynam:p:-D, ale pogoda do d........a mialam jechac nad morze:-:)-(, na dodatek boli mnie gardziel i cos mnie łamie w kosciach znajoma mówi ze bierze mnie świnska grypa:szok::szok:

Witam

U nas leniwa niedziela mężuś na zakupach a my sobie siedzimy w ogrodzie i zaczynamy z braciszkiem grillować.
A co środowego spotkamia jeszcze raz gorąco zapraszam : mój adres 14 Berrydale Close BD15 7UD.
Dajcie znać która godzinka Wam pasuje chętnym wyśle numer telefonu

Witam :-)

mojadzidzia biedna Nadusia :-( mam nadzije ze juz jej przeszło ;-)

a ja juz nie mam siły coraz bardziej mnie boli wszystko :-( ale skurcze mam tylko takie lekkie i nie reguralne ciekawe ile jeszcze bede sie tak meczyła :baffled::wściekła/y: a nie ma sensu isc z tym do lekarza bo powiedza mi tak samo jak mojejdzidzi ze mam paracetamol brac :baffled:

reklama
natalka90 wspolczuje ci bardzo :-( niestety musisz sie uzbroic w cierpliwosc jak cie bedzie bardzo bolalo to dzwon do nich i nawet jak cie odesla z paracetamolem to przynajmniej sprawdza czy wszystko ok z malenka, Nadusia sie znowu meczyla w nocy a ja dzisiaj boje sie jesc,tak strasznie mi jej szkoda jak placze a ja na dodatek dostalam jakiejs drobnej wysypki na dekolcie-moze uczulenie tylko po czym????????? momentami chce mi sie beczec :-(

Do góry