reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Witam Kobitki
Ja dzisiaj dzień spędzilam u sąsiadki ,mała spi,obiadek ugotowane i labbbaaaaaa:-)
Kasiaj to faktycznie masz przeboje z malym:szok:a jak przeczytałm o twojej kuzynce to az mnie ciarki przeszly:-( rany jak ja takim kobitkom współczuje:-:)-:)-(
Ampar3 Salon kochana fiufifu.....moze wpadniesz do mnie i pomożesz mi z moim:-p
Sylwiam to super ze juz lepiej:tak:
Roksanna1 kobitko a ty gdzie po te jajka musisz biegac:-p

reklama
doris - ja wyszlam do auta, a B jakos go na spokojnie przekonal, u mnie tez jest trzaskanie drzwiami, tez ostatnio mi powiedzial, ze mnie nie lubi, takze lagodniejsza forma nienawidze Cie :-( oj chyba musze sie wziac na powaznie za dyscypline, bo sie strasznie mi rozpuscil, albo raczej my go rozpuscilismy :-(

Hej
Dzieki dziewczyny za mile opinie co do salonu:tak: Strasznie ciezko cos wykombinowac na 14m2:wściekła/y:
jstysiak- nie ma sprawy;-) Ja wymyslilam sobie kolory jakie chce i cala reszte a potem siedzialam w paincie i kombinowalam jak to wszystko zgrac:tak:
Kasia8118- ja ci dam na diecie:-p Ja dzisiaj tylko banana zjadlam zeby sie najesc u ciebie:-p
Doris78- o nie delicjami sie nie wykpi- nie ma mowy:-D:-D:-D Co do obiadow to jak szymon nie zje to ja jestem twarda i nie daje mu nic do wieczora potem podgrzewam i je na kolacje:tak: A czasami wstyd sie przyznac ale wlaczam mu ulubiona bajke na dvd do obiadu- wiem ze to niezbyt dobry sposob ale coz sila wyzsza:-p
Roksanna1- ja wlasnie tez sie zle czulam w moim bo jednak duzo czasu sie spedza w salonie a jeszcze do tego jakas ladna pogoda sie zrobila i tak mnie tchnelo;-)
Kasiaj- wstrzasnela mna ta wiadomosc o kuzynce :no: Nomiast co do kuby to dzieci tez maja gorsze dni:-D:-D:-D Dobrze ze cie b odciagnal:tak: bo potem bys miala wyrzuty ;-)
Natalka90- ja bylam ostatni miesiac conajmniej z 10 razy na ktg- az sie ze mnie juz smiali:tak:- ale najwazniejsze jak masz watpliwosci to nie wahac sie tylko sprawdzic:tak:

Dobra ide cos upichcic do kaski bo rzeczywiscie jeszcze mi tylko swiatlo z lodowki zaserwuje i z glodu padne:szok:

Hejka dziewczyny, ja tylko na chwilę. Znalazłam na bradfordzkiej stronie ogłoszenie, może którąś zainteresuje :
Data dodania: 2009-07-16, 20:20
Treść:
Potrzebna osoba do sprzątania ,kilka godzin tygodniowo.
Telefon kontaktowy: 07810806275

Jest też ogłoszenie o sprzedaży wyposażenia mieszkania i narożnika.

Mi dzisiaj przez tą pogodę to poza spaniem niewiele więcej się chce. A też muszę jeszcze iść na zakupy i mieszkanie zapłacić. Dobrze, że mój dzisiaj obiad zrobił to mogę poleniuchować.

Natalko jeżeli po głaskani niunia się poruszyła to dobrze. Teraz ma już mało miejsca i za bardzo to nie ma się gdzie ruszyć. Po drugie przed porodem możesz nawet przez kilka godzin nie czuć żadnych ruchów. Ja miałam taki aparat w domu do słuchania tętna płodu i jak miałam jakieś wątpliwości to korzystałam z tego. Czy wiesz, że masz możliwość by ciebie nie cieli przy porodzie? Tylko musisz to mieć zaznaczone w karcie. Ja poprosiłam o to położną i tutaj mnie nie cieli.

Sylwia teraz masz najgorszy okres. Wszystko puszcza po porodzie, to całe napięcie, nerwy. Pamiętam jak Marek miał niecałe 2 latka i Natalka się urodziła :baffled: . On już większy więc nie chciał spać w dzień, ja nie mogłam się położyć , bo przecież nie mógł siedzieć sam - byłam ledwo żywa. Ale z czasem jakoś się przyzwyczaiłam. Mam nadzieję, że uda się tobie więcej odpocząć w nocy.

mamatrójeczki ja tez mam taki aparacik i slucham serduszka jej to wali mocno :tak: kurde nie wiedziałam ze moge nie byc cieta i nie mam zaznaczone a teraz nie wiem czy zdaze isc do poloznej jeszcze :baffled: mam tylko zaznaczone w karcie ze chce dziecko zaraz po urodzeniu brudne przytulic ze chce karmic piersia a i miałas racje ze 2 osoby moga być przy porodzie :tak::tak:

doris78 kasia.j ale macie przeboje z waszymi Kubusiami :szok: ale to chyba taki wiek i im przejdzie

czesc dziewczynki! Ja codziennie was poczytuje ale jakos sie nie moge wstrzelic :baffled: a dzisiaj mam gorszy dzien,ale moze to przez ta pogode :confused:
ampar3 salon pierwsza klasa,chetnie zamienilabym sie z toba i poleniuchowala troszke na tej wygodnej sofie :sorry2:
sylwia.m slodziutko twoje dzieciaczki wygladaja na tym zdjeciu ;-) takie kochane szkrabiki :tak: i jak pomaogl ci bepanthen? ja juz od 3dni mam spokoj tylko piersi caly czas pelne i twarde jak kamienie,ale to nie wina Nadusi ona je bardzo ladnie i przybiera na wadze-juz prawie 3500 :shocked2:
natalka90 slyszalam ze jak sie zje czekolade to dzieciatko jest aktywniejsze ale uwazam ze jak masz jakiekolwiek watpliwosci to dzwon lepiej dmuchac na zimne :tak:
kasia8118 ja tez uwazam ze powinnas zadzwonic i przelozyc badanie,nawet jak zrobisz sobie w polsce to nie zaszkodzi powtorzyc jeszcze raz tutaj,ja tez czytalam ze cukrzyca w ciazy jest bardzo niebezpieczna :nerd:
kasia.j strasznie wspolczuje twojej kuzynce i nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak ona sie musi czuc w tej sytuacji :no: a kuba rzeczywiscie pokazuje rozki,dobrze ze przynajmniej taty sie slucha,ciekawe co go tak wkurzylo :dry:
mamatrojeczki my tez mielismy pojechac na zakupy do morrisona ale tak strasznie pada i wieje ze chyba nigdzie sie nie ruszymy :wściekła/y:

witam dziewczyny

ampar salon super ekstra, i kanapa ekstra. Też mam ochotę zmienić kanapę ale to dopiero po przeprowadzce.:-)

kasia.j współczuje twojej kuzynce, to musi być straszna sytuacja

natalka fajnie że dzidzia się rozruszała:-):-):-)

sylwia.m ja pamiętam jak położna pomagała mi nauczyć Adasia karmić piersią.Wepchneła mocno cyca do jego buzi i powiedziała napewno się nie udusi. I odrazu załapał o co chodzi

doris dzisiaj byłam z Adasiem na piłce. Dostał złoty medał( ciekawe za co). Dla Kuby też wzieliśmy:-D:-D

Ja ostani cały czas coś pakuję, wszędzie pełno kartonów.:baffled:

asinka z ja też chętnie wpadnę do Ciebie oderwać się od pakowania, środa mi pasuje:-):-):-)

ja własnie myśle nad tym nacieciem z jedej strony lepiej bez ale z drugiej meczyc sie jak bedzie za male rozwarcie a chyba tez samemu mozna peknac :sorry: co ? bo ja sie na tym nie znam nie rodziłam jeszcze to moze cos doradzicie ??:sorry:

reklama
mojadzidzia no to super ze Nadusia rośnie :tak: a jak w nocy daje Ci pospać czy musisz do niej często wstawać ? chodzisz z nią juz na spacerki ??;-)

Do góry