reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

asinkaZ a na jakiej ty mieszkasz dzielnicy wiem że to jest BD19 jeśli dobrze pamiętam :baffled:ale nie kumam zbytnio jakie to kierunki:no:.BożenaM no to faktycznie się dogadałyśmy :-p.To co skoro wszystkie dzieciaczki te duże i małe mają wolne od poniedziałku to może skręcimy jakieś spotkanie:baffled:.Może w parku jak pogoda będzie ok.

reklama
Halinka666 - twoj synek bd chodził do przeciwległej z moim a szkoda:/:-(. ALe bedzie miał kolege Michała i kolezanke Julie. Marcela z Michałem rodzielili ze wzgledu na to ze zabardzo sie ze soba związali i nie uznawali innych dzieci:-D:-DTak sie dzisiaj dowiedziząłam na rozmowie!

DOris - to trz;-)eba cos planowac bo dziewczynki cos sie nie ruszaja nigdzie!!!

Hej
Ja bym byla na forum ale zasnelam:tak:
Kasiaj- ja tez uwielbiam samotne zakupy;-) Jak zawsze wtedy cos znajde dla siebie bo w pospiechu z biegajacym szymonem to sama wiesz:wściekła/y:
Kasia8118- to ja dziekuje za kawke i delicje:-p:-p:-p
Doris78- super to on nie jest- ten salon- ale jest odmieniony :tak: Fajnie bylo cie zobaczyc
azinkaz- fajnie ze juz sie urzadzilas. Chetnie cie poznam osobiscie:tak:
Bozenam- wykorzystam tesciowa na maksa:-D:-D:-D:-D Mi pewnie tez powiedza ze szymon rozpuszczony:-p:-p:-p

Doris- specjalnie dla ciebie ten kawalek salonu odmieniony

Załączniki

• P1020189.jpg
    P1020189.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 48
hej dziewczynki witam z rana.
Troche mnie nie bylo, milam lekkie problemy zdrowotne..ale juz jestem:tak:
ampar3 - salon supcio!!!, az mi sie zachcialo chwycic za walek:-D
Kasia81118 - jak w piatek jedziecie to zajedzcie do nas w wolnej chwili, M sciagnal juz wszystkie mapy.
doris78 - jesli chodzi o te korty to nie jestem pewna, ale w weekendy nie wydaje mi sie zeby byla jakas szkolka. My teraz bedziemy jezdzic na darmowe korty do Huddersfield jest ich chyba 12 jedyna wada jest to, ze podloze jest asfaltowe.
nefretete101 - w ktorej czesci Huddersfield mieszkasz???

Ciekawa jaka dzisiaj bedzie pogoda, narazie u mnie nie zapowiada sie fajna:no: wasnie ogladam pogode i ma byc very heavy rain i ostrzegaja przed mozliwoscia powodzi:baffled::no:

Ostatnia edycja:
Cześć

Ja mieszkam na BD15 to jest pomiędzy Thorton Road a Allerton Road za Morrisonem na BD8 jest jeszcze jakies 5 min jazdy samochodem, to jest bardzo blisko Allerton Health Center.
To może pasuje Wam środa????

Hey dziewczynki!!
Ja własnie sie szykuje zeby zawiesc malego na ostatni dzien przedszkola maja jakies party pozegnalne.....i jego kolega niestety nie rpzyjdzie bo cala noc wymiotował://///

A u mnie za oknem lejeeeeeee:-:)wściekła/y:a jutro mam dzieciaczki na małego urodziny i chyab bd zmuszone kisic sie w domu:-:)szok:Mam nadzieje ze poznam dom po ich wizycie:D

AsinkaZ - jak pogoda bd spoko i wiecej chetnych to moze Cie nawiedzimy! Jak cos moge ktoraś zarać!!!
A w pon jak bd pogoda idzimy sie w tym parku czy nie?!:confused:

Heja:-):-)

Ampar ale fajnie wyszedł wam ten salon:tak: bardzo mi się podobie;-):-)

Asinka ja narazie ze spotkań odpadam ale na pewno jeszcze będziemy miały okazję się poznac:tak::-)

Ale jestem dzisiaj niewyspana:baffled: Pogoda do bani i jak tu z dzieckiem wytrzymac cały dzień w domu:sorry2::wściekła/y:

reklama
Witam z rana ale pogoda :angry:.Normalnie jak widzę deszcz za oknem to nie mam chęci się ubrac:no:.Marta84 a pasuje Ci ta sobota lub niedziela?Co do godziny to my się dopasujemy daj znac:tak:.asinka z nie wiem skąd mi się wzięło to BD19:baffled:.

Do góry