reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Witam Was

W końcu znalazłam trochę czasu żeby się odezwać. Z resztą chciałam wcześniej ale po tej przeprowadzce nawet nie wiem jak się nazywam szkoda z jednej strony że doba ma tylko 24 godziny Przy dzieciach to mało co zrobię w domu a jak posprzątam Olunia załatwi mój porządek w dwie minuty. Dom piękny strasznie mi się podoba ale ogród mam cudny.
Chciałam Was zaprosić do siebie na kawkę i ciasto oczywiście z pociechami miejsce do biegania i zabaw jest( huśtawka piaskownica zjeżdzalnia rowerek hulajnoga) Zapraszam gorąco do siebie chciałabym was poznać termin jaki Wam pasuje ja jestem w domu więc data i godzina mi każda odpowiada

reklama
Hej :-)
ja sie ogarnac cos dzis nie moge jeszcze w pizamie laze :szok: a pozniej jade do mojego i zostaje do niedzieli :tak::-)

kasia8118 ale masz sny :szok:

Sylwia kurcze to nie ciekawie masz z tymi szfami :baffled: oby sie dobrze zagoilo :blink:

WItam i Ja:]

Doris - Ty z czego sie tak cieszysz:confused::-p:-D:-D

Ja juz dzisiaj po rozmwoie istatniej z menagerem przedszkla, opinia oddana Pani swoja tez powiedziała, wszystko ok. stwierdziłą tylko zbytnie rozpieszczenie Marcela:baffled::baffled:ale to wina babć i dziadków:-D:-D:-D.Wizyty znajomych na kawke tez tak wiec juz po obiadku wypadałoby na jakis spaceek poki ładna pogoda........

Kasia8118- nie wierze, ze az tak przytyłaś ze nie zmmiescisz sie w nic:):confused:

asinkaZ - witamy ponownie, oj chy ba długo CIe tu nie było?! Przypomnij Ty tez jestes z Bradford?!......

KasiaJ- niom wczoraj tesciowa jak nigdy mówi ze teskni z ata pogoda co maila tutaj przez ten miesiac, bo w naszych rejonach zalało wczoraj wszystko tzn, prawie cąłe miasteczko zalane:/.....i non stop leje, lejeeeeee

Aniteczka- widze, że jestesmy tylko MY:]

Chyba wszystkie szykuja dzieciaczki albo siebie na jutrzejszy ostatni dzionek:-D:-D

A coś wogole ostatnio cisza tu:-(chyba wszystkie nie powyjeżdżały?!:confused::no:

No to etraz bedzie mozna zrobic spotkanko w plenerku?!

Czesc

Ja tez jestem :) Wybralam sie dzis na zakupy do Leeds, bez dzieciakow to zupelnie inna przyjemnosc :) Nawet sie obkupilam, a najbardziej sie ciesze, ze udalo mi sie kupic stroj kapielowy :-D
A teraz probuje sie zmobilizowac do jakis domowych obowiazkow, bo jak wyjechalam rano to tak do teraz leza mi na stole naczynia po sniadniu :baffled:

Witam wszystkich mam do was pytanie czy ktores z waszych pociech chodzi do szkoly ST.COLUMBA'S CATHOLIC PRIMARY SCHOOL bo moj maly sie tam dostal do klasy mrs.Crooks a chcialabym sie dowiedziec czy to dobra szkola z gory dziekuje . A tak wogole to witam nowe malenstwa na swiecie i gratuluje ich mamusia tez ju nie moge sie doczekac swojego malenstwa.

Hej ale tu cichutko chyba wszystkie szykują się powoli do wyjazdu na wczasy:baffled:.No my też wyjeżdżamy w przyszły piątek :tak: ale jakoś to do mnie nie dotarło :baffled:.Doris78 i Ampar3 dzięki że wpadłyście na kawę:tak:.BożenaM mi chodziło o to że ja się nie zmieszczę w ciuchy ciążowe po Sylwi.m a nie że się już w nic nie mieszczę:-p.Sylwia.m jeszcze raz dzięki za ciuszki ;-)nie wiem jak ja to zrobiłam ale jakoś się wcisnęłam prawie we wszystko :cool:.A ja dzisiaj dostałam list w sprawie tego badania na glukoze mam miec 3 sierpnia więc lipa bo mnie w tym czasie nie będzie:baffled:.Myślicie że powinnam tam dzwonic i dac im znac?W sumie położnej wczoraj mówiłam że mnie nie będzie:confused:.

czesc:-)
ANITECZKA -u mnie tez padalo i zlapal nas na spacerze:angry:

BOZENA M-ja jestem zawsze chetna na spotkanie,tymbadziej ze sa wakacje i trzeba jakos czas zapelnic:-)

ASINKA z-no to super ze Wam sie dobrze mieszka:-)Ja jestem mobilna ,wiec oczewiscie moge do Ciebie wpasc na kawke:-):tak:

HALINka666-A wiesz kogo nosisz w brzuszku??

KASIA8118-no widzisz a mowilas ze w nic nie wejdziesz:-D:-D
Ja bym zadzwonila tam ,moze uda Ci sie zmienic termin:tak:a jak nie ,to przynajmniej zwolnisz miejsce
AMPAR-czekamy na zdjecia twojego super salonu:tak:

reklama
Kasia8118 - ja tez maialm na mysli ciuchy od Sylwi:-D:-D:-D, ale sie dogadałyśmy!!!

KasiaJ- a co ciekawego w Leeds sa jakies fajne promocje jak tak to gdzie?!:confused::tak::-D

Halinka666 - moj Marcel chodzi do tej szkoły, tzn własnie jutro konczy nursery i ja jestem bardzo zadowolona!!!:tak::tak:Teraz od wrzesnia zaczyna Reception i włansie mam napisane 2 panie ale nie pamietam która to Jego:confused::baffled:. Pierwsza to włąsnie Mrs Crook, i Mrs Dobson. Z tego co wiem obydwie panie sa bd dobre, a szkoła nie słyszałam narzekan na nia a mam znajome co dzieci chodza do starszych klas......

Do góry