reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
NATALKA-no to super ze sie obrocila i juz jest gotowa do wyjscia:-)a masz juz jakies skurcze przepowiadajace,czy cisza??
BOZENA M-rowerek fajny,a dlaczego Marcel nie chce na nim jezdzic???nie lubi rowerkow?/
BOZENA M-rowerek fajny,a dlaczego Marcel nie chce na nim jezdzic???nie lubi rowerkow?/
doris78
BOZENA M-widzialm na zdjeciu u Ciebie taki fajny dywanik:-)czy to jest pas startowy dla samolotow???bo jak tak,to napisz mi prosze gdzie go kupilas bo moj Kuba namietnie szuka w sklepach i nie moze znalesc
Ma dla autek,ale marzy mu sie dla samolotow tez
Ma dla autek,ale marzy mu sie dla samolotow tez
N
natalka90
Gość
doris78 no skurcze juz mam nawet dzis mialam 3 w odstepach po 10 min i pozniej cisza mam taka mala nadzieje ze moze w przyszlym tygodniu cos sie ruszy a narazie to sobie bede duzo chodzila i mojego troche rozruszam moze cos pomoze
ampar3 no to widze ze w weekend sobie odpoczniesz
ampar3 no to widze ze w weekend sobie odpoczniesz
Doris- to niestety nie pas samolotowy, tylko dorga dla "furr" , kupiłam w Ikei. A co do rowerka to on jest tego typu dzieckiem ze woli zeczy manulne, nie ejst typem rowerkowicza, czy ajkiegos sportowca:/<nie poszedł po mamie>, dla niego tylko samochody. Wsiadł jak mwóie 2 razy na rower i zaczał plakac z eon nie chche bo nie lubi , i dlaczego go zmuszamyDlatego Może jak bd starszy.
Na urodziny chciał hulajnogę i kupilismy mu dzisija i 2 godz non stop jezdził i chche
Natalka - no to odliczasz, nie znasz dnia ani odz, kiedy niunia zechche wyjsc
Na urodziny chciał hulajnogę i kupilismy mu dzisija i 2 godz non stop jezdził i chche
Natalka - no to odliczasz, nie znasz dnia ani odz, kiedy niunia zechche wyjsc
Czesc
W koncu znalazlam chwilke dla siebie. Pod wieczor wybralismy sie na spacerek, po drodze piwko i tak mnie to zmeczylo, ze padam z nog.
Dostalam dzis milutki komplmencik od mojej malej sasiadeczki. A mianowicie powiedziala mi, ze jeszcze nigdy nie jadla tak pysznej zupy a ugotowalam tylko kalafiorowa I kucharka ze mnie od 7 bolesci, ale milo bylo to uslyszec i widziec jak zmiotla 2 talerze
BozenaM - u mnie tez tesciowa zawsze mowi, ze nie przyjedzie juz tutaj, bo kiepska pogoda a do rowerka moze potrzebuje sie przekonac
natalka - to super, ze malutka juz gotowa, to teraz Ty sie szykuj ;-)
Sylwia - jak to sie krzywo zrasta? nie rozumiem za bardzo z czym czekac... potem beda ciac, zeby bylo prosto czy co?
katin - milego urlopowania i duzo slonka
W koncu znalazlam chwilke dla siebie. Pod wieczor wybralismy sie na spacerek, po drodze piwko i tak mnie to zmeczylo, ze padam z nog.
Dostalam dzis milutki komplmencik od mojej malej sasiadeczki. A mianowicie powiedziala mi, ze jeszcze nigdy nie jadla tak pysznej zupy a ugotowalam tylko kalafiorowa I kucharka ze mnie od 7 bolesci, ale milo bylo to uslyszec i widziec jak zmiotla 2 talerze
BozenaM - u mnie tez tesciowa zawsze mowi, ze nie przyjedzie juz tutaj, bo kiepska pogoda a do rowerka moze potrzebuje sie przekonac
natalka - to super, ze malutka juz gotowa, to teraz Ty sie szykuj ;-)
Sylwia - jak to sie krzywo zrasta? nie rozumiem za bardzo z czym czekac... potem beda ciac, zeby bylo prosto czy co?
katin - milego urlopowania i duzo slonka
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia.j ja tak sobie myślę, że lekarka źle zszyła poprostu
Trudno mi jest wytłumaczyc jak Dwie części nie są przyłożone do siebie na równo tylko jedna częśc jest jakby zsunięta o jakieś 3mm Kiedyś jak się spotkamy to postaram się to zobrazowac bo słowami to ciężko mi
Zostawią to żeby już tak się zagoiło a musze uważac bo poprostu jest kawałek żywego odsłonięte
My już obrobieni Tzn Niunia śpi, Marcel po śniadanku bawi się, pranie się kręci a ja przy herbatce odbębniam poranną prasówkę:-)
Kasia8118 spakowałam Dorocie rzeczy typowo ciążowe jakie miałam to sobie luknij, może coś ci się przyda.
Natalka trzymam kciuki żebyś nie musiała czekac na poród tak długo jak ja
Trudno mi jest wytłumaczyc jak Dwie części nie są przyłożone do siebie na równo tylko jedna częśc jest jakby zsunięta o jakieś 3mm Kiedyś jak się spotkamy to postaram się to zobrazowac bo słowami to ciężko mi
Zostawią to żeby już tak się zagoiło a musze uważac bo poprostu jest kawałek żywego odsłonięte
My już obrobieni Tzn Niunia śpi, Marcel po śniadanku bawi się, pranie się kręci a ja przy herbatce odbębniam poranną prasówkę:-)
Kasia8118 spakowałam Dorocie rzeczy typowo ciążowe jakie miałam to sobie luknij, może coś ci się przyda.
Natalka trzymam kciuki żebyś nie musiała czekac na poród tak długo jak ja
kasia8118
Fanka BB :)
Hej ja tylko przelotem bo zaraz muszę chałupę ogarnąc i szykowac się na spotkanie z Ampar3 i Doris78 a standardowo biegam jeszcze w piżamie.Sylwia.m dzięki serdeczne że pomyślałaś o mnie i przygotowałaś ciuszki ;-)bardzo mi miło.Ale jakoś nie wierze że się w coś wcisne.Kurcze dziewczyny ale miałam dzisiaj sen sniło mi się że zaczełam rodzic i jak odeszły mi wody zadzwoniłam do szpitala a chwile pózniej poczułam główkę dziecka między nogami .Normalnie szok co za sen a taki realny że jak się obudziłam to musiałam się cała wymacac i upewnic że to tylko sen.Dobra uciekam bo słysze jak mały grzebie w zamrażalniku.
doris78
Czesc:-):-)
BOZENAM -ten samochodowy dywanik to moj Kuba poprostu kocha,dostal go jak mial 3 lata i do tej pory jest nr 1:-)
Ale juz nalazlam taki dywanik samolotowy na ebayu,musze mu kupic i jak bedzie jakas okazja to mu dam
Oj, nie dobra mama dziecko zmusza do jazdy na rowerku...ale sie usmialam
KASIA8118-ale Ty masz snyhorrory jakies normalnie
No i co zjadl Krystian na sniadanie ??paluszki rybne
BOZENAM -ten samochodowy dywanik to moj Kuba poprostu kocha,dostal go jak mial 3 lata i do tej pory jest nr 1:-)
Ale juz nalazlam taki dywanik samolotowy na ebayu,musze mu kupic i jak bedzie jakas okazja to mu dam
Oj, nie dobra mama dziecko zmusza do jazdy na rowerku...ale sie usmialam
KASIA8118-ale Ty masz snyhorrory jakies normalnie
No i co zjadl Krystian na sniadanie ??paluszki rybne
reklama
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
cześć dziewczynki:-)
zapowiada się na oko ładny dzionek a w telewizji mówią żeby sie spodziewać very hevy raina ja pranie juz wstawiłam
komp mi załapał całą eskadrę wirusów i innych świństw i nie mogłam nic otworzyć i zrobić przez 2 dniale już lepiej
natalka-super wiadomość,że się księżniczka Twoja obróciła;-)tak tak masz rację zagoń starego do roboty to może Cię wcześniej ruszy;-)
kasia8118- no to rzeczywiście horror jakiś
sylwiam.-skąd Ty już wytrzasnęłaś poranną prasę?
zapowiada się na oko ładny dzionek a w telewizji mówią żeby sie spodziewać very hevy raina ja pranie juz wstawiłam
komp mi załapał całą eskadrę wirusów i innych świństw i nie mogłam nic otworzyć i zrobić przez 2 dniale już lepiej
natalka-super wiadomość,że się księżniczka Twoja obróciła;-)tak tak masz rację zagoń starego do roboty to może Cię wcześniej ruszy;-)
kasia8118- no to rzeczywiście horror jakiś
sylwiam.-skąd Ty już wytrzasnęłaś poranną prasę?
Podziel się: