reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ampar- Ty nie wykorzystuj tesciwej zabrdzo:-D:-D, żeby jeszcze wAS nawiedziła, bo moja już szybko Tu nie zawita oficjalnie nie podoba jeje sie tu i meisiac wystarczy, ale kto wie jaka rpawda:-D:-D:-D:-D

reklama
NATALKA-no to super ze sie obrocila i juz jest gotowa do wyjscia:-)a masz juz jakies skurcze przepowiadajace,czy cisza??

BOZENA M-rowerek fajny,a dlaczego Marcel nie chce na nim jezdzic???nie lubi rowerkow?/

BOZENA M-widzialm na zdjeciu u Ciebie taki fajny dywanik:-)czy to jest pas startowy dla samolotow???bo jak tak,to napisz mi prosze gdzie go kupilas bo moj Kuba namietnie szuka w sklepach i nie moze znalesc:-D
Ma dla autek,ale marzy mu sie dla samolotow tez:tak:

doris78 no skurcze juz mam :tak: nawet dzis mialam 3 w odstepach po 10 min i pozniej cisza :baffled: mam taka mala nadzieje ze moze w przyszlym tygodniu cos sie ruszy a narazie to sobie bede duzo chodzila i mojego troche rozruszam :-p:zawstydzona/y: moze cos pomoze :sorry2:

ampar3 no to widze ze w weekend sobie odpoczniesz :cool2:

Doris- to niestety nie pas samolotowy, tylko dorga dla "furr" :), kupiłam w Ikei. A co do rowerka to on jest tego typu dzieckiem ze woli zeczy manulne, nie ejst typem rowerkowicza, czy ajkiegos sportowca:/<nie poszedł po mamie>, dla niego tylko samochody. Wsiadł jak mwóie 2 razy na rower i zaczał plakac z eon nie chche bo nie lubi , i dlaczego go zmuszamy:baffled::baffled::baffled:Dlatego Może jak bd starszy.
Na urodziny chciał hulajnogę i kupilismy mu dzisija i 2 godz non stop jezdził i chche:confused::szok:

Natalka - no to odliczasz, nie znasz dnia ani odz, kiedy niunia zechche wyjsc:tak:

Czesc

W koncu znalazlam chwilke dla siebie. Pod wieczor wybralismy sie na spacerek, po drodze piwko i tak mnie to zmeczylo, ze padam z nog.
Dostalam dzis milutki komplmencik od mojej malej sasiadeczki. A mianowicie powiedziala mi, ze jeszcze nigdy nie jadla tak pysznej zupy :szok: a ugotowalam tylko kalafiorowa :confused: I kucharka ze mnie od 7 bolesci, ale milo bylo to uslyszec i widziec jak zmiotla 2 talerze :szok:

BozenaM - u mnie tez tesciowa zawsze mowi, ze nie przyjedzie juz tutaj, bo kiepska pogoda :baffled: a do rowerka moze potrzebuje sie przekonac

natalka - to super, ze malutka juz gotowa, to teraz Ty sie szykuj ;-)

Sylwia - jak to sie krzywo zrasta? nie rozumiem za bardzo z czym czekac... potem beda ciac, zeby bylo prosto czy co?

katin - milego urlopowania i duzo slonka

Kasia.j ja tak sobie myślę, że lekarka źle zszyła poprostu:wściekła/y:
Trudno mi jest wytłumaczyc jak:baffled: Dwie części nie są przyłożone do siebie na równo tylko jedna częśc jest jakby zsunięta o jakieś 3mm:baffled: Kiedyś jak się spotkamy to postaram się to zobrazowac bo słowami to ciężko mi:zawstydzona/y:
Zostawią to żeby już tak się zagoiło a musze uważac bo poprostu jest kawałek żywego odsłonięte:sorry2:

My już obrobieni:tak: Tzn Niunia śpi, Marcel po śniadanku bawi się, pranie się kręci a ja przy herbatce odbębniam poranną prasówkę:-)

Kasia8118 spakowałam Dorocie rzeczy typowo ciążowe jakie miałam to sobie luknij, może coś ci się przyda.

Natalka trzymam kciuki żebyś nie musiała czekac na poród tak długo jak ja:baffled:

Hej ja tylko przelotem bo zaraz muszę chałupę ogarnąc i szykowac się na spotkanie z Ampar3 i Doris78 a standardowo biegam jeszcze w piżamie:tak::-D.Sylwia.m dzięki serdeczne że pomyślałaś o mnie i przygotowałaś ciuszki ;-)bardzo mi miło:tak:.Ale jakoś nie wierze że się w coś wcisne:no:.Kurcze dziewczyny ale miałam dzisiaj sen sniło mi się że zaczełam rodzic i jak odeszły mi wody zadzwoniłam do szpitala a chwile pózniej poczułam główkę dziecka między nogami :szok:.Normalnie szok co za sen a taki realny że jak się obudziłam to musiałam się cała wymacac i upewnic że to tylko sen:tak::szok:.Dobra uciekam bo słysze jak mały grzebie w zamrażalniku:wściekła/y:.

Czesc:-):-)
BOZENAM -ten samochodowy dywanik to moj Kuba poprostu kocha,dostal go jak mial 3 lata i do tej pory jest nr 1:-)
Ale juz nalazlam taki dywanik samolotowy na ebayu,musze mu kupic i jak bedzie jakas okazja to mu dam:tak:
Oj, nie dobra mama dziecko zmusza do jazdy na rowerku...:-D:-D:-Dale sie usmialam:-D:-D:-D

KASIA8118-ale Ty masz sny:szok::szok:horrory jakies normalnie:szok::szok:
No i co zjadl Krystian na sniadanie ??paluszki rybne:-D:-D

reklama
cześć dziewczynki:-)

zapowiada się na oko ładny dzionek a w telewizji mówią żeby sie spodziewać very hevy rain:baffled::szok::szok::szok:a ja pranie juz wstawiłam:happy2:

komp mi załapał całą eskadrę wirusów i innych świństw i nie mogłam nic otworzyć i zrobić przez 2 dni:dry:ale już lepiej

natalka-super wiadomość,że się księżniczka Twoja obróciła;-)tak tak masz rację zagoń starego do roboty to może Cię wcześniej ruszy;-):tak::-D

kasia8118- no to rzeczywiście horror jakiś:sorry2:
sylwiam.-skąd Ty już wytrzasnęłaś poranną prasę?:-p

Do góry