Roksanna1 Ja jestem po cesarce i jakoś cztery dni po coś zaczeło mnie strasznie boleć w okolicy szwów.I myslalam ze jeden mi poszedł ,zaczeło coś cieknać z rany ,coraz gorzej sie czułam a położne tylko patrzyły i stwierdziły ze tylko suszarka pomożeTeraz juz wiem ze mniałm dobre przeczucia ale cóż czlowiek sie ciągle uczy.
Sylwiam i Mojadzidzia jezeli chodzi o brzuszek to na eaby mozecie kupić sobie pas poporodowy kosztuje jakies 4 Ł .
zaraz wam linka prześlę
Odnosnie paszportu to nie idzie sie dodzwonić do manchester-u ciągle zajęte.Ale wyslałam e-maile i odpowiedz dostałam wciągu 4 dni.A na paszport czeka sie 6 tygtroszkę sie zdziwiłam bo ostatnio wyrabialm w londynie to czekalm jakieś 3tyg.
Sylwiam i Mojadzidzia jezeli chodzi o brzuszek to na eaby mozecie kupić sobie pas poporodowy kosztuje jakies 4 Ł .
zaraz wam linka prześlę
Odnosnie paszportu to nie idzie sie dodzwonić do manchester-u ciągle zajęte.Ale wyslałam e-maile i odpowiedz dostałam wciągu 4 dni.A na paszport czeka sie 6 tygtroszkę sie zdziwiłam bo ostatnio wyrabialm w londynie to czekalm jakieś 3tyg.