reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Roksanna1 Ja jestem po cesarce i jakoś cztery dni po coś zaczeło mnie strasznie boleć w okolicy szwów.I myslalam ze jeden mi poszedł ,zaczeło coś cieknać z rany ,coraz gorzej sie czułam a położne tylko patrzyły i stwierdziły ze tylko suszarka pomoże:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz juz wiem ze mniałm dobre przeczucia ale cóż czlowiek sie ciągle uczy.
Sylwiam i Mojadzidzia jezeli chodzi o brzuszek to na eaby mozecie kupić sobie pas poporodowy kosztuje jakies 4 Ł .
zaraz wam linka prześlę
Odnosnie paszportu to nie idzie sie dodzwonić do manchester-u ciągle zajęte.Ale wyslałam e-maile i odpowiedz dostałam wciągu 4 dni.A na paszport czeka sie 6 tyg:szok:troszkę sie zdziwiłam bo ostatnio wyrabialm w londynie to czekalm jakieś 3tyg.:baffled:

reklama
ja juz po wizycie moja krolewna sie przekrecila i do tego juz tak ladnie glowka siedzi i sie pcha dlatego mnie tak strasznie boli pod brzuchem :tak::-):-):-) ale sie ciesze ze sie ulozyla wkoncu ;-)
kolejna wizyte mam za 2 tygodnie ale mam nadzije ze juz na nia nie pojde :zawstydzona/y:

wlasnie ja sobie kupilam takie gacie sciagajace zeby nosic po porodzie zeby brzuszek sie wciagnol troszke mam nadzieje ze pomoga :sorry2:

sylwia.m jakie 15 Ci zostalo ? :szok: to Ty 20 przytylas ?? wogole nie bylo widac tylko brzuszek mialas a tak to szczuplutka bylas :tak: poradzisz sobie napewno bez mamy tylko zeby Olivka dalej byla taka grzeczna :blink:

Hej ja też jestem już po wizycie u położnej nic nowego się nie dowiedziałam:no:.Sylwia.m jak to możliwe że po porodzie straciłaś tylko 4 kg:baffled:.Przecież Oliwka ważyła 3 kg a reszta łożysko krew wody płodowe itp.Wez mnie lepiej nie strasz :szok:.natalka fajnie że mała się już obróciła :tak:.

kasia8118 a mowilas poloznej ze nie mozesz isc na ten test na cukier bo bedziesz w Polsce? i jak bedziesz miala pozniej czy wczesniej ten test ?

.Sylwia.m jak to możliwe że po porodzie straciłaś tylko 4 kg:baffled:.Przecież Oliwka ważyła 3 kg a reszta łożysko krew wody płodowe itp.Wez mnie lepiej nie strasz :szok:

Kasia no ja też się zdziwiłam. Myślałam że na dzień dobry stracę co najmniej 7:baffled:
Ostatni raz ważyłam się na kilka dni przed porodem więc może przez te kilka dni przybrałam jeszcze więcej:sorry2:

Natalka super, że malutka obróciła sie i jest gotowa przyjśc na świat naturalnie:tak:

Mama pojechała z Marcelem na kulki. Niunia nakarmiona teraz czeka aż jej się w brzuszku ułoży bo trzeba przewinąc. Przez dwa dni przytyła 170gram:szok: obżartuch mały:-D

natalka wspominałam położnej że wybieram się do Polski na długi urlop:tak:.I właśnie jakoś dziwnie ją zrozumiałam co do tego testu.Wydaje mi się że chyba wogólę nie będę go miała bo następną wizytę mam 2 września a to już będzie prawie 30 tydzień a test na glukozę jest 26 tygodniu:baffled:.Sylwia.m to faktycznie może jeszcze przytyłaś w tych ostatnich dniach bo z tego co ja wiem to przy porodzie powinno stracic się około 7kg:tak:.Ale pewnie i tak dobrze wyglądasz bo ty jesteś z tych bardzo szczupłych :tak:.Ale ja plus 15kg to wyglądałabym jak monstrum:sorry2:.

Ostatnia edycja:
jstysiak dzieki za linka,musze chyba zamowic :confused:
natalka90 super wiesci,widzisz jekie masz kochane dzieciatko teraz aby patrzec jak kolejna istotka do nas dolaczy ;-) ja weszlam na wage...7kg w dol ale jeszcze 8bym chciala,jak tylko mi sie szwy zagoja to zaczne cwiczyc ta opone :confused:

Sylwia, Mojadzidzia- mi połozne w PL poleciły kółko takie do płyania bo ja przez tydzien nie moglam siedziec i normalnie pomogło i zalecąły czeste prysznice kilka razy dziennie i najlepiej szare mydło na rany!! Naprawde pomogło i piekni sie zagoiło!!

Laseczki mam na spzredaż rower "uzywany" przez mojego Marcela zaledwie 2 razy!!! Po 1. nie chche na nim jezdic a po 2. juz wyrósł z niego. Rower nówka nawet opony nie brudne:-D:-D:-D Rower 3+.....cena 30Ł

Załączniki

• Maniuś 001.jpg
    Maniuś 001.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 22
  • Maniuś 002.jpg
    Maniuś 002.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 22
  • Maniuś 003.jpg
    Maniuś 003.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 19
  • Maniuś 004.jpg
    Maniuś 004.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 22
reklama
hej z wieczora
Sylwiam, mojadzidzia- mnie tez wzial bol tak w 4 dobie i moja siostra tez mi doradzila kapiel kilka razy dziennie i spanie bez gatek na podkladach- pomoglo od razu:tak:
natalka90- no i mala jest gotowa;-) teraz tylko czekac kiedy wyjdzie na swiat. Zycze zebys nie doczekala tej wizyty u poloznej:tak:
Kasia8118- a twoj brzuch to chyba ja nosze:-D:-D:-D
nefretete- witaj w swiecie skomputeryzowanych;-)

A dzisiaj przyjezdza moja tesciowa. Nie spi u mnie tylko u siostry artura ale i tak ja sobie pozycze na weekend:-p:-p:cool2:

Do góry