reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej :-)

doris78 Ty jak zwykle od rana juz gdzies latasz ;-) ja to dopiero sie ogarniam :-p ale jescze troszke i chyba skonczy sie to moje leniuchowanie ;-)

halinka666 ja ostatnio tez wymiotowalam i wydaje mi sie ze to dla tego ze dzidzka jest juz wieksza i uciska na zoladek i dlatego tak jest ale mi sie bardzo rzadko tak zdaza jak Tobie czesto to zapytaj poloznej :-) a jak sie czujesz wogole ?

reklama
I ja się witam, już prawie południe. A my z Julką właśnie z miasta wróciłyśmy. Kupiłam Julce sandałki, niestety nie te co mi się podobały bo kosztowały 50funtów. Poszłyśmy też sobie razem na kawkę do costy, tzn. ja piłam kawkę Julka jadła babeczkę:-)

halina666 pamiętamy, teraz już :-)nas niezaniedbuj

NATALKA-ja tez bym sobie poleniuchowalaz ranca:-)ale niestety szkola goni:-(ale jak Kubus ma ferie to bysmy tak szybko napewno nie wyszli:-D
4MUCHY-A JulKA Ci spokojnie siedzi w takich miejscach????bo moj Dawid to chyba by tam kawiarnie rozniosl:baffled:

doris bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, posadziłam ją przys stoliku a ja poszłam kupć. Siedziała spokojnie. Tylko jak się już najadła to ja szybko musiałam kawę dopijać, bo jej się nudziło

halinka666ja tez mieszkam na BD4 ;-)Moze kiedys sie jakos wybierzesz ze mna na play grupe to poznasz troche polskich mamusiek z BD4:tak:bo sporo nas tu mieszka ale nie wszystkie pisza na BB.

No ja mam wolne moje obie krolewny poszly spac:-)

Cześć.
Nie odzywałam się bo weny nie miałam i jakiś mały dołek mnie dopadł. Wszystko wróciło do normy - chyba. :-D:-D:-D
Strasznie podobają mi się Wasze nowe suwaczki i chyba sama sobie zmienię jak będę miała chwilę wolnego czasu.

Wiecie co pisałyście coś o praniu ciuchów dla dzieci. Ja głupia prałam do drugiego roku życia ciuszki Matyldy osobno i w proszku dla dzieci. Dopiero od niedawna piorę wszystko razem. Nie pytajcie mnie, bo nie wiem dlaczego tak robiłam. Jeszcze mam nawet proszek "dzidziuś" przywieziony z Polski. :baffled::baffled::baffled:

No i co z tym wieczornym spotkaniem i obżarstwem? :rofl2::laugh2::szok:

reklama
Do góry