reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
ALEXNOW-no to jeszcze sie wybawisz:-)fajnie:-)
Jak bys napisala tylko ze jestes z Nakla to bym nie miala pojecia gdzie to jest:-D:-Dno ale Bydgoszcz wiem gdzie jest:-D

Dobra ja ide spac,bo pewnie czeka mnie pobudka o 6:tak:

Hejka z wieczora

Alez mnie dzis nogi bola. Tyle sie nachodze teraz. Juz bardzo sie stesknilam za auteczkiem :-( A jeszcze nie jezdzilam tym naszym nowym :baffled:

Doris - oproznilam dzis lodowke i w zasadzie tyle. Nie chce jej czyscic w domu, bo boje sie ze mi sciany przejda tym smrodem. Musze poczekac na B,zeby wyniesc ja na ogrod i wtedy sprobowac. W kazdym razie nastawilam sie juz na nowa.

Kasia8118 - no popatrz ile sie chetnych zebralo, zeby popilnowac Krystiana :tak: teraz sobie bedzie mogl wybrac z ktora cioteczka bedzie oczekiwal na rodzenstwo

A ja na pogode nie narzekam. Mnie pasuje kazda byleby nie padalo.

żyję ,żyję ,czekałam aż mi internet podłączą ;-)
Doris Kuba do szkoły wchodzi pochlipując lub z minką na podkówkę :-(,ale z tego co mi mówiły nauczycielki to za sekunde jest już ok
a odbieram go usmiechniętego od ucha do ucha :tak:

Hej mamuski:-)My juz od dawna szalejemy w domku hehe bo dzis moj maz zabral mi samochod bo ma jakies szkolenie w pracy i jestem uziemiona:-(
Czy jakos spotykamy sie w tym tyg?

Czesc dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie bo dlugo mnie tu nie bylo .Mielismy komp w naprawie a potem jakos nie mialam czasu pisac tyle na glowie. Koncze juz 28 tydz . ciazy juz nie moge doczekac sie dzidziusia nie wiem czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka .Ostatnio zaczelam wymiotowac zawsze przed obiadem moze ktoras zwas tez tak miala ,prosze o jakies wskazowki bo nie wiem co z tym zrobic .A tak wogole to witam nowe kolezanki ja mieszkam na bd4 .

reklama
Czesc:-):-)
My juz po dlugim spacerku i po zakupach:-)Ale Dawid sie naskakal w kaluzach:-DAle frajde mial,ale za to spodnie i skarpetki przemoczone:eek:

HALINKA666-Pamietamy ,pamietamy.A nie chcesz wiedziec co bedzie???czy sie schowalo na scanie?/
A co do tych wymiotow ja nic takiego nie mialam:no:wiec Ci nie doradze:tak:
MONIKA1213-NO to dobrze ze Kubus jakos sie tam klimatyzuje:-)
Musze wpasc do Ciebie po czapke Kuby,bo jak slonce swieci to sie biedak meczy:baffled:

Ide malego polozyc spac:-)

Do góry