reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Katin,Marta84 , mamatrójeczki i BożenaM dzięki za propozycje:tak:;-).Ciekawe czy wzięłyście pod uwagę to że mogę zacząc rodzic w nocy:baffled::-D.Różnie to bywa:tak:.Dziewczyny tak sobie myślę że dawno nie byłyśmy na obiedzie z rodzinami :baffled:.Może zaplanujemy coś na koniec czerwca albo początek lipca bo pózniej pewnie zacznie sie podróżowanie urlopowe:baffled:.I na dobre to pewnie zjedziemy się wszystkie koło września:sorry:.Jakieś chętne?Mi obojętne kiedy?Mój ma wszystkie soboty i niedziele wolne więc sie dopasuje do reszty:tak:;-).Aniteczka no jeszcze nie wiadomo co będzie:-).mamatrójeczki super zdjęcia aż sie rozmarzyłam:tak:.A ja czuję się dzisiaj jak balon:confused2:.Monika witaj dawno tu Ciebie nie było;-).

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia8118- ok niech starce jaby co i posiwece sie w nocy?! 3męzczyzn w 1 domu:-D:-D;-):-p:-p....

Aniteczka -jak byłas w płaszczyku, no to Cie widziałam:D:-), udawąłs ze mnie nie widzisz:p:-D:-D:-D:sorry:

bożenka-w jakim płaszczyku???:-) napewno bym nie udawała,że Cię nie widzę....:rofl2:pewnie bym Cię zagadała,podobnie jak Ty!:-p:-p:-p:-pJak coś to mam czarno biały w kratkę;-)ja tam byłam dzis strasznie zagadana,bo mieliśmy na głowie aż 4 sprawy w coucnilu:rofl2:;-)mogłam przeoczyć kogoś ale to nie po mojemu,bo ja ma rozdwojenie jaźni......(czyt. moge obczajać w kilku rozmowach co się dzieje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D )bądź pewna,że bym nie podarowała:-):-):-)

Nie no ja nie mysle zeby isc na jakies tance jeszcze:-)
Tak jak ostatnio bylysmy:-)
KASIA8118-No jak na obiadek tez jestem chetna:-)
Tylko gdzie i kiedy??
Moze poczekamy na Marte??jej mama ma za dwa tygodnie jechac,moze wtedy??

KASIA8118-no to moze na tydzien ,nie wiem w sumie,wiem tylko ze miala przyjechac:-)

Ale pogoda do d.....:wściekła/y:jak wyszlam dzisiaj na dwor to mi normalnie rece zmarzly:angry:

KASIA J-i jak doszlas do ladu z lodowka???

KASIA8118-NO popoludniu bylo cieplo,ale rano jak bylam od 9 do 10.30 i potem wieczorkiem jeszcze z Ni m wyszlam bo mi przy drzwiach stal z butami:-Dto bylo zimno:tak:
No szaleje ,szleje denerwowal mnie ten napis,ze obrazek jest przeskanowany...ble ble ble i nie moglam tego usunac,to sobie zmienilam:-)

reklama
Witam:-)dzieki za adres strony szkoly zaraz zobacze.Jakos ta pogoda nam sie popsula a w dzien byla znosna nawet bylo cieplo:))ja juz cala para szykuje sie do polski :-Djuz nie moge sie doczekac

Ostatnia edycja:
Do góry