reklama
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Kojarzę Cię, kojarzę...osób przybywa, wątek żyję i ma się dobrze trzeba go było trochę rozruszac[emoji1][emoji38]Hej dziewczyny
Większość mnie pewnie nie kojarzy
Zresztą tyle tu nowych osób , że sama nie ogarniam
Tak pokrótce- 3dzieci
Tomek 11
Antek 10
Olek 5
A ja 31
Chrząszczyk 1
Witam się z Wami dziewczyny. U nas dziś słonko za oknem. Chyba ogarnę co trzeba w domu i wynurze się z małym na spacer tyle czasu siedzieliśmy w czterech ścianach, że starczy. Obiad mam z wczoraj. Jeszcze sobie make up strzele coby ludzi nie straszyc na ulicy.
lenka21*
2+3 = MY
U nas też dziś słońce, w końcu . Jak miało padać to było sucho jak pieprz, pousychalo wszystko. A teraz jak chciałoby się zebrać plony, słabe bo słabe ale jednak coś, to deszcz przeszkadza i niszczy to co urosło mimo suszy.
Ale jeszcze chyba będzie padać bo moich chłopców "rąbie"dziś od samego rana.
Ale jeszcze chyba będzie padać bo moich chłopców "rąbie"dziś od samego rana.
Jaasna
Mnie sie zdazalo kupowac uzywane, markowe zabawki w bardzo dobrym stanie lub tez powystawowe.
Od takich badziewii po 5 zl trzymamy sie z daleka, ale wiecie jak syn byl fanem Mario czy Diega i tylko gdzies uzywane mozna bylo kupic, to jak najbardziej!
Szmateksy tez odwiedze, choc za bardzo nie umiem szukac, ale chodze
Ostatni rok mielismy taki fajny, markowy, pachnialo i wszystko za 1 zl, a stan jak nowy. Jak bylam w ostatniej ciazy, to corke od noworodka tam obkupilam
Od takich badziewii po 5 zl trzymamy sie z daleka, ale wiecie jak syn byl fanem Mario czy Diega i tylko gdzies uzywane mozna bylo kupic, to jak najbardziej!
Szmateksy tez odwiedze, choc za bardzo nie umiem szukac, ale chodze
Ostatni rok mielismy taki fajny, markowy, pachnialo i wszystko za 1 zl, a stan jak nowy. Jak bylam w ostatniej ciazy, to corke od noworodka tam obkupilam
Jaasna
I u nas slonce, upal.Witam się z Wami dziewczyny. U nas dziś słonko za oknem. Chyba ogarnę co trzeba w domu i wynurze się z małym na spacer tyle czasu siedzieliśmy w czterech ścianach, że starczy. Obiad mam z wczoraj. Jeszcze sobie make up strzele coby ludzi nie straszyc na ulicy.
Tez mam obiad z wczoraj, w zasadzie to tyle gulaszu wolowegi nagotowalam ze i 2 dni moglibysmy to jesc, ale to zamroze bo jak maz po urlopie bedzie mial drugie zmiany, to bedzie jak znalazl
Jaasna
Ja tu jestem swiezakiemHej dziewczyny
Większość mnie pewnie nie kojarzy
Zresztą tyle tu nowych osób , że sama nie ogarniam
Tak pokrótce- 3dzieci
Tomek 11
Antek 10
Olek 5
A ja 31
Witaj
Jaasna
Aaaa, jeszcze mialam sie odniesc, ze ja czekam na ten watek zamkniety, bo tam bedzie mozna sie podzielic roznymi szczegolami z zycia, wstawic zdjecia, poznac sie "z twarzy"
Dobrze mi z Wami, bo ktoz lepiej zrozumie matke wielodzietna, niz inna taka :*
Dobrze mi z Wami, bo ktoz lepiej zrozumie matke wielodzietna, niz inna taka :*
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Ale Dziewczyny rozruszałyście ten wątek, jak za starych czasów, super
musze znowu w rytm tutaj wpaść
Witam się ze wszystkimi i tymi co znam i tymi co jeszcze nie
Dzisiaj w końcu słońce wyszło.
U mnie też cały czas zamieszanie z wyjazdami. Do tego Wiktonio ma mieć wycinany trzeci migdałek w przyszłym tygodniu
O zamieszaniu z domem nowym i pracy nie wspomnę
Wątek zamknięty - to bardzo fajny pomysł
musze znowu w rytm tutaj wpaść
Witam się ze wszystkimi i tymi co znam i tymi co jeszcze nie
Dzisiaj w końcu słońce wyszło.
U mnie też cały czas zamieszanie z wyjazdami. Do tego Wiktonio ma mieć wycinany trzeci migdałek w przyszłym tygodniu
O zamieszaniu z domem nowym i pracy nie wspomnę
Wątek zamknięty - to bardzo fajny pomysł
Podziel się: