reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Witam się z Wami dziewczyny. U nas dziś słonko za oknem. Chyba ogarnę co trzeba w domu i wynurze się z małym na spacer tyle czasu siedzieliśmy w czterech ścianach, że starczy. Obiad mam z wczoraj. Jeszcze sobie make up strzele coby ludzi nie straszyc na ulicy.

U nas też dziś słońce, w końcu . Jak miało padać to było sucho jak pieprz, pousychalo wszystko. A teraz jak chciałoby się zebrać plony, słabe bo słabe ale jednak coś, to deszcz przeszkadza i niszczy to co urosło mimo suszy.

Ale jeszcze chyba będzie padać bo moich chłopców "rąbie"dziś od samego rana.

Mnie sie zdazalo kupowac uzywane, markowe zabawki w bardzo dobrym stanie lub tez powystawowe.

Od takich badziewii po 5 zl trzymamy sie z daleka, ale wiecie jak syn byl fanem Mario czy Diega i tylko gdzies uzywane mozna bylo kupic, to jak najbardziej!

Szmateksy tez odwiedze, choc za bardzo nie umiem szukac, ale chodze ;)
Ostatni rok mielismy taki fajny, markowy, pachnialo i wszystko za 1 zl, a stan jak nowy. Jak bylam w ostatniej ciazy, to corke od noworodka tam obkupilam :D

Witam się z Wami dziewczyny. U nas dziś słonko za oknem. Chyba ogarnę co trzeba w domu i wynurze się z małym na spacer tyle czasu siedzieliśmy w czterech ścianach, że starczy. Obiad mam z wczoraj. Jeszcze sobie make up strzele coby ludzi nie straszyc na ulicy.
I u nas slonce, upal.
Tez mam obiad z wczoraj, w zasadzie to tyle gulaszu wolowegi nagotowalam ze i 2 dni moglibysmy to jesc, ale to zamroze bo jak maz po urlopie bedzie mial drugie zmiany, to bedzie jak znalazl :)

Swojego najmłodszego też w lumpku obkupilam jak miał się rodzić. Tylko ja szukać nie umiem ale mam ciocię, która potrafi różne cudenka upolować. Juz teraz są starsi ale wcześnie takie piękne kurtki zawsze mieli za grosze.

Aaaa, jeszcze mialam sie odniesc, ze ja czekam na ten watek zamkniety, bo tam bedzie mozna sie podzielic roznymi szczegolami z zycia, wstawic zdjecia, poznac sie "z twarzy" :)
Dobrze mi z Wami, bo ktoz lepiej zrozumie matke wielodzietna, niz inna taka :) :*

reklama
Ale Dziewczyny rozruszałyście ten wątek, jak za starych czasów, super

musze znowu w rytm tutaj wpaść
Witam się ze wszystkimi :) i tymi co znam i tymi co jeszcze nie
Dzisiaj w końcu słońce wyszło.
U mnie też cały czas zamieszanie z wyjazdami. Do tego Wiktonio ma mieć wycinany trzeci migdałek w przyszłym tygodniu
O zamieszaniu z domem nowym i pracy nie wspomnę
Wątek zamknięty - to bardzo fajny pomysł

Do góry