reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Grono się powiększa, bardzo fajnie!
Takie maluszki to się chowają jedno przy drugim. Mała różnica wieku to pomimo trudności jednak jeden wielgaśny plus:D
Raz jeszcze gratuluję!

Ja już teraz odczekam aż chyba ten moj najmlodszy to będzie starszejszy a najstarsze już powoli na wylocie z domuo_O Ciekawe to wszystko. Mam też uzasadnione obawy, że dzieci są zalezniajace. No i bycie w ciazy...

Jasna witaj, masz wszystkie dzieci w wieku moich :) jest co robić ale nie zamieniłam bym ich na większą różnice wieku bo dwójka starszych tak się super bawi i dogaduje że aż miło patrzeć, nie mogę sobie wyobrazić co by było gdyby najstarszy był jedynakiem. Ciągle byłoby "mama baw się ze mną":sorry2:

Mamunia ja dzieci lubię i mogę mieć dużo ale ciąży nie znoszę, nie lubię chodzić z brzuchem :sorry2: Ty się jeszcze zastanawiasz nad czwartym? Może coś pokrecilam bo dużo nas jest i już mi się myli ;)

Mam male dzieci w wieku: prawie 5 lat, prawie 3 lata i prawie rok :D
Teraz bede mama w marcu (widzialam, ze sa tu przyszle marcowki ;)), mam termin na 15.03.
Nadal karmie piersia najmlodsze :)
Uwielbiam byc mama, organizacja macierzynstwa pieknie mi hula i smiga ;)
Moje dzieci to prawdziwe zywioly, ale juz sie nauczylam odpoczywac w czasie ich aktywnosci, wszak zupelnie wypoczne to sobie po smierci :D

Ja mam na 5 marca, ale zobaczymy czy dotrwam.

Grono się powiększa, bardzo fajnie!
Takie maluszki to się chowają jedno przy drugim. Mała różnica wieku to pomimo trudności jednak jeden wielgaśny plus:D
Raz jeszcze gratuluję!

Ja już teraz odczekam aż chyba ten moj najmlodszy to będzie starszejszy a najstarsze już powoli na wylocie z domuo_O Ciekawe to wszystko. Mam też uzasadnione obawy, że dzieci są zalezniajace. No i bycie w ciazy...

Powiem tak :-D W 2011 w czasie ślubu jakby ktoś mi powiedział, że w 2019 będę miała 5 dzieci, to bym go wyśmiała :laugh2:

Dzien dobry z pracy:rofl:

Wczoraj chyba faktycznie cisnienie bo dzisiaj troche lepiej,nawet humor o niebo lepszy:-p

Ja na 23 marca termin.

@Halszka_00 ja mam tak samo w zyciu nie pomyslalam ze bede miec troje dzieci,nawet w rodzinie nikt tyle nie ma :unsure:

Dzien dobry z pracy:rofl:

Wczoraj chyba faktycznie cisnienie bo dzisiaj troche lepiej,nawet humor o niebo lepszy:-p
Ja na 23 marca termin.

@Halszka_00 ja mam tak samo w zyciu nie pomyslalam ze bede miec troje dzieci,nawet w rodzinie nikt tyle nie ma :unsure:

Hahah :-D Jedyny kto z najbliższych mnie prześciga w tej kategorii to moi dziadkowie - 10 dzieci.
Jestem ciekawa jak rodzina zareaguje na bliźniaki.

U mnie w rodzinie też nikt nie ma trójki. Po jednym lub dwojka. Marzec to fajny miesiąc na maluszka bo szybko spacerki można robić, takie dłuższe ;) moje wszystkie dzieci jesienne a zawsze chciałam na wiosne:rofl2:

U mnie w rodzinie też nikt nie ma trójki. Po jednym lub dwojka. Marzec to fajny miesiąc na maluszka bo szybko spacerki można robić, takie dłuższe ;) moje wszystkie dzieci jesienne a zawsze chciałam na wiosne:rofl2:

Moje dzieci to trochę porozrzucane;
- Edward - kwiecień
- George - listopad
- Elizabeth - luty

reklama
Jasna witaj, masz wszystkie dzieci w wieku moich :) jest co robić ale nie zamieniłam bym ich na większą różnice wieku bo dwójka starszych tak się super bawi i dogaduje że aż miło patrzeć, nie mogę sobie wyobrazić co by było gdyby najstarszy był jedynakiem. Ciągle byłoby "mama baw się ze mną":sorry2:
Skąd ja to znam ;) Wbrew pozorom to właśnie syn - najstarszy, najbardziej mnie wymęczył dopóki mu nie urodziłam siostry, żeby miał sie z kim bawić :) Teraz maluchy mają świetny kontakt, a najmłodsza, która ma 11 miesięcy potrafi sie z nimi zabawić jak duża dziewczynka -coś poukłada, pochowa do pudełek (lub z nich wyrzuci :D)

Do góry