reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mamolinka a napisz nam cos wiecej o sobie :) ciezko komus cokolwiek doradzic, a jeszcze ciezej komus kogo nie znamy... ale mysle, ze raczej powinnas myslec w kategoria ja chce , a nie - chce tego moj maz :) nigdy nikogo nie da sie uszczesliwic na sile..

Annaoj znalazlam cie w blogowej sferze :) gonczy polski podpowiedzial mi ze to ty .. tez smaruje fioletem gardlo, ale pamietajcie powiedziec w aptece ze bedzie stosowany w jamie ustnej, ponoc jest kilka rodzaji

Ania ale sie ciesze .... juhuuu

U mnie tez goraco i gdyby nie ta burza to calkiem, calkiem.

Dorobilam sie 4 dziecka :) moja chrzesniaczka na wakacje przyjechala, chodza razem na polkolonie, dzieciaki sa przeszczesliwe i ja w sumie tez,
Bawia sie bardzo fajnie wiec chwila wytchnienia...

Musze codziennie obiad ugotowac i powiem wam ligistycznie calkiem calkiem mi to wychodzi he he zobaczymy jak bede dalej mowic :)

reklama
Mamolinka a ty udzielas sie na lipcowkach 2013?? bo albo cie kojaze albo cos nie ja w starszym synem w ciazy pisalm mature z corka konczylam studia I jakos to mi sie udalo ja tez mailam zawsze to uczucie w sobie ale teraz przy chlopakach I po stracie juz tego nie czuje moj syn artysta w zeszlym tyg zgubil bilet tyg do szkoly tzn zgubil we wtorek a kupil w pon rece mi opadaja

Mama tak jestem lipcoweczka 2013 :-) Dość długo sie tam udzielałam,az do momentu kiedy została grupa zamknięta i do niej dostępu nie mam.

mamolinka witaj , fajnie jest z trójeczką , ale to Ty musisz sama podjąć decyzję , młodziutka jesteś, pisz z nami częściej

annaoj Igor chce szyć :szok:łomatko

stefa no widzisz jak ci dobrz z czwórka idzie, zatem bierz się do roboty :-D

mamy na wielorazówkach, mam pytanie- jak radzicie sobie z zakupkowanymi pieluchami

Hej, mialo u nas byc 20 stopni a tu taka nuespodzianka :) oby tak dalej!

Mamaolinka ja Ci nie doradze, tylko taka moja mala sugestia.. do trzeciej ciazy przygotuj sie, przezyj ja tak jak chcialas przezyc kazda ciaze, nic na wariata, delektuj sie kazda chwila, tak samo macierzynstwem, mysle, ze opcja niani nie bedzie dobrym wyborem... mozesz zalowac, ze nie bylas w stanie dac z siebie 100% jak to mowia wszystkiego na raz sie nie da zrobic

Dziewczyny szykujecie sie na zlot ?? Juz coraz blizej !!

mamaolinka witaj, Trudnocos doradzic to musi byc Wasza decyzja i dobrze przemyslana :-) Mloda jestes jeszcze wiec nie ma pospiechu z dzieckiem moim zdaniem :-) ale no wlasnie to WASZA decyzja i my jedynie mozemy cie nakierowac :-) ja sama tez jestem mloda (26 lat) :-)
Anna oj Aaaa o takie cos chodzi dzieki za info :-)
Stefa dobrze radzisz :-) My sie przygotowujemy do wyjazdu do siostry i rodzicow ;-) 19ego wyjezdzamy w nocy :tak:

A na dworze chlodniej fakt ale i tak parno :sorry2:

hej
upałów ciąg dalszy :baffled: chociaż dzisiaj jakby coś wieje

mamaolinka witaj :tak: ja też Ci nie doradzę ale napewno będę dopingować i wspierać ;-) u mnie jest tak że każdą ciążę sobie z M przegadaliśmy i zawsze wychodziło na tak :tak: no i czwartej nie wykluczamy :tak::-D:-D

stefaa jeszcze nie ale chyba zacznę robić spis rzeczy bo w tym zawirowaniu jakie teraz mamy to mogę coś zapomnieć :eek:

lenka "mamy na wielorazówkach, mam pytanie- jak radzicie sobie z zakupkowanymi pieluchami"
o co z tym chodzi? mamy odpowiedzieć na to pytanie?

Anie lence chyba chodzilo o pieluchy wielorazowe :)

Musimy jakas narade zwolac przed zlotem co by poustalac pare spraw :)

reklama
Do góry