Mamolinka a napisz nam cos wiecej o sobie ciezko komus cokolwiek doradzic, a jeszcze ciezej komus kogo nie znamy... ale mysle, ze raczej powinnas myslec w kategoria ja chce , a nie - chce tego moj maz nigdy nikogo nie da sie uszczesliwic na sile..
Annaoj znalazlam cie w blogowej sferze gonczy polski podpowiedzial mi ze to ty .. tez smaruje fioletem gardlo, ale pamietajcie powiedziec w aptece ze bedzie stosowany w jamie ustnej, ponoc jest kilka rodzaji
Ania ale sie ciesze .... juhuuu
U mnie tez goraco i gdyby nie ta burza to calkiem, calkiem.
Dorobilam sie 4 dziecka moja chrzesniaczka na wakacje przyjechala, chodza razem na polkolonie, dzieciaki sa przeszczesliwe i ja w sumie tez,
Bawia sie bardzo fajnie wiec chwila wytchnienia...
Musze codziennie obiad ugotowac i powiem wam ligistycznie calkiem calkiem mi to wychodzi he he zobaczymy jak bede dalej mowic
Annaoj znalazlam cie w blogowej sferze gonczy polski podpowiedzial mi ze to ty .. tez smaruje fioletem gardlo, ale pamietajcie powiedziec w aptece ze bedzie stosowany w jamie ustnej, ponoc jest kilka rodzaji
Ania ale sie ciesze .... juhuuu
U mnie tez goraco i gdyby nie ta burza to calkiem, calkiem.
Dorobilam sie 4 dziecka moja chrzesniaczka na wakacje przyjechala, chodza razem na polkolonie, dzieciaki sa przeszczesliwe i ja w sumie tez,
Bawia sie bardzo fajnie wiec chwila wytchnienia...
Musze codziennie obiad ugotowac i powiem wam ligistycznie calkiem calkiem mi to wychodzi he he zobaczymy jak bede dalej mowic