reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamcia moj tez slodkie piwa pije I u nas to on ma slaba glowe bo ja to moge z chlopami pic
A mowilam Wam ze Jagoda ma na drugie Luna?
A mowilam Wam ze Jagoda ma na drugie Luna?
a ja lubię alkohol- piję go mało bo szybko się upijam hihih
lato to piwo z soczkiem a zima to lampeczka wina mmm
papierosów nie palę, chociaż całe liceume przefajczyłam..rzuciłam w klasie maturalnej bo to już było legalne hehehe więc tak nie smakowało
Kate , poziomki i mamcią się piwka napiją a my sobie lampeczke wina bachniemy tylko z tych dużych kieliszków z Ikei
mamcia mi ten kok wychodzi bosko na nieco tłustych włosach , już mam spsób na nie codzienne mycie głowy
lato to piwo z soczkiem a zima to lampeczka wina mmm
papierosów nie palę, chociaż całe liceume przefajczyłam..rzuciłam w klasie maturalnej bo to już było legalne hehehe więc tak nie smakowało
Kate , poziomki i mamcią się piwka napiją a my sobie lampeczke wina bachniemy tylko z tych dużych kieliszków z Ikei
mamcia mi ten kok wychodzi bosko na nieco tłustych włosach , już mam spsób na nie codzienne mycie głowy
so_happy
Fanka BB :)
witam się z rana
poczte posprawdzałam, kawę wypiłam , pranie nastawiłam,
pasuje posprzątać ale tak mi się nie chce...
Stefaa ja winko zawsze pije w tych duzych kieliszkach z ikei,
wieczorkiem jak jest cisza najlepiej mi smakuje
zapraszam na lampę wina wypijemy razem
poczte posprawdzałam, kawę wypiłam , pranie nastawiłam,
pasuje posprzątać ale tak mi się nie chce...
Stefaa ja winko zawsze pije w tych duzych kieliszkach z ikei,
wieczorkiem jak jest cisza najlepiej mi smakuje
zapraszam na lampę wina wypijemy razem
reklama
Hej ja tylko powiedziec Dzien dobry o
Dzis mnie nie ma, bede wieczorkiem, zaprowadze malego do szkoly i jade ze znajoma do kolezanki co jej sie blizniaki urodzily. wybieram sie i wybrac nie moge , bo to pol Londynu musze przejechac :/.
Umylam w nocy wlosy i zakrecilam w ten kok i jeszcze mokre mam....ciekawe czy sie troche skrecily.
Uciekam sie szykowac pa
Dzis mnie nie ma, bede wieczorkiem, zaprowadze malego do szkoly i jade ze znajoma do kolezanki co jej sie blizniaki urodzily. wybieram sie i wybrac nie moge , bo to pol Londynu musze przejechac :/.
Umylam w nocy wlosy i zakrecilam w ten kok i jeszcze mokre mam....ciekawe czy sie troche skrecily.
Uciekam sie szykowac pa
Podziel się: