reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Bardzo mi sie to podoba, bardzo lubie jeździć na rowerze a dawno juz tego nie robiłam, nie licząc stacjonarnego ;)

A mowila jak długo bedzie kuracja trwać? I Wy tez musicie brac te leki?

Natala, jaj tam brzuch? Boli dalej?

My dzisiaj zaczynamy pierwszy dzien w przedszkolu:)

A jak tam u Was?:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak musimy brać 10 dni[emoji4]ale jeszcze muszę j3chac po receptę bo nie dała mi

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To po kolei☺ Natala super że laptop działa☺ Amcia co za lekarka że recepty nie dała. U nas dzisiaj nocka dobra mnie też brzuch boli ale ja dopiero oczekuje @

To po kolei[emoji5] Natala super że laptop działa[emoji5] Amcia co za lekarka że recepty nie dała. U nas dzisiaj nocka dobra mnie też brzuch boli ale ja dopiero oczekuje @
No ja niby po porodzie chyba juz powinam dostac @ a tu cisza

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

Dziś moje dzieci same pojechały także mam trochę czasu..
Ja tez uwielbiam wycieczki rowerowe do tej pory mały w foteliku a córka na swoim w tym roku synek juz powinien sam jechać.My mamy piękne trasy rowerowe Link do: Green Velo
A z tym @ po porodzie to różnie może byc ja dostałam dopiero tak ok 6 mies po kiedy zaczęłam wprowadzać inne jedzonko niz pierś.

Dziś moje dzieci same pojechały także mam trochę czasu..
Ja tez uwielbiam wycieczki rowerowe do tej pory mały w foteliku a córka na swoim w tym roku synek juz powinien sam jechać.My mamy piękne trasy rowerowe Link do: Green Velo
A z tym @ po porodzie to różnie może byc ja dostałam dopiero tak ok 6 mies po kiedy zaczęłam wprowadzać inne jedzonko niz pierś.
Czyli puki piers jest to moze @ nie byc?

reklama
Czyli puki piers jest to moze @ nie byc?

Tak,chociaż to sprawa indywidualna.Moja znajoma karmiała dziecko 13 mies i okresu przez ten czas nie miała mimo że póżniej karmiła juz rzadziej.
Po porodzie okres moze być tez nieregularny pierwszy może się pojawic a potem długo moze go nie byc.

Do góry