reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Ktora z mama,karmila kp? I moze mi poradzic co na bol piersi jak se poradzic niby nie ma wiele pokarmu ale czuje straszny bol jak dotykam,wczesniej tak nie mialam

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
ZUZA mój synek jest wysoko funkcjonujący jest samodzielny zaczął mówić tuż po swoich 2 urodzinach i to od razu trudne artykularnie słowa mówił dużo ale nie na temat co zaniepokoiło terapeutki od wwr no i się od tego zaczęło.Jest grzeczny nie ma zmiennych nastrojów itp.

Ktora z mama,karmila kp? I moze mi poradzic co na bol piersi jak se poradzic niby nie ma wiele pokarmu ale czuje straszny bol jak dotykam,wczesniej tak nie mialam

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
Mi doradzila mama oklady z lisci kapusty takie delikatnie schłodzone

Bepanthenem posmarowac sutki, albo wlasnym mlekiem i wystawic niech odpoczywaja;-) a jak cale piersi bola, to moze Cie gdzies przewialo? :-/

reklama
Do góry