reklama
ZUZA mój synek jest wysoko funkcjonujący jest samodzielny zaczął mówić tuż po swoich 2 urodzinach i to od razu trudne artykularnie słowa mówił dużo ale nie na temat co zaniepokoiło terapeutki od wwr no i się od tego zaczęło.Jest grzeczny nie ma zmiennych nastrojów itp.
Stłuczone liście kapusty śmierdzi ale pomaga no i lekki masaż.Ktora z mama,karmila kp? I moze mi poradzic co na bol piersi jak se poradzic niby nie ma wiele pokarmu ale czuje straszny bol jak dotykam,wczesniej tak nie mialam
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
natala95
Fanka BB :)
Ale z tego co wiem to kapusta to na nawal pokarmu a ja go nie mamStłuczone liście kapusty śmierdzi ale pomaga no i lekki masaż.
kinga30
Mi doradzila mama oklady z lisci kapusty takie delikatnie schłodzoneKtora z mama,karmila kp? I moze mi poradzic co na bol piersi jak se poradzic niby nie ma wiele pokarmu ale czuje straszny bol jak dotykam,wczesniej tak nie mialam
natala95
To polozna w blad mnie wprowadzila. Ah ale i tak brak kapusty w domu [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] a boli masakrycznieKapusta jest na zapalenie piersi.
reklama
natala95
To nie sutki nie bo raczej mnie nie przewialoBepanthenem posmarowac sutki, albo wlasnym mlekiem i wystawic niech odpoczywaja;-) a jak cale piersi bola, to moze Cie gdzies przewialo? :-/