reklama
G
goszczaca
Gość
Mnie to chyba nie dotyczy, jak mąż jest w Krusie ?Niedługo nowa ustawa zdrowotna nad którą pracuje obecna ekipa rządząca ma uderzyć w kobiety siedzące w domach z tego co się orientuję. Tylko podatnikowi będzie się należało darmowe leczenie. Nie będzie już można być np. na ubezpieczeniu męża, gdyż takowe ma zostać zlikwidowane.
Proszę mnie poprawić jeśli się mylę.
NeSSi
Moderatorka
Taki mamy też temat"Siedzi w domu" taaa.... uwielbiam to stwierdzenie
Dziewczyny o ustawie są szczątkowe informację ...jak zjem śniadanie to poszukam
Hej
Ja tez nie słyszałam natomiast odwrotnie że każdy nawet nie ubezpieczony będzie miał prawo do opieki zdrowotnej
Aczkolwiek też wszędzie chodzę prywatnie na fundusz jak muszę bo nzf dla mnie to porazka
Ciążę też prowadziłam w prywatnej klinice we Wrocławiu plus wspaniały lekarz jestem mega zadowlona na nfz jak raz poszłam to niedosc że stary sprzęt to jeszcze kilometrowe kolejki to nie dla mnie
Ja tez nie słyszałam natomiast odwrotnie że każdy nawet nie ubezpieczony będzie miał prawo do opieki zdrowotnej
Aczkolwiek też wszędzie chodzę prywatnie na fundusz jak muszę bo nzf dla mnie to porazka
Ciążę też prowadziłam w prywatnej klinice we Wrocławiu plus wspaniały lekarz jestem mega zadowlona na nfz jak raz poszłam to niedosc że stary sprzęt to jeszcze kilometrowe kolejki to nie dla mnie
G
goszczaca
Gość
No to zobaczymy co nasza władza wymyśli. Raczej władca. Na NFZ iść to tragedia. Ja tylko do POZu chodzę na NFZ a reszta prywatnie.Hej
Ja z malym czasem do pediatry chodze na nfz bo fajna przychodnie tutaj mamy a tak to nauczylam sie prywatnie
Tez mam ubezpieczenie w prywatnym centrum
Nie ma co gdybac pożyjemy zobaczymy
Co tam u Was?
U mnie słoneczko daje po oknach mogłaby się już wiosna zrobic
Tez mam ubezpieczenie w prywatnym centrum
Nie ma co gdybac pożyjemy zobaczymy
Co tam u Was?
U mnie słoneczko daje po oknach mogłaby się już wiosna zrobic
reklama