reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As - cudo ;-) Jezu kiedy moja taka mała była :rofl2:

fanta - już mam dość siedzenia w domu a raz na 3 tygodnie mogę zniknąć na dwa dni bo tak są u mnie zjazdy. Mam nadzieję że wypali - bo mam możliwość zatrudnienia jako osoba prowadząca szkolenia ale nie mam pedagogicznych skończonych tylko inżynierskie a ta podyplomówka to "Informatyka w szkole z elementami dydaktycznymi." Współczuję sytuacji z siostrą - nieciekawie. Trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło.

krolcia - dziobak??

Bodzinka - spoko ;-)

Justa - już dawno planowałam powrót na uczelnię ale bałam się: Emi miała 9 miesięcy a Karola chorowała ciągle w przedszkolu. Ale już są większe, teściowa wreszcie idzie na emeryturę więc będą miały z kim zostać a to tylko 3 semestry więc szybko zleci :-) Ja kupowałam w tesco taką kwadratową trzypoziomową za ok 80 zł ale dla ciuchów dziewczyn jest idealna i mało miejsca zajmuje. Niestety na nasze ciuchy się kiepsko nadaje bo z 3 wtedy tylko 2 wykorzystuję. Ale na dziecięce ciuszki jest super :tak:

Emi mi od rana wszystkim rzuca. Byłam z nią na badaniach krwi rano - przespała całą podróż, ba nawet się nie obudziła jak ją ubrałam i wsadziłam do wózka :rofl2: M. zaprowadził Karolę i razem pojechaliśmy bo to w jego szpitalu. Hehe, Emi kazała sobie kucyka zrobić i teraz chodzi z bananem po domu :-D
U mnie wieje, jak w kieleckim :-p Norma :rofl2: Mieliśmy mieć dzisiaj gości ale o tą biopsję w czwartek tak mnie żołądek już boli że odwołałam bo raz że bym szybko się upiła a dwa że pewnie bym szybko wszystko zwróciła bo mnie ciśnie żołądek :crazy:

Spadam i ja sprzątać, może uda mi się choć na chwilę o czwartku zapomnieć :sorry: Dzisiaj robię tornado w domu - wszystko na błysk :-p

reklama
Witajcie
As - cudowna dziewczynka, jaka duża. Włoski przepiękne. Mojemu nawet jeden nie wypadł i zakoli tez nie miał.
Dzisiaj kolejny dzien organizatorsko sprzataniowy.
Chyba na zumbę nie idę, bo strasznie zle sie czuje! Muszę chyba isc do lekarza, jeszcze poczekam kilka dni i sie zapisze.
U nas wietrznie i zimnawo. Kolejny dzien dziecia w domu. Bedzie sie działa!:-D:szok:

Sawi, to chyba normalne że się uczy :-D. Będzie teraz zmieniała szkołę z dziennej na wieczorową, by móc mieć stałą pracę :tak:. Najgorsze jest to, że teraz będzie miała maturę.
Sol, bądź dobrej myśli a samo się jakoś ułoży ;-). Wytrwałości w tym co robisz życzę. Bo tej nigdy za mało :-D. U mnie wczoraj był dzień gospodarczo ogarniający, nawet muffinki upiekłam, dziś za to się lenię i mam wszytko w nosie.
Asienka, zdrówka kochana dużo :-)
W ogóle dziś przychodzą mi wodę spisywać :dry:. Wczoraj tak orientacyjnie patrzyłam i ciepłą tak jak zawsze 6m naciągnęliśmy, a zimnej aż 32 :szok:. Masakra :oo:

Ostatnia edycja:
fanta - a u mnie na odwrót - wczoraj leń a dzisiaj zapierdziel :-p Boję się tylko że złapię na studiach lenia :-D Ale w przeciwieństwie do mojego męża mi się jeszcze chce uczyć :-p

Dobra spadam bo zaraz stąd nie odejdę :-p

Sol, mój też skończył już edukację, ma 3 wyuczone zawody i wystudiowane :-D więc mu starczy i teraz moja kolej. Ale wszytko z czasem ;-). Najpierw praca, potem edukacja :-p.
No to spadaj :-D:-D:-D papa !
Wrublik, ach szkoda. Buziaki i również miłego ;-)

fanta - mój inżynier informatyk, mgr ekonomii informatycznej i teraz kończy 1 rok elektroradiologii - przymus z roboty ma cały oddział więc studiują :-D On ma zjazdy co 2 tygodnie, ja będę miała co 3 tygodnie. Dlatego ne chciałam póki co zaczynać bo nie mielibyśmy z kim dzieci zostawić. A pracuje on jako inżynier kliniczny. Ja technik farmacji, inż. informatyki i chcę ciągnąć informatykę póki co. Chciałam iść na medycynę bo mieli otworzyć w Kielcach od października ale nie wypaliło a za rok już wiekowo się nie załapię :-( Ale może po podyplomowych zrobię mgr i otworze przewód doktorski na mojej uczelni ;-) Zasadniczo to docelowo ja chciałam zostać na uczelni ale to tylko marzenia :-p

Złapał mnie leń fotelowy :-D i puścić nie chce :-D

Sol, technik mechanik, inżynier logistyk i teraz mgr elektryk :-D to ostatnie to też przymus związany z pracą :baffled:. Takie są czasy że niestety trzeba. Mi się marzy psychologia ale to do zrealizowania ;-). Kurczę już po 11 :szok:. Uciekam za prasowanie się wziąć, bo mnie zima zastanie :-D

reklama
fanta - no to fajny mix mąż ma :-) a psychologia... chciałam ale bym tam zwariowała :-p No to powodzenia życzę :tak:

aguska - co się stało?

kuchnia, łazienka, salon i pokój dziewczynek posprzątane, została mi nasza sypialnia i przedpokój i odkurzyć całe mieszkanie. No i obiad zrobić - tylko weny mi brak. Może muszle ze szpinakiem zrobię dzisiaj... tylko z tym pełno roboty :sorry2:

Do góry