reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Gaduły :p

Bodzinka - eee... to chyba nie było do mnie o to rozszerzanie diety, bo jakoś nie przypominam sobie żebym o tym pisała :-p Ja tylko dziękowałam za przepis na babeczki ;-)

W czwartek mam biopsję i już mi niedobrze na samą myśl o tej igle w moim kierunku skierowanej. Do tego dostałam skierowanie na badania hormonów i idę jutro z rana - odprowadzę męża do pracy :-p Ogólnie jestem zalatana i tym lepiej dla mnie. Dziewczynki kombinują na wszystkie strony i psychicznie zaczynam być wrakiem ale spoko - dam radę :tak:

A i taki news - idę od września na podyplomówkę na swoją stara uczelnię co będzie skutkowało tym że na dzień dobry dostanę stypendium naukowe bo miałam 4,76 średnią na koniec studiów :-D A do tego mam obniżone czesne o 15% jako absolwent więc za szkołę za dużo nie wybulę :-p A jakoś sobie damy radę z moimi zjazdami z dziewczynkami.

Bry!
Witam się i z kubkiem kawy zasiadam :tak:.
Aguska, kochana jeszcze zdążyłam zagłosować :-) <aktualnie masz 738 głosów :szok:>. Mam nadzieję, że coś z tego klikania będzie ;-).
Sol, no to gratuluję. Super przedsięwzięcie, a nauka nigdy nie idzie w las :-). 3mam kciuki aby te poważne plany doszły do skutku.
As, strasznie dużo włosków ma Karolinka. To chyba od tego jedzenia które jej podajesz ;-). Super foty! Chyba po nocach spać nie możesz. Ja to bym drzemała ile wlezie.
Krolcia, jak nerwy dzisiaj?

Hejka.;-)
Dziś już lepiej, ale podniósł mi wczoraj ciśnienie!:crazy:

As jaka już duża dziewczynka! Ile teraz już waży/mierzy? A fotki w tych cudach które wydziergałaś nie masz? Tyle się namachałaś szydełkiem pamiętam.

Aguska już 743:-p

Sol nieźle Ci się trafnęło he he. A Ty to dziobak jesteś widzę!:rofl2:

As no sporo ta wasza Karolinki ciekawe czy straci włoski bo póki co ma ich baaaardzo dużo:tak::-)
Sol no to super plany;-)
Krolcia poprawy nastroju chociaż w taka pogode to ...
Fanta ja wczoraj coś o tym czytałam:sorry2:
Kurde dziś jeszcze gorsza pogoda!!!!!!!!!!masakra jakaś!!!!!!!!

Sol widocznie cos pomerdałam :-p
Dzień dobry
Ale pogoda...
mam nadzieje, że od poniedziałku się zmieni bo inaczej oszaleje.....

I ja zdążyłam kliknąć. :tak:
Fanta ano wczoraj czytałam o tym. :tak:
Sol skoro masz szansę dalszej edukacji, to pewnie, idź.:tak:
As i nie wycierają jej się te włoski? Ja pamiętam jakie Amelka miała zakola. :-D
karolcia to chyba poprzez zbliżającą się @, bo i mnie wszytko wkurza! :crazy:
Bodzia , Aga wczoraj oglądałam pogodę, to tak ma być do soboty. W sobotę upały 29 stopniowe a w niedzielę ponad 30 stopni. :tak:

U mnie też wiatr hula. :crazy:
Stojak do suszenia ubrań mi się połamał. Nie wiecie, gdzie kupić można tanio? :confused: Mąż wczoraj kupił w Realu za 29,99 zł , najtańszą, ale to takie badziewie. Nakazałam oddanie. :dry:

reklama
Do góry