reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asienka, właśnie duuużo szczęścia na pewno się przyda w szukaniu pracy. Różnie się ludziom w życiu układa i nie zawsze jest to po ich myśli...
Sawi, w szoku byłam jak mi młoda powiedziała, że o religię spytali i o zwierzę :-D jacyś powaleni ludzie ot moje zdanie na ten temat. Wybacz nie jestem kato nie przyjmuję księdza ;-).

reklama
Fanta teraz ona ma prawo ich zaskarżyć że pytaja ją a takie rzeczy a to jest naruszanie prywatności:tak:widziałaś tą reklamę?
współczuje mam nadzieje że jednak coś jej sie tam trafi
Ja nie długo też będę szukała pracy i wiem że będzie ciężko jednak muszę coś znaleźć.
krolcia mniam:-D

A mój mały najpierw zasnął z trudem o 21,30:dry: bo nie mół nacieszyć sie tata to potem brzuszek bo bolał bo zjadł ogórka konserwowego(tak myślę że to od tego),następnie płakał o 3 tylko ja mogłam go dotknąć i musiałam wziąść go na ręce i chodzić bo wył dosłownie...a jak sie wreszcie uspokoił to obejrzał z 15 minut z tata bajki potem chciał iść do siebie do łóżka , poszedł położył go a on zasnął.Ale dziś kupki nie może zrobić i pokazywał że go ten brzuszek boli:dry:

U nas póki co nie pada ale szaro buro i ponuro

Sol fajne foty

Asienka, właśnie duuużo szczęścia na pewno się przyda w szukaniu pracy. Różnie się ludziom w życiu układa i nie zawsze jest to po ich myśli...
Sawi, w szoku byłam jak mi młoda powiedziała, że o religię spytali i o zwierzę :-D jacyś powaleni ludzie ot moje zdanie na ten temat. Wybacz nie jestem kato nie przyjmuję księdza ;-).
kochana a co mi do tego czy przyjmujesz ksiedza,nie krytykuje (nie musisz sie tłumaczyć)
ja wierząca ale nie praktykująca ale to przez kościół (księży) przez ich materializm :angry: oczywiscie są wyjatki ale to "igła w stogu siana"

Sol fajne dziewczynki
a starsza to chyba cała mamusia cio?

Sol, widać, że dziewczyną się festyn podobał ;-) Tobie chyba zresztą też :-D. Miło poznać "naocznie".
Aguska, nie nie widziałam "tej" reklamy :sorry2:. Można by było ale nie ma teraz nikt nie ma czasu na łażenie po sądach, szkoda czasu i funduszy bo sprawa musiała by być założona przez nią. Najlepiej jak by to był pozew zbiorowy wszystkich osób i koszty sprawy podzielone by były na wszystkich. Takie sranie po krzakach :-D.
Sawi, kochana źle mnie zrozumiałaś, nie tłumaczę się tylko chciałam uciąć z Tobą tematykę religijną. Bo gdyby się tak rozwinąć, to można by było książkę 24 tomową napisać o każdej religii oraz o mentalności ludzi którzy je wyznają :blink:. Ach już wiem skąd Cię kojarzę. Dziecię Twoje z listopada 2009 jest prawda?

Helooo
Tęskniłyście????????????????
Fotki kolczyków i zabawek wiadomo gdzie :-p Na blog potem, potem.
Żebyście wiedziały, że naprawde zapracowana jestem :-p
Fanta połowy tych pytań NIE MOGĄ zadawać, np. o ciąże i dzieci. Ja to wredna małpa jestem i bym ich dzieś zgłosiła oooo.
Ide piec muffinki :-p

Sawi, kochana źle mnie zrozumiałaś, nie tłumaczę się tylko chciałam uciąć z Tobą tematykę religijną. Bo gdyby się tak rozwinąć, to można by było książkę 24 tomową napisać o każdej religii oraz o mentalności ludzi którzy je wyznają :blink:. Ach już wiem skąd Cię kojarzę. Dziecię Twoje z listopada 2009 jest prawda?

tak z Listopada 2009

sawi - obie mamusie :p

fanta - jakby mnie o takie rzeczy zapytali to bym ich zapytała czy termin mojej ostatniej miesiączki też ich interesuje :-p paranoja co się teraz dzieje :dry:

mieszkanie posprzątane, obiad szybko chciałam zrobić ale Mila mi nie pozwala :-p no nic, jak zaśnie to zrobię :-)

reklama
Nas wlasnie dopiero co impreza czeka, jutro! Pogoda na byc niby ok. Wyzerka bedzie za darmo, to czemu nie skorzystac. Kółko Gospodyn Wiejskich, wiec pycha, jak zawsze. Ciasta, cieple bigosy, zupki, salatki itd.

Jestem tez za in vitro, tylko szkoda ze tak drogo kosztuje. Szkoda mi par, które nie moga cieszyć sie z wlasnego dziecka.

Szczerze, to nigdy mnie o te sprawy nie pytano, ale takowe zwyczaje panuja.

Ostatnia edycja:
Do góry