fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Różyczk@, widzieć i czytać Ciebie tyż dobrze ;-). Każde dziecko przechodzi okras buntu. Nawet mój młody niby grzeczny, mamusiowaty mamisynek potrafi zbuntować się i drzeć papę na pół osiedla mamo NiEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jak bym go ze skóry obdzierała. Wtedy pod pachę i dzida do domu . Przeżyjesz mamuśka innej rady nie ma ;-).
Sol, tak doczekałam się. Nakarmiłam poszukałyśmy, poplotkowałyśmy. Klatka dla szczurka przyszła to młoda pomogła mi złożyć ;-).
Aguska, przejdzie. Już kiedyś o tym pisałyśmy. Może nie chce Bartuś jeść bo gorąco?
Justa, tak u mnie co jakiś czas zagrzmi. Duszno jak diabli, słonka nie ma tak jakoś pochmurno... Zresztą u mnie zawsze inna "dzika" jakaś ta pogoda . Na dzień taty planuję zostawić T & K samych ze sobą i uciec . Na pewno niespodzianka ich obu zaskoczy ;-)
Lena, Ty patrz jak Cię fryzjer ścina a nie tu podczytujesz . Jak Gaja?
Sol, tak doczekałam się. Nakarmiłam poszukałyśmy, poplotkowałyśmy. Klatka dla szczurka przyszła to młoda pomogła mi złożyć ;-).
Aguska, przejdzie. Już kiedyś o tym pisałyśmy. Może nie chce Bartuś jeść bo gorąco?
Justa, tak u mnie co jakiś czas zagrzmi. Duszno jak diabli, słonka nie ma tak jakoś pochmurno... Zresztą u mnie zawsze inna "dzika" jakaś ta pogoda . Na dzień taty planuję zostawić T & K samych ze sobą i uciec . Na pewno niespodzianka ich obu zaskoczy ;-)
Lena, Ty patrz jak Cię fryzjer ścina a nie tu podczytujesz . Jak Gaja?