reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam u nas tak goraco ze dopiero po 17 wyszlam z malym dopiero wrocilismy:-p
Aguska wspolczuje, co do malego masz racje musisz byc stanowcza a niech sie kladzie i placze ale nie mozna sie ugiac. Moj tez pokazuje rogi. Bije mnie po twarzy, drapie gryzie, rozbija zabawki i krzyczy na nas do tgo te pobudki o 5 rano:wściekła/y:
witam nowe mamy;-)
A to moj rozrabiaka:-D
zdjęcie0727.jpg

reklama
Oj czas to leci!
aguska - jakis pechwy dzionek zaliczyłaś! Co do zachować naszych dzieci, to norma. Poprostu taki etap w zyciu i nic na to nie poradzisz. Uspokoi sie! Ja wszystko bagatelizuje i probuje nie widziec, choc krew sie gotuje i cisnienie siega zenitu.
mili - Hej! Powodzenia!!!

Hello moje drogie panie:)

Witam nawe mamusie.

mili -powodzenia.

anula super bączek z Twojego synusia.

Z wczorajszej wycieczki wróciliśmy padnięci,wszyscy bez wyjątku.
Atrakcji co nie miara,dla dużych i dla małych.
Chłopaki się wybuszowali,pooglądali dinków,pogrzebali w ziemi,Emil latał mokry,bo zraszaczy ,mini pryszniców mnóstwo,uchachany jak nie wiem.
Potem jedzonko,mini zoo,karmienia małp,koników,kózek,i innych zwierzątek,i ptaków.Małpy wymiatają.
Potem mega plac zabaw,trampoliny,karuzele,baseny z kulkami itd.
Jednym słowem full serwis.
Ja oprócz tamtejszych atrakcji,zdobyłam nową ,mianowicie,opaliłam sobie ramiona na maxa.
Wszystko mnie dziś uraża,a dodam że byliśmy wysmarowani kremem z filtrem 20,chłopcom nic,a ja zjarana.:szok:

Emil w samochodzie usnął,jak wracaliśmy.
W domu byliśmy koło 19.

Anula Bartuś słodki:-D
Dziewczyny oj ja wiem że to taki etap bo jeszcze nie dawno(pewnie nie które pamiętają) przechodziliśmy tragiczny bunt teraz jest już o wiele lepiej io sobie radzę:tak:;-) ale nerwy mi już puszczają niestety... i czasem się już nie źle wydre na niego eh .. życie..

mój już wykąpany po kolacji ale zamiast spać układa puzzle :sorry2:

Witajcie .

Dziewczynki wpadłam na sekundkę tylko.

Ogłaszam wszem i wobec ,że Karolcia rozwojem i tyciem idzie jak burza :-D:-D:-D
Jak nie przybierała na wadze to nie przybierała ,a jak zaczeła to....
Mamy równy kilogram w 3 tygodnie.:tak::tak::-):-):-)
W sobotę zrobiła mamie niespodziankę i na swoje 7 tygodni przekręciła się z brzuszka na plecki w pełni świadomie ,bo powtórzyła to 5 razy !!!! :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Dziś nie ma ochoty na leżenie na brzuszku i fika od razu na plecy.
Przekręcenie zajmuje jej 9 sekund :-D:-D:-D:-D:-D
Kubuś sprawdza się bardzo jako starszy brat.
Jestem z niego bardzo dumna !!!!!:tak::tak::tak:
Klaudia matkuje małej w każdej wolnej chwili.;-):-):-):-)
Ja już w pełni doszłam do zdrowia i uskuteczniamy już 2 godzinne spacerki .

Tyle u nas.
Uciekam ,bo głodomorek się obudził .:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mili - powodzenia jutro :tak:

krolcia - chyba taki wiek - trzeba przetrwać :sorry:

asiulka - hej babo - kope lat :-) Co tam na kieleckim słychać wątku bo nie zaglądam :-p

A mi dzisiaj nerwy puściły konkretnie jak zobaczyłam Emilkę na biurku Karoli (normalne wysokie) i się bawi puzlami na krawędzi - oj dupsko ją teraz boli. A potem zaniosłam kumpeli ciuszki po Emilce bo choć Basia miesiąc tylko młodsza to 6 cm mniej ma - moja jak głupia rośnie. Dzieci się wybawiły, ja sobie pogadałam, wróciłam, wykąpałam dziadygi dwie, nakarmiłam, zaraz ząbki i spać idą bo ja wymiękam. Jak tylko rano mąż przyjedzie do domu to pod prysznic idę bo nie mam jak się nawet wykapać przy tych dwóch pieronach bo zaraz Emi coś wymyśli a w foteliku nie wysiedzi bez wyłażenia więc strach zostawiać a jak wezmę ze sobą to zaraz wylezie i będę z piana na głowie wyskakiwać z brodzika :dry:
Niech ona przeskoczy już wiekowo na 3 latka i będzie spokój :sorry2:

Ponowie pytanie
Miała któraś kiedyś biopsję robioną?

reklama
Laski muszę się pochwalić.
Mój Maciuś w zeszłym tygodniu w czwartek pisał TEST 3-cio klasisty
I dziś przyniósł wyniki na 76 punktów zdobył
69ptk.
normalnie jestem z niego taka dumna że łoj.

:-D:-D:-D:-D

asiulka - hej babo - kope lat :-) Co tam na kieleckim słychać wątku bo nie zaglądam :-p

hej Solinii :-D,a na kieleckim pomalutku i do przodu,cisza spokój.

Mój Emil śpi od 18.30.:-)dobrze mam z tym jego śpiochem.
M.mówił że po wczorajszych wojażach jak usnął po 20 to wstał dziś o 9.50:szok:,lubi pospać ten nasz śpioszek.
Ba Maciek już nie,nigdy ospały nie był.

Do góry