reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wszyskich...To może jeszcze ja się dołączę do przysłowiowych kurek domowych...Ja już tak od 5 lat.....Mam juz parkę Kacperek 5 lat i Emilka 3 latka....Mąż za granicą a ja w domu na dodatek z teściową....brrrrrr

pozdrawiam wszystkich cieplutko...
witaj witaj,dobrze dziewczyny mowia.wkrótce nic w domu nie zrobisz jak nie wylaczysz kompa zeby uciec z BB:-D:-D:-D:-D
zaczynamy z reguly ok 7 rano a konczymy kolo 1w nocy:-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No właśnie - w afekcie! :tak::tak::tak: Jakby co to każdy sąd cię uniewinni! :-D

to do dziela!!!!!!!!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

eeeeeeeeeeeeee tak zle to nie bedzie bo dzieci na to nie pozwola.....ja to dopiero mam czas od ok 19 jak leżą już w łózkach...

zresztą w b iegu tez można pisać .....dobrze że mam laptopa to jakby co wszedzie mogę go sobie zabrac....jedną ręką bedę kroić drugą pisać...;-):-D

eeeeeeeeeeeeee tak zle to nie bedzie bo dzieci na to nie pozwola.....ja to dopiero mam czas od ok 19 jak leżą już w łózkach...
pozywiom uwidim:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
jeszcze sie przekonasz ze to nalog:rofl2:

zresztą w b iegu tez można pisać .....dobrze że mam laptopa to jakby co wszedzie mogę go sobie zabrac....jedną ręką bedę kroić drugą pisać...;-):-D

albo w lazience:-)

zależy jeszce co sie robi w tej łazience.... żebym sie któregoś dnia nie zagalopowała i nie poszła z nim pod prysznic...:-D

reklama
emmi witamy na forum.Tu zawsze ktos jest wiec zapraszamy:-)

Ja ogladalam Teraz My nawet ciekaie gadali:-D

Myszunia nalog nalog:-D

Dobranoc ide do mojego sie przytulic;-)
dobrej nocki

zależy jeszce co sie robi w tej łazience.... żebym sie któregoś dnia nie zagalopowała i nie poszła z nim pod prysznic...:-D
możliwe :-D:-D:-D:-D

Do góry