reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzięki kobitki za miłe przyjęcie:-)
Anabuba :mad: powiadasz , mnie nawiedzi za tydzień, jeszcze się nie przylazła a już mam jej dość:wściekła/y:

widze ze znam wiekszoc lekow poza tym Aeriusem:-)
ja jak jest za duzo kurzu to zaraz mnie zatyka jakos,nie moge zlpac oddechu,ale nie to ze sie dusze,tylko jakby mi nos odmawaial posłuszenstwa:-)
no i kicahnie tez ale to chyba popstu zwyczajna reakcja organizmu gdy w powietrzu jest za duzo zneiczyszczen do wloski w nosie mocniej pracuja.tak jak rzeski w oskrzelach zeby paskudztwa wyaywlic na zewnatrz to sie ruszaja i jest kaszel
no mnie też to cholerne kichanie męczy i suchy kaszel

Witam Drogie Panie:-)
Ja też siedzę z moim synkiem w domciu, no 4,5 roku już będzie, i na razie zmiany się nie zapowiadają, czasami mi z tym dobrze czasami źle, ale daję rade:blink:
witam nocnie :-D:-D

To przyjeżdżaj do mnie! ;-) Właśnie piwko z m sączymy ;-):-)
wódka lepsza od piwka.
piszę szczerze
mniej spustoszenia dla organizmu

reklama
Do góry