reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My włąsnie zjedlismy obiadek.
Kurcze całkowicie też zapomniałam o poscie :szok::szok::szok::szok::szok: trudno juz po fakcie

Oliwce Spagethii bardzo smakowało,wszamiła duzo oj dużo :tak::tak::tak:

myszunia co to za duchy Cie przesladują??? :szok::szok::szok: dawaj poczytamy.opowiadaj

Dzis po pracy przychodzi do nas tesciowa,Oliwka pobawi się z babcią.Kurcze ja to mam super teściową,lepszej nie mozna sobie wymarzyć :tak::tak::tak: jakby mogła to by nam nieba uchyliła.Taki okaz pojawia się 1 na 100lat :-D:-D:-D:-D

reklama
Kurczę dziewczyny wy coraz częściej i więcej tu piszecie,kiedy nie zajrze to mase postów do przeczytania. :-D:-D:-D:-D opamietajcie się :-D:-D:-D:-D:-D
bo nie nadązam zawsze mam jakieś zaległości i ja też mam pecha kiedy ja wchodzę to juz wszystkie pouciekały :tak:

:-D:-D:-D Chyba wszystkie maluchy lubią bez gatek biegać. :tak: A moja siostra jak była mała to cały czas bez majtek latała. Ledwo ją mama wypuszczała z domu, a ona już z gaci wyskakiwała i z gołą pupą paradowała po podwórku! :-D

Hahaha.Dobre:-D:-D:-D:-D:-D
Moje dzieci tez uwielbiaja biegac na golas:-);-)

reklama
w kosciele :-D:-D:-D to ksiądz by chyba z ambony spadł jak by to zobaczył :-D

Pewnie tak :-D Ale w kościele to już była tak pilnowana, że chyba się nigdy nie zdarzyło! :-) No ale tak jak niektóre dzieci wytykają język jak się obrażą tak moja siostrzyczka pokazywała... pupę:szok: i to chyba nawet do 4 roku życia :szok:

Do góry