reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobre!!!

Ja też zdecydowanie wolę Mastertona, ale Kinga jest więcej w necie, więc na "zaś" ściągnęłam sobie i to.

A poradniki Mastertona może czytałas? Teraz już pewnie za stare na to jesteśmy, ale mój M edukował mnie na tym-fajna zabawa przy tym była...
A po co mi poradniki?Do tego to ja mam naturalny talent;-)Uwielbiam tylko horrory lubię się bać,lubie że to wszystko ma swoje odniesienia do poszczególnych wydarzeń w historii świata ,czasami prawie wierzę;-)wierzycie w duchy??Nigdy żadnego nie spotkałam ,ani nie mam ochoty spotkać ,ale wierzę.

reklama
Ja wlasnie szykuje moje male do spania i wezme sie za obiadek:tak::tak::tak:
Robie makaron w sosie pomidorowym i jaja gotowane;-):-)
A na sniadanie strzelilam gafe-jedlismy chleb z szynka:szok:Moj synus stwierdzil ze pojdziemy do piekla:-D

Ja ducha spotkałam, i to nie tylko ja, bo cala ekipa, ktora mielismy wypad. ale to dluga historia, jak bedzie czas, to opowiem
wlos sie jezy

Dowikla, ja też nigdy nie mogę odejść od BB :-D
My do piekła nie pójdziemy :-D Mąż już wczoraj mi kilka razy przypominał o dzisiejszym poście, więc nie było szans, żebym się pomyliła ;-)
A ja też sobie ustawiłam 40 postów na stronie i wiecie co? To super wygodne jest! :-)
Ach i jeszcze widziałam, że o horrorach rozmawiałyście. Ja teraz mam mało czasu na czytanie, chociaż uwielbiam, ale kiedyś po prostu pochłaniałam książki i wszelkiego rodzaju horrory, thrillery i kryminały były na topie. A czytałyście może taką serię kryminałów Mankella? Każdy ma inny tytuł i jest o czym innym, ale wszystkie łączy postać komisarza Wallandera, który prowadzi śledztwa. Polecam, naprawdę fajna lektura!

Witam po południu.
Dzisiaj poszłam z małym do lekarza żeby lek mu zmienić. Przyszłam o 10.00 do domu i Kubek mi spał aż do 13.30!!! W końcu dziecko sobie pospało w dzień :-D:-D:-D:-D
Teraz jak Radek przyjedzie to będę musiała do teściowej pojechać :baffled::baffled::baffled: entuzjazm to aż ze mnie bije z tego powodu :baffled::baffled::baffled:
Mama Helenki mam prośbę, dodała byś mnie do tej mapy co zrobiłaś? Ostatnio się o niej dowiedziałam :tak::tak:

reklama
Do góry