reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O! Nasza zguba się znalazła! ;-) Witaj Aleksia! Cieszę się, że już wszystko u was na prostą wychodzi! :tak:

Witam i ja porannie. Obejrzałam "Na wspólnej", wypiłam kawkę, a teraz zaglądam na chwilę do was i uciekam do sprzątania! :sorry2: Jak skończę to wrócę i mam nadzieję, że już będę miała co czytać. A wczorajsza lektura ciekawa była, oj ciekawa :-D Uśmiałam się z tej dziwki, ale wydaje mi się że ja też kiedyś słyszałam to określenie. Agnes, a my na to szczepienie na którym ty byłaś (tzn miałaś być) to będziemy szli w maju. U nas pani od szczepień zawsze wpisuje nam w książeczkę, kiedy mamy przyjść no i takie pomyłki nie wchodzą w grę. :-p

reklama
Oj kobitki, jak ja wam zazdroszczę tego sprzedawania bąbelków. Ja nie mam takiej możliwości. Obydwie babcie są pracujące, dziadek tylko jeden i dziecka bym mu nie powierzyła na 10 minut. Mój Piotruś mąż pracuje po 12h a ja sama z Witusią w domu siedzę i na łeb dostaję. A pro pos, od półtora tygodnia głowa mnie strasznie boli-któraś ma może jakiś dobry sposób-apap, zimne okłady, masaż karku i głowy-nic nie pomaga

Luna665, ja chyba nie wytrzymałabym siedząc tylko w domu z maluchem. Ja jestem z pracoholików i bez pracy żyć nie mogę, a ponieważ chciałam jak najwięcej czasu spędzić z maluchem i nie przegapiać tych pierwszych osiągnięć to tak sobie wszystko poustawiałam, że mam możliwość wyjścia "do ludzi" praktycznie codziennie, ale popołudniami, a od rana mogę się zajmować Pe. A co do sprzedawania bąbla to od czasu do czasu jest ok, ale teraz jak go odstawiłam na cały tydzień to tęsknię już strasznie!:tak:

Witam porannie:-):-):-)
Melduję że żyję i codziennie chodzimy z Mają na sanki dlatego czasu trochę brak na poczytanie. Pozdrawiam wszystkie

myszunia ja też z tych co na tyłku usiedzieć nie potrafią. W domu zawsze cos do zrobienia, obiad, sprzątać na okrągło, duży zbiornik do oprzątnięcia i podglądnięcia, coś upiec obowiązkowo, zakupy, porządki w szafach robie regularnie i regularnie jest coś do wyrzucenia, przełożenia...
Mala spi 2h w poludnie, a ja wtedy czytam, czytam, czytam. Steskniam sie za tym. Nasciagalam mnostwo Mastertona i Kinga i postanowilam miec te dwie godzinki dla siebie.

Witam z rana.
nawet sie wyspałam :tak:.

Aleksia cieszę się ze wszystko powoli sie układa :-) teraz będzie juz tylko lepiej :-)

Oliwka zjadła dzis takie obfite sniadanie że szok,zrobiłam dzis na sniadanko jajecznice z pomidorami.'
Wszyscy lubimy.naszykowałam jej porcje z ok 2 jajek bo tak zawsze zjadała, a dzis dosyć że swoje zjadła to jeszcze mnie objadła,że dla mnie prawie nic nie zostało cwaniara :-D

Później pójdziemy na spacereki wdepniemy do biura rachunkowego-trzeba sie wreszcie rozliczyć-ach te pity :tak:

Miłego Dnia

Witam i ja:-)
Aleksia witaj wsród ludzi:-) z pewnością to co mąz przeczytał w Twoim liscie to cos na pewno zapamietał i dało mu to do myślnia bo nie wierze że nie:-)
Zawsze możess mu pokazac na jkim forum piszesz i o czym piszesz:-D
luna widze że kolejny Piotr jako facet na tym forum:-)mój tez i jeszcze kilku innych:-)
Weronika w nocy chyba z godzine polakiwała.oj chyba żeby.mamy juz 12 i ida teraz trójki:crazy:
i jak sie ubudziła to nic nie pomogło dopiero "oszukane" mleko.:crazy:
o 7 wypiła jkuz konkretna kasze i pospała do 9.mi zostało tylko odkurzyc i umyc podłogi bo reszte ogarnęłam jak mała spała.
na obiad dzis rybka z racji popielca.

no i Witaj joe alex.to u was jeszcze tyle sniegu ze na sanki chodzicie?u nas owszemjest troche na polnych drogach ale temperatura w dzien naplusie wiec sie wszytsko topi ale powoli bo w nocy przymrozki.
luna to jak to Twoje maleństwo ma na imię?chodzi juz?

reklama
Witam:-)
ALEKSIAFajnie ze jestes no i ze jakos sie dogadaliscie:tak::tak::tak:

Ja dzieisaj nawet w miare wyspana ale pospalabym sobie dłuzej i moje dzieciaczki tez;-):-)Ale tesc wlecial o 9 rano oznajmiajac ze nie ma gazu ....srutututu...no i obudzil mi dziciaki a tak dobrze mi sie lezalo;-):-)
Teraz sie troszke bawia

Do góry