reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kurczę coś się nie mogę załapać na wieczorne pogaduchy! Jak ja przychodzę to wy uciekacie. :no:
Albo coś zjadłam, albo mnie jakaś jelitówka chwyta, bo dużo czasu spędzam w łazience dzisiejszego wieczoru. :baffled:
No to dobrej nocy! Mam nadzieję, że jutro rano będziecie! :-)

Myszunia coś masz słaby żołądek.No tżeba troche wcześniej wpadać:-D
Nio ja też spadam bo już zasypiam DOBRANOC
myszunia a ciebie jeszcze nie mam na NK masz konto na nk

Ostatnia edycja:
Wiktoria, ja właśnie mam mocny żołądek zazwyczaj. Mój mąż twierdzi, że ja mogę zjeść wszystko a i tak nic mi nie będzie. A tu się okazuje co innego. :baffled:
Ale widzę, że mam co czytać! :-D Nie zawiodłyście! Jak zwykle zresztą! :tak::-D
Dobranoc! Idę czytać! :tak:

Witajcie Kochaniutkie laseczki :-):-):-)
Ale napisałyście stron dużo i ciekawie:-):-) poczytałam i teraz wracam do Was:-):-)
Mam neta po walce z "m" oddał mi modem:-):-) i wkońcu mogę być z Wami:-) bardzo mi brakowało pisania z Wami:-):-);-);-) u nas po rozmowie:rofl2::szok::szok: nawet spokojnie oistatnia się odbyła a teraz zobaczymy jak będzie ale ja jestem dystansowiec wiec tak odrazu nie będzie łatwo:-):-) nie nie , niech sobie nie myśli, że ja tak odrazu zmieknę i wpadne mu w ramiona:-):-) a najciekawsze jest to, że wczoraj mi powiedział, że on uważa, że juz najwyższy czas na drugie dziecko:baffled::baffled: wiecie co dziewczyny, bardzo bym chciała drugiego bobaska:-)ale teraz tak odrazu po tej ostatniej zadymce to chyba jak narazie się boję:-);-):-)
Anabubka prawie sie udało ale kartkę poczytał i nic nie robił z tego dopiero jak go przycisnęłam do ściany :-):-D:-D to sie wkońcu odważył coś powiedzieć:-D
Wiewióreczka83 Witam Ciebie, bo my jeszcze sie nie znamy:-):-)Zaglądaj często do nas, tylko częściej odemnie:-);-) nie no ja teraz to już się nie poddam i zawsze będę:)))
Patrysia super fotki z imprezki, brak facetów:-:)-:)-)
Beata1988 Gratuluję decyzji:happy::-):-) nie ma to jak imprezka w ogrodzie:-);-)
No i jak się cieszę, ze z Wami jestem i humorek odrazu lepszy po przeczytaniu Waszych pościków:-);-):-) buziaki dla Was i dzieciaczków:-);-):tak:

Dzień dobry u nas nocka spokojna mimo tego że ostatnia poszłam wczoraj.A teraz ide jesc sniadanie i umyc sie bo na 10:30 ide do koscioła.A dzieciaczki z babcią.
Aleksia u nas kiedys pokłucilismy sie o mojego byłego bo napisał do mnie sms.M nie odzywał sie do mnie cały dzień no ale wtedy obchodziliśmy roczek Martynki a jak już kładliśmy sie spać to go przytuliłam i powiedziałam że bardzo go kocham :zawstydzona/y:i sie przełamał no a co później było to chyba można sie domyślić.:rofl2::blink:ZYCZE MIŁEGO DNIA wpadne jak przyjde z koscioła:-):-)

reklama
Wiktoria ja też mu mówię i tłumaczę że ja mam tylko jego jedynego i jednego, ze On i Igorek to moje dwa szczęścia ale ktoś mu nagadał głupot, że na internecie baby miłości szukają i tak się na mnie wściekał międzyinnymi i o ten internet, dopiero wczoraj sie przyznał:-):-) ale wariat jeden:-);-) ja posprzątam zjemy sniadanko i też wrócę później do was:-);-):-) buziolki papatki:-);-)

Do góry