reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:wściekła/y::no::angry::no::wściekła/y::crazy::wściekła/y:Zaraz sie wsciekne i wyjde z siebie i jeszcze stane obok. Cosik mi sie dzieje z internetem , normalnie dostaje szalu.:szok::szok::szok: Po kilka razy musze odswiezac i probowac ponownie sie zalogowac bo wciaz jakies bledy wczytywania strony, albo nie moze znalezc serwera, albo serwer zajety, normalnie jak sie zaraz wkurze jeszcze bardziej to wyp........ przez okno i przynajmniej nie bede sie denerwowac. Nie wiem czy to przez to p.....Euro czy cus.
A pozatym to wszystko fajnie. Stasiu spi, bylismy u szwagierki na kawce, to se pobiegal po podworku.A ja nie musialam za nim chodzic w obawie ze psia kupe wezmie do reki albo wdepnie conajmniej.
Z tego wszystkiego zapomnialam co i komu mialam napisac. Napewno do Anulka zeby sie nie przejmowala glupim gadaniem, i do Bodzinki zeby ja brzuszek przestal bolec, i do Madzki zeby pokazala kreacje na chrzciny i do Martynki ze fajna ma ksiezniczke i do Sikorki ze moja synowka w wersji deszczowej tez mi sie baaardzo podoba.yyy wiecej grzechow nie pamietam i prosze o rozgrzeszenia w zw z pier....... netem .

Cud,miód,malina:tak:,piękniejsza od panny młodej pewnie Oliwka była;-):blink::happy::happy2:

Właśnie ciapcio sobie robię:tak::-D.
Odebrałam z poczty obrazy,REWELACYJNE:szok:.
Qwoli przypomnienia,póki jeszcze kolejek w Skarbówce i Opiece nie ma SKŁADAC PAPIERY NA RODZINNE.
U nas idziesz do rodzinnego, umawiasz sie na konkretny dzien i godzine, do tego czasu zalatwiasz papiery i gites.W tym roku podobno zrobili,ze upowaznienie im piszesz i do skarbowki oni pisza:rofl2::rofl2:
Juz mi lepiej...A jakos tak mi sie smutno zrobilo ale juz dobrze.
Iwonko kaluzowe ludki super:tak::tak::tak::tak:
Martynko moja synowka to Krolowa Mala a Ty kochana wygladasz cudnie, promieniejesz.Kolezanka z coreczka 10 miesieczna byla.Fotki porobilam.I dwoje dzieci z taka rozanica wieku to nie na moje nerwy.Lolek chcial sie z Amelka bawic jak z chlopkiem alebo z dziecmi takimi jak on:baffled::baffled::baffled:

Niom to Lolinek z kolezanka

Kolezanka ma smoka to ja tez chce zobaczyc jak to smakuje!!!!!!

Obiadek u Babci

Chce ZEJSC!!!!!!!!

Spimy sobie slodko....

My też już powrócili. Nie poszłam na plac zabaw bo trawa mokra a po drugie coś mi dzieci przegoniło. Też pojęcia nie mam po czym bo nic takiego nie jedli (truskawek też ). Przeszliśmy się więc na ryneczek i nawiedziłam szmatki. Kupiłam młodemu kurteczkę dżinsową:-)
Martynko świetna z was para:tak:
Bodzia super fotki! Koleżanka chyba taka duża jak Loluś:szok:
A Madzia już na wyjazd spakowana:rofl2:
HPIM7477.jpg

Miałam mielone i ryż ugotowanym i miałam wiadomo co robic;-),ale kapustę dopiero małż przyniósł a wcześniej sytwierdził,że głodny to mu kotletów mięsno-ryżowych nasmażyłam:-p:-D.Wojna o samochody trwa,z zakupami nie wiem co,bo focha strzelił a ja ostatnią,pożyczoną skrzydlatą mam:wściekła/y::angry::angry:.O bólu brzucha nie wspomnę.

reklama
Do góry