reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzia tulaski :-)
Winka u nas chwilowo nie pada...może się całkiem wypogodzi. Kubciu ostatnio polubił śmiganie na samochodziku i ciągnie mnie do drzwi żeby iść...a w taka pogodę to tylko na balkonie może jeździć...

Stanisław poległ i mam trochę spokoju :rofl2::-D szfagra ciągle niet a miał być między 9 a 10 uwielbiam spóżnialskich:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
spotkanie klasowe do bani a przy okazji dowiedziałam się od kumpeli że mój m. to nierób i leń i symulant a ja od jej faceta że jestem gruba i zaniedbana:szok::szok: no coż nieżły z nas duecik:tak:;-):-D:-D:-D:-D:rofl2:
anula co za prostaki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie przejmuj się nimi zazdroszczą Ci i dlatego tak mówią :tak:
walcem ich przejechać i problem z głowy:tak::laugh2::-p
Wiesz Winka to już nie są moi znajomi:no::no::no::no: jakoś wielcy państwo nie pasują do mojego skromnego utytego świata;-):rofl2::-D:-D:-D
i bardzo dobrze Anula:tak::-) przynajmniej nie będą Ci psuli powietrza:tak::-)
Teraz Kochana głowa do góry:tak::-):-)
Aluśka dziękujemy za gratki
a dla Ciebie spóźnione ale serdeczne życzeni zdrówka szczęścia uśmiechu spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj
dziękuję za misia i życzenia:tak::-)
Niech mnie ktos przytuli....................Buuuuuuuuuuuuu
Bodziu tulę Cię mocno:blink: Co się stało? :confused:
1501bc3.gif

My już wykałużowani:tak: Mam parę foteczek to potem wrzucę;-)
Przyszedł mój plecak. Jest super:-D O takie coś mi chodziło, no i nie jest taki przepotwornie wielki jak na zdjęciu z allegro: chyba ten pan dorwał jakąś bardzo małą modelkę:rofl2:
Myszka moja spac nie kce, a już zmierzła jest:baffled:
Ja wam wczoraj nie powiedziałam, że musiałam na szybko robic przemeblowanie u dzieci:dry: bom Magdę z parapetu ściągała:szok: Teraz już nie wlezą:tak:
Adrianek dziś lepiej, kaszlał rano ale teraz spokój. Tylko cieknie mu z noska caly czas:baffled:
Bodziu ja też cię z całych sił utulam Kochana skąd ten smuteczek:-(
http://sztoudi.ovh.org/images/buzie/image001.gif http://sztoudi.ovh.org/images/buzie/image001.gif

wczoraj koło wieczora bo na 18.30 w końcu się wybrałam do swojego ginekologa ( u innego byłam po porodzie) :tak: wszystko ok :tak:
o antykoncepcji powiedział że porozmawiamy jak przestanę karmić piersią i wtedy też mam się do niego zgłosić a jeszcze na to przez najbliższe kilka miesięcy się nie zapowiada:laugh2:
Stwierdził też że strasznie wychudłam a mi tu ostatnio kilogram przybył :szok::laugh2:

a Amanda nadal śpi :szok::szok::szok: może ta pogoda na nią tak zadziałała:szok::szok::szok:

sikoreczko Oj znam ten ból. Latanie za tymi papierami to istny koszmar :crazy:. Zamiast ułatwiać to utrudniają.

U Nas to wnioski o rodzinne wydają dopiero od połowy lipca, i przyjmują jakoś też tak, chyba od 18 lub 19 lipca. Dla mnie to chore.

reklama
Najgorsze jest to że to wszystko załatwiają kobiety na urlopie wychowawczym, czyli takie które zajmują się dziecmi. Dużo jest takich które nie mają komu tych dzieciaczków pod opieką zostawic, no więc wszystko z marudzącymi ogonkami. Oczywiście bez szans na przepuszczenie w kolejce. Nic nie przemyślane to jest:-:)-:)-(

Do góry