reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Stanisław poległ i mam trochę spokoju :rofl2::-D szfagra ciągle niet a miał być między 9 a 10 uwielbiam spóżnialskich:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
spotkanie klasowe do bani a przy okazji dowiedziałam się od kumpeli że mój m. to nierób i leń i symulant a ja od jej faceta że jestem gruba i zaniedbana:szok::szok: no coż nieżły z nas duecik:tak:;-):-D:-D:-D:-D:rofl2:

reklama
Lolo spi.
Anula jak ktos takie rzeczy mowi, tzn,ze zadrosci..A ja nie wiem, z ktorej strony Ty niby gruba jestes:confused::confused:Nio to ja to juz w ogole:tak::tak::tak:Mojej kolezanki tez ani widu ani slychu, zadfzwonic tez nie dzwonila...Znajac zycie to jak przydrzemie sobie to przyjdzie.

Bodziu bo ja taki waleń błekitny jestem;-):tak::-D:-D:-D:-D
ja się zastanawiam czy jak Staś się obudzi to poprostu nie wyjść
w sumie już dwie godziny czekam więc niech spada:tak::tak::tak::tak: strasznie mnie wkurza że u m. w rodzinie jest tak że zawsze wymagają żebyśmy się dostosowali do nich no i pokazuję im co jakiś czas że tak nie będzie więc jeśli nie dojedzie do pobudki Stasia to albo wyjdę albo będę udawała,że mnie nie ma:tak::tak::tak:

Hej dziewczęta :-)

Bodzinka bidulko :-(, tak Cię męczy po tych truskawkach ? Jakim świństwem je spryskali :angry:.

inna :-) No rzeczywiście księżniczka :tak:, tylko korony jej brakuje:-).

anula dość dosadni Ci Twoi znajomi :sorry:. Ja bym się wściekła ja diabli.

megusek pogoda nie sprzyja nam rzeczywiście :no:.

Wiesz Winka to już nie są moi znajomi:no::no::no::no: jakoś wielcy państwo nie pasują do mojego skromnego utytego świata;-):rofl2::-D:-D:-D
:-) I bardzo dobrze :tak:. Wiesz, ja nie rozumiem takich ludzi. Myślą, że jak mają więcej kasy ( bo tak wywnioskowałam z Twojego postu ), to już im wszystko wolno ?! Chamy i tyle :sorry:.

Dzień dobry Kobitki:tak:

Nocka była trochę lepsza od wczorajszej oczywiście przed zaśnięciem dała 1,5 godzinny koncert ale za to w nocy budziła się (o 3.30, 5.40) bez płaczu i zasypiała od razu po odłożeniu do łóżeczka :tak::-) dała pospać do 7.00:-)
teraz sobie Amandzia drzemie już dobrą godzinę:-):tak:odpoczywa pewnie po wczorajszym dniu :confused::baffled::laugh2::-p

Pogoda pod zdechłym Azorkiem więc nici ze spacerku:baffled:

Dziękuję Kochane za pamięć i życzenia urodzinowe:-):-):-):-)

:-):-DSpóźnione życzenia dla Szymka:-D:-)
z okazji
:-):-Dskończenia 8 miesiąca:-D:-)

Wiele uśmiechów, a mało złości,
jak najmniej smutków, dużo radości,
długich wakacji i moc słodyczy.
Tego Ci dzisiaj aluśka życzy.
happy20birthday20poohjn9.gif

Bodzia jak się dziś czujesz? Jak Karolek ?
Brzusio już nie boli?:confused:
Witac się witac
Powstawalim, teraz dzieciarnia bajkuje a ja muszę ruszyc śniadanko szykowac Adrianek nadal ostro kaszle i po południu lecę do lekarza Dobrze że przynajmniej w nocy jest spokój.
Sikoreczka dużo zdróweczka dla Adrianka:tak: jak się dziś czuję?:confused:
Pani Olka z przedszkola urodziła synka i w tym samym czasie jej ojciec zmarł:-(,nawet wnuka nie zobaczył:no:,bo nieprzytomny był:-(.
przykre....:-:)-:)-(
witam!!!
ale napisałyscie przez weekend postaram sie was doczytać
u nas ? ciezko Gabi marudzi chyba ząbki nie moge nic zrobić do tego spodobała jej sie nowa pozycja SIEDZENIE niestety ma jeszcze okrągłą dupke wiec musze przy niej siedzieć
myszorka o co chodzi z tą okrągłą dupką:errr: jeżeli dziecko tak ma to nie potrafi siedzieć stabilnie bez podparcia, tak? :dry::confused:
Nie wiesz?? To pewne ze po tesciowej.Niestety dzieci nie dziedzicza genow tylko i wylacznie po nas, po dziadkach tyz.:-p;-);-):-)
Kasiu może aż tak źle to nie jest:szok::szok::baffled:
na razie ma taki sam kolor oczu jak moja teściowa:growl::baffled:
moje dziecko ktoś ociotował -wije się przy jedzeniu, paprze łapami po wszystkim, po śpiochach po foteliku , bawoli non stop:angry::angry:już mi sie cierpliwość kończy - mam nadzieję, że to przez zębole i minie bo inaczej chyba do jakiejś pustelni się wybiorę równowagę wewnętrzną odzyskać:baffled::baffled:no i znowu wyjus. idę zaśpić może się da:dry::dry:
Madźka mam nadzieję że Szymuś już się grzecznie sprawuję:tak:
Widzę że dyskusja o butach była. My kupujemy w Daichmanie (nie mam pojęcia czy tak to się pisze) i jesteśmy zadowoleni :-)
a ja jeszcze małej butów nie kupuję :-p:laugh2::laugh2::laugh2:
Cześć dziewczyny
Wiecie jak sie zdenerwowałam gdy wróciłam z córcią z tańców:wściekła/y::angry:, wchodze na podwórze i patrze nie ma mojego psa:no:,(nie owczarka, tego drugiego-sznaucerka miniaturowego) szukam w domu i nic:angry:. Wsciekłam sie jak cholera bo moja mama zostawiła ztyłu otwartą furtkę:no:. Szukałam gnojka prawie 2 godziny:angry:, już myślałam że nie znajde i że nie bedzie kto miał grzać mi nóg:no:. Ale na szczęście koleżanka zadzwoniła że znalazła moja zgube:tak:.
agga dobrze że się piesio odnalazł:tak::-):-)
Hej Kobitki.
Jestem, choć w podłym nastroju. Pokłocona z teściami, mój małż wściekły że tak ze mną jego rodzice postąpili... Nie chce mi się nawet o tym pisać... Ale w życiu bym się nie spodziewała. I teraz już ostatnie zdanie w tej kwestii - W ŻYCIU TAM NIE PÓJDĘ, W ŻYCIU NIE DAM IM OLIWKI POD OPIEKĘ. Skoro mnie mają za taką a nie inną to niech mają. I ch im w d.
Martyna współczuje zgrzytów z teściami:-:)no:
Najlepsi teściowie są na 102:crazy::laugh2::laugh2::-p
kochane mnie do konca tyg nie bedzie -jade do mamy, bo mój mąż mi nic przy małym nie pomaga i nie moge nadążyc z papierami
buziaki
Reniferku miłego spędzenia czasu u mamy:tak:
Takem czuła jak posta Ci pisałam:tak:.
Się pochwalę,poszłam z Olkiem do sklepu,po MLEKO NA SŁOMKĘ;-):-D(słomkę Sippah) - Olek tak mówi,a przy kasie reklamówki stoją 2 z Nestle,to się pytam czy promocja jakaś jest i była,3 soczki Gerber lub Bobofrut trzeba kupic i dają foremki do piasku,a że miałam niecałe 9 zł to powiedziałam,że zaraz przylecę i kupię:tak:.To kasjerka dała Olowi jeden woreczek z foremkami,które teraz w wannie pływają.Fajne są,bo to gwiazdka,żółwik i dinozaur:tak:.I nie musiałam soczków kupowac:no::-D.Jul wcześniej piłkę plażową z LIRENE dostał:tak:no i kubeczek z Pysia.
Marta fajnie że Julianek dostał foremeczki:-):tak::tak::tak:
A oto moja księżniczka :
Prześlicznie wygląda ta Twoja królewna:-):-):-)
Cześć to ja znowu:tak::tak::tak::tak: tęskniłyście :-p
u nas bez zmian tylko Staś nam się coraz bardziej rozwija staje pełza próbuje raczkować i gada od rana do wieczora
Brawa dla Stasia za zdobywanie nowych umiejętności:-):-):-)
Tutaj pogoda do kitu. Mallemu kielek ostatni idzie wiec nocka w doopie przeryczana :(
Cara współczuje nocki:-:)hmm:

Aluśka dziękujemy za gratki
a dla Ciebie spóźnione ale serdeczne życzeni zdrówka szczęścia uśmiechu spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj

Załączniki

• 18.gif
    18.gif
    27 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry