reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Już na listopadówkach pisałam że Oliwka wyglądała cudnie;-)
Mam pytanko do was: chciałam odinstalowac dziwne gry mojego M. No i zrobiłam to ze wszystkimi grami które miały odinstaluj lub uninstal, ale niektóre mają usuń i nie wiem czy mogę to tak zrobic:confused: Nie wiem bo ktoś mi kiedyś mówił że jak gra ma tak to lepiej nie usówac bo coś się z pamięcią dzieje:baffled::rofl2: Hihi alem to opisała, no ale w tych sprawach jestem lajkonikiem a męż mi zaśmiecił kompika:-p
Sweet dreams:-)

reklama
Ptaszyno, ja nie mam tego problemu, bo u nas komp jest tylko mój :laugh2: Ale jeśli nawet coś usuwałam to nie patrzyłam na te wyskakujące okienka, bo to często chodzi o to, że np. gra została zainstalowana w Program Files i często pojawia się okno, że nie można usunąć bo coś tam coś tam... ;-) Ja usuwałam i nic się nie działo, ewentualnie zgrywałam to co mi potrzebne na dodatkowy twardy dyski i robiłam format całego kompa. I wkrótce dokładnie to mnie czeka :baffled:

Dzien Dobry......
Martynka Oliwka CUUUUUD:-D:-D:-DAle mi sie synowak trafila:tak::tak::tak:Kochana jak Ci zle to ja zaraz na miotle wskakuje i do Ciebie lece:tak::tak:I Sie kochana "zlymi ludzmi" nie przejmuj bo z Ciebie cudowan osobka jest.Caluski.Pamietej,ze my Cie koffamy mocno, mocno
Asiulinka dzis bydzie lepiej.
Reniferku milego pobytu u mamy:tak::tak:
Ja mialam w nocy bliskie spotkanie z WC....A dokladniej mocno je obejmowalam:baffled::baffled::baffled:Nio coz dawno takich wymiotow nie mialam, ale potem od razu lepiej.:tak::tak::tak:Tylko,ze spac nie umialam, po calym lozku sie krecilam i czuje sie jakbym pod wielki walec wpadla....Dzis ma nas odwiedzic moja koleznka, z coreczka ale za oknem zimno i deszczowo, takze zobaczymy jak to bedzie.
Martynka ja chce zobaczyc jak Ty wygladalas:tak::tak::tak:

Cześć to ja znowu:tak::tak::tak::tak: tęskniłyście :-p
u nas bez zmian tylko Staś nam się coraz bardziej rozwija staje pełza próbuje raczkować i gada od rana do wieczora,chyba idą mu koljne zęby bo marudzi i od wczoraj robi luźne kupy co chwile:no::no::no: no na pieluchy nie zarobimy;-):-D:-D:-D:-D
U nas znów ładna pogoda i czekam na szfagra bo dzwonił,że na kawe wpadnie

Anulka tulaski...Czuje sie fatalnie...Wsio mnie boli a mieszkanie sie same nie ogarnie i obiad sam nie zrobi....

reklama
Do góry