reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej Kobitki.
Jestem, choć w podłym nastroju. Pokłocona z teściami, mój małż wściekły że tak ze mną jego rodzice postąpili... Nie chce mi się nawet o tym pisać... Ale w życiu bym się nie spodziewała. I teraz już ostatnie zdanie w tej kwestii - W ŻYCIU TAM NIE PÓJDĘ, W ŻYCIU NIE DAM IM OLIWKI POD OPIEKĘ. Skoro mnie mają za taką a nie inną to niech mają. I ch im w d.

bardzo mi przykro... o mojej tesciowej filmy mozna nakrecac... tez do niej nigdy nie pójde i tez nie dam małego pod opieke... ale ze czas leczy rany to ja juz ją olewam, wsciekłosc juz mineła...ściskam mocno... NAJWAZŻNIEJSZE ze mążpo Twojej stronie!!!

Aluska - wszystkiego naj

kochane mnie do konca tyg nie bedzie -jade do mamy, bo mój mąż mi nic przy małym nie pomaga i nie moge nadążyc z papierami

buziaki

Ja tylko na chwileczke, dolaczam sie do wszystkich najlepszych zyczen dla Szymonka i Aluski, i zeby Bodzinke juz brzusio nie bolal i Lola tyz nie. A i bardzo sie ciesze ze Adrianek zdrowy. I zeby Asiulince sie taki zly dzien juz nie powtorzyl.
Martynka - bedzie dobrze - pamietaj ze tesciowa to jest jezcze nizszy gatunek czlowieka niz facet. Dobrze ze Jacek jest po Twojej stronie.No.To chyba wszystko. Jakbym cosik zapomniala to jutro dopisze.Uciekam. PA pa

Hej Kobitki.
Jestem, choć w podłym nastroju. Pokłocona z teściami, mój małż wściekły że tak ze mną jego rodzice postąpili... Nie chce mi się nawet o tym pisać... Ale w życiu bym się nie spodziewała. I teraz już ostatnie zdanie w tej kwestii - W ŻYCIU TAM NIE PÓJDĘ, W ŻYCIU NIE DAM IM OLIWKI POD OPIEKĘ. Skoro mnie mają za taką a nie inną to niech mają. I ch im w d.
Takem czuła jak posta Ci pisałam:tak:.
Się pochwalę,poszłam z Olkiem do sklepu,po MLEKO NA SŁOMKĘ;-):-D(słomkę Sippah) - Olek tak mówi,a przy kasie reklamówki stoją 2 z Nestle,to się pytam czy promocja jakaś jest i była,3 soczki Gerber lub Bobofrut trzeba kupic i dają foremki do piasku,a że miałam niecałe 9 zł to powiedziałam,że zaraz przylecę i kupię:tak:.To kasjerka dała Olowi jeden woreczek z foremkami,które teraz w wannie pływają.Fajne są,bo to gwiazdka,żółwik i dinozaur:tak:.I nie musiałam soczków kupowac:no::-D.Jul wcześniej piłkę plażową z LIRENE dostał:tak:no i kubeczek z Pysia.

chłop mi tu cmoka co chwila i jęczy ze prawie było a jednak nie i jęczy i dulczy i marudzi:angry::angry::angry::crazy:

Reniferku mężowi karniaka daj niech trochę małżonkę odciąży;-)miłego wyjazdu:tak:
Asiulinka dzięki za życzonka a tobie kofana co tam dzisiaj za nieszczęścia się przytrafiły:confused::confused: ociotował cię kto czy jak:confused:;-);-)

Madźka noby nic takiego nie było, a jednak wszystko mnie wkurzało, złościło i denerwowało.:baffled::wściekła/y: Maciek znów odmówił jedzenia obiadu, bo "czarne jest" (czyt. przyprawy widać), a wcześniej próbował i nie mógł się doczekać obiadu.:baffled: Po prostu to nie był mój dzień.:no:

żeby jutro było lepiej:tak:;-);-)Martyna Twoje zdrowie
drinki_z_szampanem.gif

reklama
śpij słodko Asiulinka:-)
i ja zmykam bo jutro długi dzień - umówiłam się z mamą na zakupy a w domu zatrzęsienie roboty. Gdzie wy się kobity pobunkrowały:confused::confused::-D
goodnight-sweet-dreams.gif

Do góry