reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nio zrobiłam notkę z dzisiejszego występu na Adrianka blogasku:tak:Zapraszamy:-D
19262313098.jpg

reklama
Sikoreczka,Madziulka super:tak:,niewiele mniejsza od przedszkolaków:dry:.Jutro w wolnej chwili wkleję Olkowe z wczoraj;-).
Zmykam,bo flaczki mus doprawic,bo M się zachciało:baffled:,przynajmnie tę noc będę miała spokojną;-):-p,bo jutro na cyt.idę:tak: i po zastrzyk.
Więc nie wiem o której się pojawię jutro:sorry2:.3ta się Lachonice:laugh2:.

EEEEEEEEE nic tu się dzis nie dzieje, nikogo nie ma:sorry2: Po spacerkach oklapły cy cuś:dry: Zostawiam coś dla nocnych marków:
433_1.jpg
i smykam do łóżeczka:-D

Dzień dobry Kobitki:tak:

Wybaczcie że rzadko do Was zaglądam ale nie potrafię złapać Waszego rytmu pisania:baffled::-(

Wczoraj byliśmy u lekarza Amanda waży 7100g i ma 69 cm wzrostu:tak:
Tym razem trafiliśmy już do innej pani doktor która nie za bardzo mi przypadła do gustu strasznie nie miły babsztyl:crazy:
ta pani doktor do której chodziliśmy dziwnym trafem już się dziećmi nie zajmuje tylko starszymi ludźmi:dry::szok:
Dzisiaj jak znajdę czas zabieram papiery z tej przychodni.......dobrze że w pobliżu mam następną która cieszy się dobrą opinią wśród mamusiek :tak::-)
Madźka miałaś jednak rację Amandy zachowanie mogło być spowodowane ząbkami bo dostrzegłam dziś przebitą dolną jedynkę ale oczywiście kompetentna pani doktor nic nie wczoraj jak się przyglądała nie zauważyła:crazy: no chyba że przez noc tak wyszła:dry:

Nocka nie była fajna bo po mimo że szybko zasnęła bo w przeciągu 15 minut to robiła pobudki co 2 godzinki z wielkim krzykiem i płaczem no ale teraz już wiem że mogły być to te ząbki i może też efekt poszczepienny:crazy::dry:

iiwka
super foteczki:-):-):-) ładna z Was para:tak: a Kacperek przeuroczy:tak::-);-)

Witam z rana:-):-)
Jak też przypuszczałam wczoraj Maja buszowała do godz.23.30 więc nie było czasu siąść do kompa. Zresztą jak mąż wrócić z pracy to pojechaliśmy do teściowej i posiedzieliśmy tam do późnego wieczora, jak ja tam jestem to nawet nie przypuszczacie jaka jestem szczęśliwa,że już tam nie mieszkam:tak::tak::tak: Jejku to naprawdę cudne uczucie jak mogę wrócić do mojego domku.
Pogoda super więc zaraz zmykamy na spacer i zapewne posiedzimy do 14 tak więc wpadnę dopiero potem:tak::tak::tak:

Cześć Kobiety my dopiero wstaliśmy zaraz zrobię sobie śniadanko i podczytam Was.Mam teraz mniej czasu bo m. popołudniami w domu a nie chcę kolejnej wojny robić:no::no::no:
Iiwka super zdjęcia a synuś słodziutki
Aluśka gratulujemy ząbka:tak:

reklama
Oki nadrobiłam całe szczęście ładna pogoda była i nie za dużo nadrukowałyście
Sikoreczka super zdjęcie
Kasiu oj ja też zgubiłam pilota do wyłączania alarmy a włącza się zupełnie sam;-)

Cara fajny prezent
Stasiu dostaje jakiś ataków ryku bezłzowego i tak mi wyje całe dnie no nie mogę już ale wydaje mi się,że idą mu dolne jedynki w końcu no zobaczymy...

Do góry