reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam zaraz ponadrabiam tylko kawę sobie zaparzę bo ja dzisiaj z migreną od rana a tu taaakie słonko:baffled:jak ja na dwór wyjdę to nie wiem:dry:

Bodzia kuruj się kochana:tak:
Meg śliczny Kubek w podpisie:tak::-):-)
Marta spokojnego popołudnia z młodzieżą;-):-Ddzięki za doradztwo jedzeniowe dzisiaj fisiel zapodaję;-)
Reniferek suuper, że odpoczęłaś i nabrałaś nowych sil no brawa dla Mikiego bo widzę wziął się chłopak za aktywne poznawanie świata;-):happy::happy:
Kasia miękkiego polegiwania przed tewe i chrupania chrupków :tak:
Anula tulaski dla Stasia:tak::-)wpadaj na kawusię to razem nam PPD szybciej pójdzie;-):-D

nam sąsiad wodę wyłączył bo rurki se wymienia i moje pranie szlag jasny trafił bo do 14 jestem bezwodna:dry:zaraz na spacer się szykujemy tylko muszę coś z głową zrobić bo jeszcze ciągle światłowstręt mam:baffled:

Madźka wstawiaj wodę, moje młode śpi więc będzie trochę spokoju;-):tak::-D:-D:-D:-D:-D
Dostałam,wczoraj kwiatka od synusia mojego.Dał mi kwiatka i buziaka a potem chciała Łobuz kwiatka z powrotem;-):-D:-D:-D
Bodzia zdrówka Koffana

Cześć Dziewczyny
My mamy kolejną nieprzespaną noc laszel powoli ustępuje,ale popłakiał w nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U lekarza dowiedziałam się że to tylko infekcja dostał bactrin syrop prawoślazowy i kropelki na kaszel no i już widać poprawę:tak::tak:My dzisaj czekamy na m. i mus na zakupy bo w lodówce światło:szok::szok:
Miłego dnia
Duuuuuuuużo zdróweczka dla Stasia:tak:.Jak chcesz to podrzucę trochę świnki,bo u mnie zamrażarka pełna a jeszcze kumpela przyniosła wyżerkę dla bąbli.Masz ochotę na krupnik albo placki na zsiadłym mleku:confused:,bo ten pierwszy już gotowy a ciasto zaraz będe bełtac;-):tak::-D.

Wyprysznicowałam się i czuje sie trochu lepiej..Lalol śpi jak wstanie to jedziemy.Pogoda piekna nareszcie.Wleciała nam do domu wielka mucha i Żaba na nia zaczeła polować.Ale Karolek się smiał:-):-)
Zdrówka dla Stasia.:tak::tak:

reklama
Do góry