reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja Smykusie nawiedziłam i mogę iśc spac:tak: Aha: Bodzia co u was taka cisza na Smykach:baffled:
Iwonka wrzuciła fotkę malutkiej na Majóweczkach:-)
Słodkich snów mamusie;-):-D

reklama
Meg dzięki za opinię i dobrą radę:tak: Jutro napisze na co się zdecydowałam:tak:;-)
Nie ma sprawy Aluśka... staram się być obiektywna :-)

Zliczyłam i wystawiłam na allegro zmieniarkę do samochodu,któraś zainteresowana:confused:?

Ni ma:no::-(,a resztę na GG jutro Ci zapodam;-):tak:.
Marta - niektóre mogą nie wiedzieć o co chodzi jak tak piszemy z Martą ->zapisała sie do Faberlica i robi byznes na sąsiadkach, kumpelach i kumpelach kumpel itd Ja nie mam na niej żadnego byznesu ...cieszę się tylko że tak jej dobrze idzie i coś dorobi :-)
Kurcze coś się Ci kurierzy opierd.....

Czyli co...pierwsza jestem? ;-)
To Dzień Dobry :-)

Dzień Doberek
Witam się z potwornym katarem, bólem łebka i początkiem przeziebienia fujjjjj.Juz w nocy dziwnie się czułąm teraz już wiem czemu.Do tego jedziemy dziś do teściowej.Pozytyw taki,że nie robie obiadu:-DMus tylko pozmywać i podłogi ogarnąc i koniec na dziś:tak:

Bodziaczku,zdruuuuuuufka dużo.:tak:
Mnie dziś czeka pracowity dzionek,bo strajk w przedszkolu i pilnuje kolegę Olka,ale dopiero od 10-ej,wiec potem młodzieży na kompiku.
Jul właśnie fifraka wywinął:-(.

hey

przeczytałam pobieżnie ale średnio pamietam co, komu i jak... :baffled::baffled::baffled:

eh, dziewczynki, ja sie tak zrelaksowałam w tym zakopanym, ze normalnie zrobiłabym wszystko by tylko nie wracac do bydzi.... no i Pan Tata sie przełamał... zaczał zajmowac sie synem i podziwiac jego rozwój... był pod wielkim wrazeniem i nie mógł odlepic sie od mikiego, czym mały był zachwycony /chyba nie musze pisac ze ja równiez/.... podróz miki zniósł fantastycznie... 600 km mamy do zakopca; w pierwsza strone jechalismy 10 h, w druga 11,5 h bo łódź dała nam popalic:wściekła/y::wściekła/y: stracilismy w niej 2 godziny... ogólnie zaliczylismy dolinki i gubałówke ... byłam wniebowzieta.... mały zaczał stawac przy ścianie lub przy czymkolwiek i boje sie ze łeb sobie rozwali jak sie walnie do tyłu, no i kończy nam sie przeżynac górna jedynka....a w raczkowaniu juz nie nadążam go łapac... boje sie ze teraz w domu nie spuszcze z niego oka ...

bodzia zdrówka!!!

spadam, bo mam góre prania, prasowania i papierów,.... bede później, buziaki!!!

reklama
Cześć Dziewczyny
My mamy kolejną nieprzespaną noc laszel powoli ustępuje,ale popłakiał w nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U lekarza dowiedziałam się że to tylko infekcja dostał bactrin syrop prawoślazowy i kropelki na kaszel no i już widać poprawę:tak::tak:My dzisaj czekamy na m. i mus na zakupy bo w lodówce światło:szok::szok:
Miłego dnia

Do góry