reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
anula,ja jak się ze swoim pożarłam,to zabrał Olka i na Odpust do rodziców sam pojechał.:tak: i cała rodzinka zdziwiona,że sam:szok:
i gęsto się tłumaczył? ja tak chciałam w sobotę ale rozmawaiłam ze szwagierką i chciała,żebym była na chrzcinach bo oni mnie zapraszają osobno.;-)no to co zrobić...
A M. się gdzieś w łeb uderzył bo dzisiaj śniadanie mi zrobił:szok::szok::szok:chyba chce zejść z wojennej ścieżki:tak::tak:może zauważył,że zapas skarpet w szufladzie się strasznie kurczy a nowych nie przybywa;-):rofl2::-D:-D:-D

Kasiu ja też nie liczę ale wierzę,że mnie zaskoczy:tak::tak::tak::tak:
A mój pan Stanisław ostatnio powiedział nie kładzeniu się spać po dobranocce i do 22 uprawia swój pełzoślizg,ze smokiem w buzi gada kojkojkojkoj śmieje się w głos ale pod warunkiem,że go wyciągnę z łóżeczka bo jeśłi nie to alarmuje całe osiedle,że krzywda mu się dzieje:-D

Mój jak mnie cos teges,to wymaluję się,nie odzywam się,gadam sama do siebie na niego,typu,niech sam sobie zrobi albo po braciszka dzwoni,ogólnie podjeżdżam mu i się na takie cuś łapie,na telefony nie odpowiadam.:no:

sewa właśnie niedawno zastanawiałam się jak się zaaklimatyzowaliście, no i jak pierwsze wrażenia?:tak::tak:
Pierwszy spacerek zaliczony i niestety trwał tylko do godz.13 bo Maja zsikała się w majtki (nie wiem czemu bo zawsze woła) no i z tej racji musiałyśmy wracać do domu:laugh2:

Mój jak mnie cos teges,to wymaluję się,nie odzywam się,gadam sama do siebie na niego,typu,niech sam sobie zrobi albo po braciszka dzwoni,ogólnie podjeżdżam mu i się na takie cuś łapie,na telefony nie odpowiadam.:no:
Mój się już nie łapie.Teraz go ruszyło,że my z małym oprani i odprasowni a on ma pustawo w szafach i obiadków po pracy niet:-D:-D:-D:-D:-D jego wybiór:tak::tak::tak:

:szok::szok:boziu ale naklikałyście
Ja dziś podwójnie świętuję, bo z moim 12 lat obchodzę:-p
metoyou.jpg
Koffana Ptaszyno ja Ci już kiedyś życzyłam przez pomyłkę ale szczerze;-):-Ddługich lat miłości z Panem Sikorkiem:tak::-)

Bodzia na zaproszenie ślubne Lolka i Oliwiany będzie jak znalazł;-):-):-)piękny zdjątek:-)

:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:Normalnie zatłukę,poszłam po te zasrane karteczkę,to menda powiedziała,że mi nie da,bo były telefony,że WIELKI REMONT robiłam i SAMOCHÓD mamy:szok:.To z wielką łachą wypisała mi na 10 paczek makaronu.:baffled:
:no::angry::angry::wściekła/y:

Najlepiej,żeby Jul w tygodniowym pampersie chodził,obsrany,zasmarkany,Olek z głodu farbę ze ściany zeskrobywał,stary szczał po kątach i tłukł mnie do upadłego.:angry::angry::crazy:
no nie wiem czy by ci dali bo miałaś kasę na farbę żeby ściany pomalować, nie wspominając już o luksusie posiadania choćby jednego pampersa:dry:to jest granda co się wyprawia w tym kraju:angry:

Melduje sie z UK. Na razie jest ok. Jedrek zaklimatyzowal sie rewelacyjnie. Opisze Wam, jutro wiecej, bo dzis mam jeszcze meza w domku, to za bardzo nie mam czasu.

Dziekuje za zyczenia urodzinowe :tak::-)

Dla wszyskich mam najlepsze zyczenia w dniu naszego swieta.

Do jutra. Pozdrawiam Was serdecznie.
Sewa fajnie, że się odezwałaś:tak::tak:czekamy na więcej niusów:-)
Anula napisz jak tam Staś po lekarzu. A po co ty do teściówki chciałś dzwonić:confused::confused:bo chyba nie na dzien matki:dry:a dzień teściowej już był:baffled::-D

my po obiadku, Kapuśniak dla męża się gotuje.

reklama
Dzień dobry :tak:

Na początek Mamcie wszystkiego najlepszego
z okazji naszego święta
:-D

roseandbirdsuj9.gif

Pogoda w końcu się poprawiła....słoneczko wyszło za chmurki i jest po prostu super :-):-):-)

Zrobiłam dziś dwa razy pranie i już ładnie schnie na balkonie:tak: Pogoda dopisała więc trzeba było to wykorzystać:tak:
Wczoraj wieczorem usypianie Amandy zajęło pół godzinki i o 20.30 smacznie spała:-) i w końcu mieliśmy dłuższy czas tylko dla siebie:-D:-D
Na amciu obudziła się po 2.00 myślałam że znowu zacznie koncertować jak zje a ta od razu zasnęła jak ja do łóżeczka położyłam:tak: następną pobudkę zrobiła ok 5.00 dałam jej znowu amciu i starałam się znowu żeby zasnęła ale tym razem się nie udało więc ją ubrałam wsadziłam do leżaczka i poszłyśmy do kuchni małża nie było bo pojechał teściową podwieźć na przystanek:-)
Pojechała sobie na wycieczkę kilku dniową.......bardzo sie z tego cieszę... w końcu trochę spokoju będzie :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry